Застреляха бизнесмен в центъра на София

Жертвата е 40-годишен мъж, регистриран в полицията за незаконен хазарт
Обновена: 4 апр 2012 11:43 | 4 апр 2012 11:05, Красимир Ангелов
217
Застреляха бизнесмен в центъра на София
Нападението е станало на ъгъла на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий". Снимка: Архив Булфото

40-годишният бизнесмен Йордан Динов от Благоевград бе застрелян тази сутрин около 10 часа, съобщават от МВР.

Нападението е станало на  ъгъла на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий".

Сигнал за извършеното престъпление е подаден към 10.00 часа тел. 112. Пристигналият полицейски патрул е заварил мъж с огнестрелна рана в безпомощно състояние.

Състоянието на мъжа било критично и независимо от оказаната първоначална помощ на път за болницата той починал.

Благоевградчанинът се подвизавал в София без адресна регистрация. Мъжът е бил регистриран в полицията за незаконен хазарт.

В момента продължава първоначалният оглед на място. Случаят е поет от криминалисти от сектор „Престъпления против личността” и колегите им от столичното Пето районно управление.

Издирват се свидетели на стрелбата, обяви директорът на СДВР Валери Йорданов пред „Фокус“.

Той допълни, че в убития са намерени голяма сума пари – 5000 евро, 32 000 лева, както и айфон и два таблета.

Издирват се и камери в района, които ще бъдат прегледани в по-късната част на деня, за да се установи дали е заснето престъплението, каза старши комисар Валери Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: МВРубийствозастрелян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
20
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
Вижте само как ченгетата работят за да хванат поне извършителя на убийството ...:"Издирват се и камери в района, които ще бъдат прегледани в по-късната част на деня, за да се установи дали е заснето престъплението, каза старши комисар Валери Йорданов". По късно за да може убиеца да избяга максимално далеко или да се покрият през това време улики. Пак казва БГ правителството е и БГ мафията и е основен нейн покровител. Ето това е ДЕМОКРАЦИЯ...
29
8
 
4
 
! Отговори
ВЧК-това е нужно! преди 12 години
20 декабря 1917 г. 7 (20) декабря 1917 г. декретом Совета Народных Комиссаров была образована Всероссийская Чрезвычайная Комиссия (ВЧК) по борьбе с контрреволюцией, спекуляцией и преступлениями по должности. Первым председателем Комиссии был назначен Ф. Э. Дзержинский. В состав комиссии вошли И. К. Ксенофонтов, М. С. Кедров, М. С. Урицкий, Я. Х Петерс, С. А. Менжинский, И. С. Уншлихт, М. И. Лацис и др.В задачи созданной комиссии входили пресечение и ликвидация контрреволюционных и саботажнических действий по всей России, со стороны кого бы они ни исходили, предание суду Революционных трибуналов и выработка мер по борьбе с контрреволюцией и саботажем. Управленческий аппарат ВЧК возглавляла коллегия; руководящим органом был Президиум во главе с председателем, который имел двоих заместителей.В 1918 г. были созданы местные органы ВЧК: губернские, уездные (упразднены в январе 1919 г.), транспортные, фронтовые и армейские ЧК. В первые два месяца своего существования Чрезвычайная Комиссия обладала лишь правом предварительного следствия, но постепенно полномочия ВЧК расширялись. С февраля 1918 г. Совет Народных Комиссаров наделил ВЧК правом внесудебного решения дел с применением высшей меры наказания расстрела. С этого времени органы ВЧК вели не только оперативную работу, но и проводили следствие и выносили приговоры, заменяя следственные и судебные органы. Для осуществления своих полномочий ВЧК имела собственные вооружнные силы: отряды ВЧК, части особого назначения (ЧОН), контролировавшиеся РВС республики, свою систему исправительно-трудовых учреждений. ВЧК работала в контакте с НКВД и Наркоматом юстиции.Структура органов госбезопасности в дальнейшем менялась неоднократно, но важнейшими их элементами являлись следующие подразделения: контрразведывательные отделы (КРО), отделы военной контрразведки (Особый отдел, образованный 19 декабря 1918 г.), подразделения внешней разведки (Иностранный отдел ВЧК был образован 20 декабря 1920 г.). О масштабах деятельности ВЧК можно судить по числу е сотрудников в конце февраля 1918 г. оно не превышало 120 человек, к 1921 г. достигло максимума 31 тыс. человек.
28
0
 
8
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
Виждам, че ги разбираш нещата и затова искам да те питам Министерски съвет, президентство и БНБ някъде в широкия център ли са?
27
2
 
22
 
! Отговори
родител преди 12 години
Това е просто изключение . Ама как може. Цв. Цв. и Батман изловиха всички бандити. Браво на тях . "Цари мир и спокойствие по улиците "
26
3
 
4
 
! Отговори
Buralafte преди 12 години
Centurut na Sofia se namira pred parlamenta. Tova e centurut. NDK e dosta nastrani i se vodi centur zaradi povecheto jilishtni sgradi v raiona sofianeco. Dori do predi 10ina godini mqstoto na koeto se padashe centura na grada beshe markirano. P.S. - izvinqvam se za latinicata, nqmam kirilizator.
25
1
 
21
 
! Отговори
Факт! преди 12 години
Казваше ви Цвъцко, че организираната престъпност е ликвидарана . Лъжете, комунази! Убивай, Цвъцко! Мафията е с теб!
24
0
 
34
 
! Отговори
попа преди 12 години
За съжаление и това показно убийство, като последните вече 180 от началото на прехода, няма да бъде разкрито, а от ГЕРБ ще ни обясняват че престъпността намалявала прогресивно. Межу другото МВР държи рекорда за най-скъп хероин - за миналата година са хванали на границите само 2 кила, докато сме им налели пари за заплати, техника и командировки - стотина милиона има-няма. Дано Холандия чете, та да продължи с ветото за Шенгена-за какво сме им там мутри, убийци,наркотрафикатни и сутеньори.
23
1
 
6
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
хахахахха
22
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Центъра е НДК и 3-4 пресечки около него... Всичко друго е алабалистика на брокерите... Та те централна гара също я брояха за център... ОМГ, а това дори е по-далече.... :D Е ама, който не е от София няма как да знае тези подробности разбира се...
21
4
 
17
 
! Отговори
eee преди 12 години
как и тоя не се е "самоубил" :D довечера с интерес ще гледам новините и изказвания на ЦЦ и ББ за престъпността,че тя не съществува и хората са психично болни и се самоубиват,а убийства няма :)
20
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е чак до там ли вече стигна "центъра" на София --- "Будапеща" и "Кирил и Методий". :DЧе то така и Люлин влиза в центъра... :D
19
4
 
25
 
! Отговори
Ganji преди 12 години
Криминален тип с толкова пари.Заслужил си го е. Да се избиват тея бе.
18
1
 
51
 
! Отговори
столична бизнес дама преди 12 години
Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997
17
7
 
49
 
! Отговори
линейки и ковчези преди 12 години
Звездата на Борисов изгря, докато беше главен секретар и газеше труповете на своите довчерашни приятели от ъндърграунда. Силата му е когато има взривове, бомби, показни убийства, сини лампи, линейки и ковчези. В такава обстановка Бойко Борисов най-добре вирее, това му е естествената среда от времето на СИК
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО "11" Ходи се прегледай , май си прекалил с мозъчната промивка !
15
8
 
39
 
! Отговори
непоколебим преди 12 години
Никога не съм се съмнявал, че органът на Цецо - МВР, е импотентен!
14
19
 
9
 
! Отговори
хехе преди 12 години
Дежурно-платените от сайта Днес бг току-що им бе наредено, веднага да започват да пишат, че рекламите започват да намаляват!
13
5
 
45
 
! Отговори
X преди 12 години
А, какво стана с този дето го взривиха в колата му? Цецко е отличник.
12
9
 
47
 
! Отговори
Комунист преди 12 години
ГЕРБаво безвремие на разруха и смърт поголовна.....
11
37
 
23
 
! Отговори
Оценката преди 12 години
Това НЕ Е мафиотско, това Е политическо убийство!Безспорно, това убийство е организирано от Тройната коалиция, лично от Станишев със съучастието на Костов и Доган, само с една цел:Да сринат личния рейтинг на ББ и ЦвЦв!Усещат гадовете, че губят подкрепа, и започнаха с комунистически номера да хвърлят кал срещу най-успешното правителство в българската история!