Баща уби 6-годишния си син и се обеси

Детето е починало от задушаване, показа аутопсията
Обновена: 13 май 2012 20:43 | 13 май 2012 13:58,
215
Баща уби 6-годишния си син и се обеси
На мястото на трагедията е открито предсмъртно писмо. Снимка: архив, Impact Press Group

Баща и 6-годишният му син са намерени мъртви в жилище във Велико Търново, съобщиха от полицията.

Предполага се, че 38-годишният мъж първо е убил детето, след което се е обесил. Телата са намерени снощи около 21.45 часа в квартира, обитавана от бащата. 

На леглото в спалнята е намерено безжизненото тялото и на 6-годишния му син. 

 Причината за смъртта на детето е задушаване, са показали резултатите от аутопсията на трупа на детето, съобщиха от ОД МВР Велико Търново.
 
Родителите на детето били в развод и бащата го взел за почивните дни. Вчера е трябвало да върне момчето и след като не отговарял по телефона и не отварял вратата, се наложило майката да сигнализира в полицията. Служителите на реда разбили вратата на жилището и се натъкнали на ужасяващата гледка.
 
Фактическата раздяла на съпрузите е от края на миналата година, а официално бракоразводното дело е приключило тази пролет.  Двамата дори работели в един и същ хранителен магазин. 
 
В стаята, където са намерени телата на детето и баща му, е открито предсмъртно писмо. Съдържанието му обаче засега не се огласява от разследващите. По неофициална информация в писмото бащата поискал с детето да бъдат погребани в общ гроб. 
 
Предполага се, че именно раздялата с майката на детето е причината за трагедията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
3
 
! Отговори
а боже би преди 11 години
капитализЪма да му е в повече
172
1
 
14
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Ненормалници ,кризата им била виновна и заради нея правили така !!! Човек когато изнемогва и му е бъктисал живота ,се беси ,но не убива други невинни ,а дума да не става за децата си ! Този просто е бил *** ,искал е да направи мръсно на бившата си жена ,да я лиши от най-милото ! Простаци ,винаги намират оправдание с кризата ,климатичните промени ,приливите и отливите на морето и пр.!
171
4
 
11
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Ужас! Мир на праха на невинната душичка! Поредния изперкал мъж. Вместо да бие два шамара и шута в *** на неговата *** тръгнал .... мили Боже! Жени, опичайте си акъла, когато имате деца и си налягайте парцалите, че понякога и ние мъжете изперкваме!
170
0
 
14
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Няма оправдание за постъпката на родителя в случая.Каква е тази бащинска любов , при която смъртта е по - силна ? Вродените ни инстинкти диктуват друго - защита на живота на децата ни , без значение от средствата.
169
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"....ОБИЧАШЕ МОМЧЕТО БЕЗКРАЙНО .." - това е по силно от всичко ! ЛЮБОВТА,ОБИЧТА !Когато интелекта липсва - резултатите са страшни ! Ако бяха потърсили психолози - може би драмата нямаше да се случи?! Жалко и за двамата ! Мир на праха им !
168
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вместо да удуши тъпата овца, дето е взел за жена, удушил детето. :/
167
4
 
10
 
! Отговори
Х преди 11 години
***! Искал е да накаже бившата. Хората тотално изперкаха от "ХУБАВ ЖИВОТ".
166
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Болен мозък, той съда затова е дал детето на майката, но трябвало е и в лудница да го пратят. Няма начин и преди това да не е имало индикации за психопатията му, но всички са се правили на слепи.
165
0
 
28
 
! Отговори
Политолог преди 11 години
Никой няма право да отнема човешки живот,бил той на собственото ти дете или на някой друг.Това е най-големия грях - да убиеш човек ,без той да е застрашил твоя живот или този на близките ти
164
0
 
9
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Бог да ги прости и двамата!
163
16
 
15
 
! Отговори
Робин Худ преди 11 години
Доказано е!Доказано че при управление на десните партии убийствата са много повече, насилието е много повече, жертвите на насилие много повече, псийическите отклонения много повече, дрогата, алкохолизма и др.пороци много повечеВсичко това се дължи на КАПИТАЛИЗМА налаган от ДЕСНИТЕ управления където и да е по светаДесните УПРАВЛЯВАТ така че САМО на БОГАТИТЕ да им е добре/а не дори за тях/Живота смърди в такава странаЗащото всичко е пари и производителност и лайана за обикновенния гражданин
162
0
 
26
 
! Отговори
ужасе преди 11 години
Каквото и да става между двама "родители" ,децата не бива да са жертви и изтривалки ,независимо какви са отношенията и "психическия" ни мир! Ние възрастните понякога мислим с по-малко мозък и от кокошка!Само,който не е изстрадал правото си да държи в ръцете си рожбата си ,само той може да й посегне!
161
1
 
5
 
! Отговори
Асанчо преди 11 години
Как е възможно така да разсъждаваш,според мен не си расла в интелегентно семейство.Има ли гаранция, че това не може да се случи в твоето семейство-разбери няма?!Трябва да съжаляваме,че се е случило такава трагедия.Дано и децата си да не възпитаваш на таково грозно мислене "мила"инА
160
1
 
22
 
! Отговори
източник преди 11 години
Обеселият се е българин;38г.;нямаха финансови проблеми;живееха на квартира във В.Т-во; при развода= вина имаше бившата му жена;изключително тих човек!;обичаше момчето си безкрайно много!!! съдът даде родителските права на майката...въпреки, че.. ???? това го съсипа!!! не можа да понесе развода!!! Но защо погуби и синът си ?! Заради това не мога да го оправдая !!! Жалко за малкия Йо...н ! Бог да прости малкото момченце :((((((((((
159
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
zasto ste napadame bastata- ubil e sobstvennoto si dete i posle e vzel pravilnoto resenie- smart za smart. kak moje , eto bez prokuror i sadilista i advokati s palni djobove - 4oveke e resil: stom sam otnel jovot- e redno i moita jivot da bude otnetdai + za smartno nakazania i minus za jivot na ubiicite.
158
31
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
keeeef
157
11
 
13
 
! Отговори
Аз Клавдий преди 11 години
1-во :Вечна им памет на бащата и детенцето!2-ро:Не знаем какъв е случая и можем само да гадаем!3-то: Не подкрепям по никакъв начин постъпката ! Обаче: Хайде да не нападаме човека без да сме навътре в нещата защото си мисля ,че жените се самозабравиха с претенциите което неминуемо затормозява мъжете (бащи) които в един момент не издържат! Живеем в най-бедната,ограбената страна където квалифицираните кадри работят за по 400 евра при европейски цени! (Толкова взеха безработните като бонус в Гърция
156
0
 
4
 
! Отговори
до 190 преди 11 години
тоя си е техния "сайт"
155
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Golqma Tragediq
154
37
 
40
 
! Отговори
Ина преди 11 години
Предполагам че са турци.За *** е изключено,но при турците това често се случва.Жените им изневеряват с българи и те не издържат.Причините са слаба психика и слаба сексуална мощ...