Майка и дете загинаха на жп прелез

Автомобилът им бил ударен от влак
9 юли 2012 13:56,
88
Майка и дете загинаха на жп прелез
Колата е минавала неправомерно. Снимка: архив Булфото

12-годишно момиче и 35-годишна варненка са загинали в неделя, след като локомотив връхлетял върху автомобила им, информираха от областната дирекция на МВР в морската ни столица.

Трагедията се разиграла около 15.25, а сигнал за инцидента подал влаковият диспечер. Той съобщил в Дежурната част на “Транспортна полиция”, че в района между гарите Вълчи дол – Дончево, влак 28991, който е преминавал през жп прелез с включени светлинен и звуков сигнал, ударил неправомерно преминаващ “Фолксваген Голф” с варненска регистрация.

Колата била управлявана от 36-годишен мъж, който се отървал без никакви наранявания. На място починала съпругата му, а дъщеричката му издъхнала малко след като била закарана в шоковата зала на болницата „Света Анна“ във Варна.

По случая е образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лека им пръст на починалите, а бащата цял живот ще си носи кръста...
49
1
 
12
 
! Отговори
до 59 преди 11 години
Не си чел ЗДП, нали? Всеки греши??!? Така е, но смяташ ли за нормално да се минава пред влак???
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Neka sega tozi typak go wkarat w zatwora i da mu teji na sywestta jiwota na jena mu i deteto mu. TYPAK, maloumen. Kolko prost trqbwa da e, 4e da premine preleza pri swalena bariera i swetlini.
47
15
 
17
 
! Отговори
eeee преди 11 години
ееегати злобарите дето сте. и аз не си представям как става тоя номер да те блъсне влак НО ЕТО ЧЕ СТАВА.господ го е оставил напълно жив и здрав а жена му и детето му ги няма.мислите ли че го е направил нарочно? и какво удовлетворение изпитвате като го нареждате така-той господ го е наказал достатъчно ама и вие ако може с камъни ще го убиете. ВСЕКИ ГРЕШИ и понякога е по-лесно да умреш отколкото да живееш с вината за смъртта на детето и жена ти.
46
3
 
4
 
! Отговори
кочо преди 11 години
Не се учудвайте,че е станало това. Много шофьори от курназлък, от цялата им простотия в тъпата главата, причиняват непоправими беди. Сляп ли е бил, кьорав ли е бил, та е тръгнал точно в този момент да пресича жп прелеза. Трябва на такива шофьори да им се отнема правото да управляват завинаги. Те са потенциални убийци по всяко време и на всяко място. Жалко за жената и за детенцето. ПОЗОР,ПОЗОР,ПОЗОР. Смърт на убийците.
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е лесно да си ***, който си мисли, че законите за него не важат...Жалко за жената и детето, не са знаели що за *** шофира колата!
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рязали са ламарините с ъглошлайф, за да ги измъкнат, но е било късно и са починали от загубата на кръв.
43
2
 
20
 
! Отговори
Луд преди 11 години
Колко трябва да си *** да се напъваш пред влака не знам
42
0
 
23
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 11 години
До прелеза. Не ми се плюе по никого, но много ми е гадно като прочета, че заради липса на уважение към всякакви правила и дисциплина някой е разрушил няколко човешки съдби. Иначе сте напълно прав.
41
36
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
добре за него че и двете са умерли сега може да почне с ново семеиство на чисто.
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за жената и детето .
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да сложат бариери,а на тех снимки на разпарчетосани тарикати,да видат ако минат какво ги чака и как ше ги намерат,и да стискат със зъби личните карти да ги идентифицират по-лесно.
38
2
 
5
 
! Отговори
прелез преди 11 години
До 38: абе умник, а "спуснатата" бариера не я виждам, защото такава въобще няма на този прелез... и ако на някой прелез има бариера и ако не я видиш, а е там, по-добре се изтряскай в бариерата, отколкото в локомотива....
37
1
 
11
 
! Отговори
прелез преди 11 години
до Рудолф Хес: уважаеми хер Хес, да вземат да поставят бариера на прелеза до вас. Радвам се , че по този прелез преминават внимателни и съвестни пешеходци и шофьори. Ама е въпрос на време да премине и невнимателен-и си отиват невинни. Какво като го осъдят - живот няма да се върне. Съоръженията с висока степен на опасност, каквито са жп прелезите, трябва да са посигурени с "принудителни" регулиращи системи, а не само "сигнализиращи". По-скъпо е, но си струва.И не ви преча да си плюете шофьора!
36
0
 
50
 
! Отговори
Тони преди 11 години
Виновника не само не се е разминал с наказание, а е получил най-голямото! Да знаеш, че жена ти и детенцето ти са загинали заради собствената ти глупост и са умрели пред очите...това е повече от наказание. Лошото е, че такива пресичания на релси при спуснати бариери не са единични случаи. Много пъти докато съм чакал, съм виждал подобни тарикати да се бутат да минават. Заслужава ли да рискуваш живота си и този на други хора, за да спестиш 3-4 минути?
35
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нема какво да се лъжем-ни БДЖто е на ниво,ни шофьорите всичките са читави.Книжки,особено момите,знаем как ги взимат,па и татините синчета с мангизите.Айде да не се праивим че не ги знаем тея работи.Има и таквиз,като тоз дето се е направил и е връхлетял върху влака,направил се на бесмъртен!От тъпотия затрил горкото дете и жена си.***!
34
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо жалко не виждам в цялата работа! Представям си каква проста *** е тая ,щом се оставила да я забремени тоя ***!
33
1
 
19
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 11 години
Защото не трябва бариера. Звуков и светлинен сигнал са достатъчни за нормалните хора. Точно до квартирата ни има фабрика и всяка сутрин в 5,30 минава влакче, бариера няма пускат алармата и червения сфетофар точно 2 минути преди да мине. Хората тръгнали на работа със автомобили или пеш, чакат.
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До прелез А спуснатата бариера, дали я виждаш ***???
31
16
 
13
 
! Отговори
прелез преди 11 години
абе включен светлинен и звуков сигнал - ТОВА Е ПЪЛЕН ***АК, РАЗБЕРЕТЕ ГО...едвам виждащи се мигалки и мячещ звуков сигнал и на тях е поверен живота на хората. В купето на колата въобще не се чува звуковия сигнал. Не оправдавам шофьора. Просто се молете ДА НЕ ПОПАДАТЕ В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ. МОЛЕТЕ СЕ И ВНИМАВАЙТЕ,ЧЕ Е СТРАШНО! И всички прелези трябва да са с бариери. задължително!