Белезници за двама, крали гориво от коли в Ямбол

Купувал го студент по право от града
16 май 2012 18:50, Красимир Ангелов
3
Белезници за двама, крали гориво от коли в Ямбол
Снимка: Архив Булфото

Двама мъже са арестувани за извършването на повече от 30 кражби на гориво от автомобили в Ямбол, съобщиха от полицията в града.

Кражбите са осъществени от 22 април до 8 май в различни квартали на града. Задържаните са на 20 и на 23 години, като единият е с две присъди за взломни кражби.

Двамата са пробивали резервоарите на различни видове автомобили и източвали горивото, което по-късно продавали. Установен е и купувачът - 27-годишен мъж от Ямбол, който е студент по право.

Мъжете са задържани при подготовката им за поредната кражба. Иззети са веществени доказателства, уличаващи ги в извършените престъпления.

По-късно те са направили пълни самопризнания, допълниха от полицията.

23-годишният мъж има две присъди през 2008 г. за взломни кражби и пробация за управление на моторни превозни средства в срок на лишаване от право да управлява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Ямболкражба на гориво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ямбол е града ......
2
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 11 години
Така е, Пепа минета е велика.Само аз не съм минал оттам. Другата след нея е Диана...НО...хайде да им уважим правото на анонимни ***.
1
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Te vav Jmbol si imat edna sadiika PEPA taka ce tozi student po pravo moze da e maza sas koito zivee i dvamata kradci ste badat nakazani sas ednomesecna vakancia i obmiana na opit na Cernomorieto