Йордан Динов убит заради сериозни суми

Убиецът вероятно му е дължал много пари, смята Станимир Флоров
11 апр 2012 19:17, Красимир Ангелов
32
Йордан Динов убит заради сериозни суми
Улицата, където бе убит Йордан Динов. Снимка: БТА

Най-вероятната причина за убийството на бизнесмена Йордан Динов са неуредени финансови отношения, обяви директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров.

По думите на топполицая става въпрос за "сериозни суми", които извършителят е дължал на застреляния благоевградчанин. Флоров обяви още, че убийството със сигурност не е свързано с жена или наркотици.

"И най-вероятно не той е дължал пари на някого, а някой е дължал пари на него. Имайки предвид неговата дейност, това е съвсем възможно и съвсем вероятно", предположи той.

Флоров бе категоричен, че по случая се работи непрестанно и полицията е предприела всички необходими действия за установяването на извършителя.

"Ние нямаме нищо общо с политиката и си вършим професионално работата", каза той по повод на някои политически коментари след убийството и допълни:

Още по темата

"Политиката нас не ни касае, но за съжаление голяма част от политиците използват и се упражняват върху нашата дейност - който разбира, и който не разбира".

Липсата на преки свидетели на убийството е показател, че хората се страхуват да свидетелстват, обяви още той.

"Именно затова МВР прави всичко възможно за възстановяване на доверието на гражданите към полицията", добави в заключение директорът на ГДБОП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...МВР прави всичко възможно за възстановяване на доверието на гражданите към полицията..."Ха! Ха! Ха!Това което прави МВР може да предизвика само съжаление, граничещо с презрение. Действията на МВР бих ги нарекъл жалки и смешни. Но за съжаление от тяхната дейност зависи много в живота на всички нас. И затова могат само да се определят като трагични. В тази система, която са си изградили започва от пълна с корупция, навеждане пред власт- и пари имащите и завършва с откровено безсилие.
6
4
 
18
 
! Отговори
dragko преди 12 години
Правят или не-на хората им е ясно колко струват.И с какво се занимават извън работата си.Хич не искам да слушам и чета за такива.Просто всичко тук е пълна лъжа.Казах.
5
0
 
9
 
! Отговори
Крив макарон преди 12 години
"Политически натиск се оказва".Това значи да внимаваме дори и тук какво коментираме.Я са ми нарязали гумите на колата или са звъннали на шефа ми че не съм подходящ, а може просто да "напишат" слаба оценка на дъщеря ми в училище...Има време до изборите
4
1
 
9
 
! Отговори
майтапи преди 12 години
тия май откриха Америка с това разкритие... добре че само една седмица им трябваше за да илюминират и нас простолюдието
3
1
 
44
 
! Отговори
Ben Gan преди 12 години
Какво правите за доверието, че не разбрах? Снощи тъпите ченгета ме държага 2 часа на студа. За да им дам пари. И накрая малко им били. Абе вие изобщо имате ли представа, че лицето на полицията е най-важно в една държава а тук те са най-долните ***. Дори ги нареждам преди таксиджиите, защото те поне не са лицето на България. Никога не съм имал нарушения или актове, но полицията ни е *** и КОРУМПИРАНА!
2
1
 
7
 
! Отговори
Aлов преди 12 години
Е, па нема нищо де. Имал , дал и после бегал...
1
1
 
37
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
А, не, бе... за семки са го гръмнали! Страшното е, че не искат хората да свидетелстват - и с право. Ушевите са с единия крак в ъндърграунда. Как да се довери човек?