Съседите на Георги: Язък, че се предаде!

Разпитът на открадналия 1,5 млн. лв. Енев е започнал, ще продължи и утре
Обновена: 5 юли 2012 22:16 | 5 юли 2012 22:11,
283
Съседите на Георги: Язък, че се предаде!
Георги Енев. Снимка: Facebook

“Язък, че се предаде, при положение, че е задигнал парите, защо не успя да замине далеч”. Това разказаха пред Dnes.bg съседи на охранителя на инкасо автомобил Георги Енев, който открадна 1,5 млн. лева и се предаде тази вечер в Пловдивската прокуратура.

„При положение, че е планирал подобен обир, можеше да излети, преди да са се усетили ченгетата”, разсъждаваха съседите на охранителя, който живее на улица „Димитър Талев” 51 в пловдивския район „Южен”.

Доброволното предаване в ръцете на полицията от страна на Георги буди недоумение у голяма част от неговите съседи.

Още по темата

Майка му обитава семейния апартамент, но не отваря на никого. Баща му, по информация на комшиите, е в чужбина.

Георги е героят на квартала, тъй като успя да задигне крупната сума за секунди. Помолил колегата му да купи баничка и той уж отишъл да обърне колата. Разтоварването на парите прави на метри от дома си – на улица „Петрова нива” на 22 юни. После изчезва с личния си автомобил, който е намерен изоставен в района на Храбрино. Оттогава от охранителя нямаше и следа.

„Повдигнахме му обвинения, след като минути преди 19 часа сам дойде в прокуратурата и се предаде”, заяви за Dnes.bg говорителят на Окръжна прокуратура – Пловдив Галин Гавраилов. Той уточни, че в късния следобед при обвинителите пристигнал адвокатът на Енев, който съобщил за намеренията на клиента си. В момента Енев се разпитва, като разпитът ще продължи и в петък сутринта. Очаква се по обяд Окръжният съд да вземе мярка за неотклонение на охранителя обирджия. На този етап парите не са намерени.

Ако вината на Енев бъде доказана, за извършеното престъпление го грози до 20 години затвор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се открадне от крадливите банки не е престъпление.
191
2
 
15
 
! Отговори
МИМИ преди 11 години
Много слаби нерви на тия охранители ако беше жена нямаше да се предаде
190
2
 
13
 
! Отговори
безработна преди 11 години
Ако доброволно не се предадеш. тия *** не им се работи и няма нищо да открият.Просто си взимат държавната заплата и кой крал . кой убил не ги интересува.
189
5
 
12
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Правилно Жорка няма да им казваш на тези мръсни фарисейски маймуни къде са парите.Те и без това ще си напечатат други ,така ,че мълчанието е злато.Ще полежиш малко и за добро поведение след 5 години си вънка.Изтърпял си си наказанието и толкова.
188
3
 
8
 
! Отговори
а преди 11 години
Непознат: Язък, че се предаде!
187
1
 
14
 
! Отговори
до 232 преди 11 години
Георги лесно ще го вкараш в пандиза, но другите,по-опасните,не можеш!!!!! И това е проблемът на нашата "демокрация" !!!!
186
1
 
6
 
! Отговори
до 228 преди 11 години
"Облечените във власт" ги избираме ние-това са най-обаятелните, най кадърните, най-можещите измежду нас.Проблема е , че ги издигаме в култ, както и всички останали бандити и те го използват.Всъщност депутати, министри и т.н. са обикновени държавни служители и ние трябва да изискваме от тях работа, а не да им се кланяме и да им купуваме мерцедеси и да ги посрещаме с хляб и сол.А за Георги-в пандиза!Всички, които нарушават законите-също!
185
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми и аз се ядосвам, хубава работа ама.. Барем да си мълчи за парите... няма ги... набиха ме и ми ги взеха..
184
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре си е направил сметката и се е предал сам и доброволно! Сега има още по голями гарантирни шансове да прибави към тези 1,5 млн. лева и значителна сума пари и от затвора,, като осъди България в Страсбург за нарушените му човешки права и лошите нецивилизовани и нехуманни по европейските изисквания условия в българския затвор!
183
2
 
15
 
! Отговори
до 218 преди 11 години
Никой не се радва на престъплението! За хората това е отмъщение за 22 години нагло обирджийство от айдуци,които се различават от Георги само по едно единствено нещо - облечени са в политическа власт и затова са недосегаеми и с всички средства бранят откраднатото. Затова ако убиеш човек няма да лежиш,а в случая Георги ще отнесе 20г. Демокрация!!!!!
182
12
 
3
 
! Отговори
Баровец с Г55амг преди 11 години
Сега един як бой.Да казва къде са парите и 15 години в затвора.
181
6
 
14
 
! Отговори
Петко Славейков преди 11 години
Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.
180
7
 
10
 
! Отговори
мак преди 11 години
Съседите са едва ли не възхитени от него. Ако ги бяха обрали тях, нямаше да защитават крадеца.
179
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредния ***.Сега всички ние ще го храним и обличаме в затвора няколко години, но въпреки това за много от вас си остава "герой".Просто племе.
178
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
зависи от представата за "добър живот" ;-)
177
1
 
5
 
! Отговори
..... преди 11 години
Мислиш, че 1.5 млн. се крадат без съучастник ли ? Или без перфектно изпипан план.. Той нека си изглежда ***, те тези накрая си живеят най-добре.
176
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не издържа
175
1
 
4
 
! Отговори
до 220 преди 11 години
благодаря ти, че ни обясни - добрия адвокат с какво ще го плати? подкупът от кои пари ще го плати? решил да иде на почивка в средата на работния ден със служебната кола, може би? ще го пускат да ходи да взима от парите да плаща, а? и колко ще му останат, след тия плащания? ;-)
174
2
 
11
 
! Отговори
.... преди 11 години
Големи умници сте - с добър адвокат, не намерени пари, без самопризнания и някой и друг подкуп според вас как ще го признаят за виновен ? Ми бил е на почивка, видял е по телевизията, че го издирват и се е предал..
173
1
 
20
 
! Отговори
Баба Гица преди 11 години
Ако вината на Енев бъде доказана, за извършеното престъпление го грози до 20 години затвор.Браво бе- а за убийство или гавра с дете има-няма 1- 2 години !!!