Двама братя нападнаха и псуваха полицаи в Банкя

Униформените предупредили единия да не ходи по средата на платното
25 май 2012 11:15,
103
Двама братя нападнаха и псуваха полицаи в Банкя
Снимка: архив, Булфото

Двама братя бяха арестувани заради агресия срещу полицаи в Банкя, след като униформените направили забележка на единия да не ходи по средата на платното за движение.

Снощи около 19 часа в центъра на Банкя патрулиращи полицаи забелязали мъж с неадекватно поведение да върви по средата на пътното платно между движещите се автомобили.

Един от полицаите отворил прозореца на служебната кола и му казал да премине на безопасно място. В този момент видимо пияният мъж нанесъл удар с юмрук по лявата скула на униформения и продължил да се движи по осевата линия на пътя.

Полицейският автомобил го последвал, подаден бил звуков и светлинен сигнал, след което служителите на реда слезли, за да задържат нарушителя. Пияният ритнал с крак предната решетка на служебната кола, която паднала на земята.

Когато единият от полицаите пристъпил към него с белезниците, той оказал съпротива, като сипел удари и ритници, заканвал се и обиждал служителите.

През това време на мястото на инцидента пристигнал още един видимо употребил алкохол мъж, който се опитал да осуети задържането на нарушителя и се нахвърлил с юмруци върху полицаите, като през цялото време сипел ругатни и закани.

В помощ на полицаите пристигнали два автопатрула и двамата хулигани били задържани. Братята –на  43 и 41 години от Банкя са в ареста на Девето районно управление с полицейска мярка за 24 часа. По случая се води досъдебно производство.

Потърпевшите служители са прегледани в болнично заведение – единият от тях пострадал по-тежко и получил перфорация на тъпанчето, предстоят му още прегледи и хирургическа интервенция. Колегата му е с контузия на главата и съмнение за комоцио.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: БанкяПолицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
nenata преди 12 години
istina
71
2
 
0
 
! Отговори
Върл Банчанин преди 12 години
част 2 не е станало изобщо както е написано в новината те са се спречкали по рано през деня (какво точно нз)и полицайте вече са им имали зъб и с драго сърце мога да кажа че тези полицай са полицай колкото мен те са от ОСОД-СДВР (сотаджий) като мен и въпросните двама полицай се изявяват наистина като полицай спират коли(с палка от Илиянци) и взимат РУШВЕТИ ама може ли човек да им каже нещо те са униформени дори не се лигитимират какви са що са щото няма с кво да се лигитимират с СОТАДЖИЙ
70
3
 
0
 
! Отговори
Върл Банчанин преди 12 години
искам да кажа на всички ви че полицайте когато минах оттам бяха доста повечко (7-8) човека а въпросните две лица (Братя) единият беше вече задържан а другия все още не задържания (наречен от полицайте Пияница) видимо беше нанесен побой и не беше в толкова нетрезво състояния другия също беше почерпен но не буисваше както са го описали (Бой) да викаше и се дърпаше да не го заключат И въпросните Братя са найстона от Банкя и ги познавам лично (и имена мога да кажа) и са светни хора
69
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 12 години
абитурент
68
0
 
0
 
! Отговори
N преди 12 години
poliziata v Bankja si vqrshi rabotata dobrfe.uchudva me fakta 4e tam izobshto se slu4vat takiva neshta- veroiatno tezi bratja ne sa v 4as- v Bankja vsi4ko, ama vsi4ko se znae i nabljudava ,zashto li im e trjabvalo da se zabqrkvat...Da, Bankja e grad na poznanieto-totalno, i na eksperimentite- napr. pridrujavane na vish ? chovek -ot ohranitelna motorizirana rota roboti s infrarot kaski i na motori .koi gi znae kakva marka-tjahna si rabota- az sqm svidetel na tova...
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
SEGA ZA6TO NE PI6AT 4E SA BALGARI SAMO SVINETE PRAVAT TEZI RABOTI
66
2
 
5
 
! Отговори
дърводелеца преди 12 години
Не ми стигна времето затова продължавам с втори епизод.Та пил е толкова колкото да не може да преглътне обидите на полицаите и естествено почва да ги псува.Да ама нали са с униформа...кой може нещо да им каже....Да ,че ги е бил,бил ги е!Никъде обаче не се споменава защо брат му е дошъл на помощ и колко бой са изяли те...мръсните пияници.Та така дами и господа,блъскаш човек,правиш му скандал и ...после го съдиш (САМО ЗА ПОЛИЦАИ)
65
3
 
3
 
! Отговори
дърводелеца преди 12 години
Криви са ни щото няма нищо вярно в това дето са написали тъпите журналисти.Писали са това което са им казали полицаите,никъде и никой не е споменал,че полицаите първо са бутнали с колата си пияния.Ако го беше бутнал някой обикновен човек щяха да му скъсат ритънките.Но нали са полицаи,що да се чувстват виновни та той е пиян.Вместо да помогнат на човека,да го питат как е, има ли нужда от помощ,те го нахокват с думи като (долен мръсен пияница) и какво ли още не.Да ама пияницата не е толкова пиян...
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига ни давали за пример скапаната ви Хамерика бе *** ! Тука е *** !
63
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТИЛА, вместо да благодари, че полицаите не му наляха кухата тиква с олово, както заслужаваше и както се прави по цял свят, тръгнал да лицемерничи !!
62
1
 
4
 
! Отговори
tyno преди 12 години
банкя там е бати боико тои ще оправи нещата бързо
61
4
 
5
 
! Отговори
Гоце преди 12 години
Перфорация на тъпанчето и комоцио от един мъртво пиян ***... нещо ми куца тази информация...
60
1
 
16
 
! Отговори
п*тки майни преди 12 години
стига говорихте глупости, полицейското насилие е избирателно - на протест си против парламента или *** - тиквите бият. *** безчинстват - не ги закачат. никой няма против да се бият *** и пияните *** по улиците/и наркоманите/.
59
3
 
4
 
! Отговори
АТИЛА преди 12 години
Не ми се смейте, на нови лекарства съм!КАЗАХ !!!psihodispanser.med.noi
58
10
 
3
 
! Отговори
АТИЛА преди 12 години
УшевПиши на Българското писмо-Кирилицата дегенерирала славяно комунистическа руспиьо Днешните МИЛИЦИОНЕРИ са родени на 9.IX върху труповете на Българските полицаиБългарските полицаи преди девети избиваха комунисти и режеха партизански глави а днешнитe милицонерски *** като Грозданов завършил РАБФАК в Москва и неговото потомствено комунистическо ***-Соянов пазят незаконната комунистическа власт но не за дълго !!!КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc/police.html
57
2
 
3
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
явно все още неможеш да извадиш множесвото поуицейски *** поемайки по време на демократичния преход.......и за напред ще ги ***-вервай ми
56
0
 
1
 
! Отговори
police преди 12 години
Do 55 there are many
55
0
 
4
 
! Отговори
police преди 12 години
Do 60 degradiral antisocialen tip
54
4
 
11
 
! Отговори
123 преди 12 години
Брей много са ви криви полицаите, ама като дойдат да ви еб..т и крадат *** кво викате - помощ, помощ полиция!
53
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Братята на 43 и 41 години от Банкя"Ей, само *** изкачат от това градче!