Разбиха канал за проститутки за Германия

Жените били набирани от Северна България
7 юни 2012 15:20,
7
Разбиха канал за проститутки за Германия
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Антимафиоти от ГДБОП прекратиха трафик на жени с цел сексуална експлоатация от България за Германия. Акцията е проведена и в двете страни.

Работата по разкриване и документиране на дейността на групата продължила повече от година.

Разкрита е престъпна схема за набиране на жени от района на Северна България и транспортирането им до Германия, където са принуждавани да проституират.

За целта били подбирани момичета от семейства с нисък социален статус. В хода на българо-германското разследване са установени българските граждани от престъпната група с организатор М.П. /47 г./ от района на Разград и петима членове.

М.П. и съучастниците му са задържани в Германия, в България са извършени последващи действия по разследването - претърсване и изземване.

От общо осем имота са иззети откритите мобилни телефони, СИМ-карти, компютърни конфигурации, платежни документи за парични преводи от Германия, както и други документи, свързани с досъдебното производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Vain преди 11 години
Potaina moje li da se svarjish sus men skype Vain.Stark
4
1
 
4
 
! Отговори
potaina преди 11 години
Bqh prostitytka blizo tri godini v Luxemburg.Ne Sujalqvam.Doidoh si v Bulgariq bez da me znae nikoi kakvo sum rabotila.Sega imam sobstveno jili6te i sobstven biznes.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
shte gi tupchat , sled kato tova sa izbrali
2
0
 
0
 
! Отговори
kurchi преди 11 години
neka kriza e i teb shte te typchàt u gyzo da te obijdat
1
2
 
18
 
! Отговори
Ибрахим преди 11 години
Мръсни изверги, затвор и каторжен труд до живот за тях!!! Докато не построят магистралите и не запълнят всички дупки по пътищата- никакво излизане от пандиза. Гадове долни... да търгуват те с нашите момичета... до сълзи съм се натъжавал като гледам красиви момичета от България да ги тъпчат разни дебелаци и *** в чужбина.