Двама загинаха при катастрофа край Радомир

При инцидента е пострадало и дете
9 юли 2012 17:01,
28
Двама загинаха при катастрофа край Радомир
Снимка: архив Булфото

Мъж и жена са загинали при катастрофа на пътя София – Кюстендил, съобщиха от МВР за “Фокус“. Инцидентът е станал близо до радомирското село Александър Димитров.

При спускане автомобил “Мерцедес“, управляван от 76-годишен шофьор, е излязъл от платното, навлязъл е в насрещното и се е ударил във “Форд“, управляван от жена. Двамата шофьори са загинали.

При катастрофата е ранено и дете, което се е возело във “Форд“-а. То е откарано в болница и първоначалният преглед сочи, че няма опасност за живота му. Баща му е информиран.

Познати на загиналия в катастрофата водач на “Мерцедес“-а казват, че е бил много добър шофьор въпреки възрастта си. Предполага се, че най-вероятно му е прилошало и така се е стигнало до инцидента.

Затруднено е движението в района на инцидента. По платното тече гориво и масло и настилката трябва да бъде обработена, за да могат участниците в движението да пътуват безпроблемно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Тъга :(( преди 11 години
Тъжно наистина... много... С такава нелепа загуба никога не се свиква! Просто се научаваш да живееш с нея - въпреки всичко и въпреки всички! Бях там днес... Болката на всички близки и приятели е огромна! Светла й памет! Още един ангел в небето :(
20
2
 
0
 
! Отговори
MartoG преди 11 години
Познавам момчето. Днес беше погребението на майката. Много тъжно. Момчето сега ще бъде 8-ми клас. Много ми е тъжно за Здравко.
19
2
 
1
 
! Отговори
х преди 11 години
Ако трябва да бъда искрен .... Проблема ние хора в пенсионерите. Те живеят напук е така напук правят еи го сега и тоя остави детето без майка. Нали ще кажете ето и стареца е умрял не е така. Аз гледам детето представете си какъв старт за детето е в живота постоянно ще се сеща как изглежда майка му какво ли би му казала. Моите сърдечни и искрени Съболезнования. И за починалите или хубаво или нищо. Поклон
18
1
 
2
 
! Отговори
Загуба преди 11 години
Загиналата жена ми е братовчедка и е изминала хиляди километри зад волана и то в чужбина ,няма по-съвестен шофьор от нея!Загубата ни е жестока израстнали сме заедно,остави 2 прекрасни деца без майка и страхотем съпруг!Този 76 годишен къде е тръгнал,защо не се направи закон за хора над 60 г.да нямат право да шофират за да не рискуват живота на невинни хора!Тя беше тръгнала при родите ли си,но така и не стигна!Светла и памет!
17
6
 
8
 
! Отговори
Ген преди 11 години
За мене под 21 и над 75 не трябва да се допуска да имат книжки...
16
6
 
3
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
Мерцедес е все пак , Форда е пластмаса абе Мерцедес и Жигула са най-здравите
15
6
 
0
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 11 години
ПФФФФФФ ДНЕСКА САМО МЪРТАВЦИ
14
2
 
13
 
! Отговори
Каралийчев преди 11 години
Нищо му няма на стареца. Старите хора нямат рефлекси, ама и карат по- бавно, а младите имат рефлекси и бързат към гробищата.
13
6
 
12
 
! Отговори
митева преди 11 години
76 годишен !!!!!! Стига бе ,че той едвам ходи сигурно. Трябва да почнат да им взимат книжките след определена възраст.
12
12
 
13
 
! Отговори
gostenkata s kosata преди 11 години
Къде си тръгнал бе ДЪРТ некролог такъв.......сега остави детето без майка......маааама ти д..а....!!!
11
1
 
13
 
! Отговори
ТНТ преди 11 години
До пост 6 .... Абсолютно си прав !!! Преди 2 дни(събота) ми се наложи да пътувам на кратко разстояние (20км.). Във връзка с хобито което практикувам ползвам инфраред термометър.На сянка външната температура бе 35 градуса,а в автомобила 46,5 градуса(автомобила ми е без климатик)..........споделям само фактите. Жалко за загиналите хора при катастрофата !!!
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
при възрастните хора/дядовците/ реакците не са просто забавени-много често дори липсват
9
10
 
21
 
! Отговори
Жо преди 11 години
СЕГА ПРОЧЕТОХ за друга катастрофа , която е станала при преминаване на ЖП прелез при спуснати бариери. Там шофьорът е бил 36 годишен . Жертвите също са две- жена му и детето му!Е, трябва ли сега да вземат книжките на всички млади годишни шофьори, щото още не са дорасли в развитието си да поемат отговорност за действията си и да бъдат дисциплинирани?Всеки случай е индивидуален, хора разни- добри, лоши и шофьори.
8
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шофиране и гласуване - до 70 години! Като има долна граница, какъв е проблемът да има и горна?
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Крайно време е да се въведе пределна възраст за управление на автомобил...
6
4
 
40
 
! Отговори
Жо преди 11 години
ЗА РАЗЛИКА от младите си колеги, възрастните шофьори нямат нарушения в талоните, знаят и спазват правилата за движение и причината за това е, че те са от друга школа. Навремето книжка се взимаше много трудно, изпитите бяха три и само една грешка те елиминираше. Някои тук пишат за рефлексите. " Добрият шофьор не е този, който с бързи рефлекси се измъква от конфликтна ситуация. Добрият шофьор е този, който успява да предвиди и избегне попадането в конфликтна ситуация."- Михаел Шумахер.
5
22
 
14
 
! Отговори
Распутин преди 11 години
На 65 години да им взимат книжките !!! Аман от старци - негодници по пътищата ! Нищо против хората,но възрастта си оказва своето отрицателно влияние върху шофирането.
4
7
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
След 65-70 год. възраст да карат само след проверовъчен от КАТ и книжката да бъде за по-кратък период!
3
2
 
29
 
! Отговори
ан преди 11 години
ЩОМ Е СПУСКАЛ ЗНАЧИ Е ИДВАЛ ОТ КЮСТЕНДИЛ. СЛЕД МНОГОТО ЗАВОИ ИМА ЕДНА ПРАВА ОТСЕЧКА И ПОСЛЕДЕН ЛЯВ ЗАВОЙ. ТАМ НАКЛОНАЕ ДОСТА ГОЛЯМ. И АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО МУЕ ПРИЛОШАЛО ОТ ЖЕГИТЕ Е ИЗПУСНАЛ УПРАВЛЕНИЕТО. ЗАТОВА КОГАТО Е НАД 30 ГРАДУСА КОЛА БЕЗ КЛИМАТИК НЕ СЕ КАРА. ЗАЩОТО АКО НАВЪН ТЕМПЕРАТУРАТА НА СЯНКА Е 33 ГРАДУСА В КОЛАТА МИНАВА 40 ГРАДУСА ПОРАДИ НАПИЧАНЕТО И ОТ СЛЪНЦЕТО. БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ХОРАТ.
2
16
 
11
 
! Отговори
йх преди 11 години
кви прегледи, какво чудо? На 70 да им се вземат книжките, едва ли бачкат тираджии и да им трябва толкова. Нито реакциите, нито са в час със съвременното движение, нито отиват на бачкане, за което всеки обикновено бърза, а си дремят по пътя към чешмата с минерална вода, където оиват да напълнят тубите. Макар, че повечето катастрофи си стават с водачи на 18-20 год....