Майка и дете загинаха на жп прелез

Автомобилът им бил ударен от влак
9 юли 2012 13:56,
88
Майка и дете загинаха на жп прелез
Колата е минавала неправомерно. Снимка: архив Булфото

12-годишно момиче и 35-годишна варненка са загинали в неделя, след като локомотив връхлетял върху автомобила им, информираха от областната дирекция на МВР в морската ни столица.

Трагедията се разиграла около 15.25, а сигнал за инцидента подал влаковият диспечер. Той съобщил в Дежурната част на “Транспортна полиция”, че в района между гарите Вълчи дол – Дончево, влак 28991, който е преминавал през жп прелез с включени светлинен и звуков сигнал, ударил неправомерно преминаващ “Фолксваген Голф” с варненска регистрация.

Колата била управлявана от 36-годишен мъж, който се отървал без никакви наранявания. На място починала съпругата му, а дъщеричката му издъхнала малко след като била закарана в шоковата зала на болницата „Света Анна“ във Варна.

По случая е образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Освен това като минават покрай неохраняеми прелези машинистите да намаляват скоростта. Трябва да има правила и за тях. Кой е виновен, че даден прелез е със сигнализация отпреди 40-50 години и се включва час преди влака? Кой е виновен за това, че видимостта е слаба защото никой не се грижи за почиствне на дървета и храсти които пречат?Явно шофьорът много пъти е преминавал при включена сигнализация и накрая са загинали невинни хора.
29
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за близките на майката и детето,за машиниста,почернени са.Жалко и за два прекъснати в разцвета си животи...Жалко,че тези неща са ежедневие в нашата държавица!Жалко и че този ще поплаче малко,пък ще си продължи живота и щуротийте,а утре може да пострада и някой друг!Знам такъв случай,съсед ми е-преди 15 г.премаза човек,размина му се,паралия е,плати си,преди 5 г. утрепа друг,пак се отърва,преди 3 г.премаза куче-не го видял...Слепец на пътя,Бог да ни пази всички от такива и от разни джигити!
28
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Понякога и аз преминавам при включена сигнализация. Не съм джигит но не мога да чакам 2 часа.Сигнализацията в повечето случаи се включва половин час преди влака. Това не трябва да се премълчава. Една моя позната чакала час и половина на прелеза после се осмелила да тръгне. Била развалена сигнализацията.БДЖ са *** а матрялът пък е ***. Не оневинявам шофьора такива "герои" като него има доста ама БДЖ също носят вина за това, че хората не им зачитат сигнализацията.
27
3
 
26
 
! Отговори
ДО 28 ОТ 27 преди 11 години
ТАКА Е ПРИЗНАВАМ ! НО ВСЕ ПАК И МАЙКАТА Е БИЛА В КОЛАТА ДА ГО БЕШЕ СПРЯЛА . И НАИСТИНА ГИ ГЛЕДАМ ПО СФЕТОФАРИТЕ КАК ПРЕСИЧАТ ВЛАЧЕЙКИ ДЕЦАТА ЗА РЪКА НА ЧЕРВЕНО ПРЕД КОЛИТЕ. НИКАКВА КУЛТУРА НЯМАТ ТИЯ ХОРА !
26
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ок...Бащата не внимавал...не внимавал..това е ясно...Ама защо не е имало бариера?
25
2
 
19
 
! Отговори
do 27 преди 11 години
Колата е шофирана от бащата!!!!!!!!! "Колата била управлявана от 36-годишен мъж, който се отървал без никакви наранявания" Хубаво е да се чете до края дадена статия, а не да се коментриа само по заглавие
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до този по дмен: е как без нищо, дори най-гадното се е случило той е жив а жена му и дъщеря му ги няма вече
23
3
 
23
 
! Отговори
@ преди 11 години
"Локомотив връхлетял върху автомобила им", така написано излиза, че локомотивът се е движил неправомерно. А е точно обратното. И жалкото е, че е загинало невинно дете, което е платило за ненормалността на баща си.
22
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалкото в случая е че виновника се разминал без нищо!
21
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На ти ся празна главо да се мъчиш цел живот дето утепа женицата и детето!Да са мъчиш секи божи ден,да са питаш закаде бързаше да стигнеш?Да та яде всеки ден!Каде си тръгнал да пресичаш,да са правиш на умник,та не изчака?!Жалко за детето и жената,а ти си свършен,*** глава затрива!Жалко и мир на праха на тез невинни същества,да почиват в мир!
20
0
 
46
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 11 години
За машиниста ми е жал, кой знае как се чувства сега човека, виновен без вина. претрепал собственото си семейство е наказан достатъчно за идиотизма си .
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе хора, тия бариери и сигнализации НЕ СА за украса! За къде сте се разбързали толкова? За гробищата ли? Когато бариерата се спуска или има забранителен сигнал, спри и изчакай! Направо им се чудя на акъла на някой хора като ги гледам как се опитват буквално да се шмугнал прид влака! *** работа! И като спреш за 10 мин, какво? Светът ли ще свърши? По-добре да закъснея, но да стигна жива и здрава! Но явно тоя гений не е мислил така и сега ще оплаква семейството си до края на живота си!
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Класика за Бастунстана! Виновният невредим ,невинните в гроба.Къде ли съм го срещал това?50 лв. глоба за неспазване на знак и да бяга по-живо ,по-здраво...жена??? ще си намери нова,само да стегне голфа малко.
17
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трагедия... жалко за загиналите, а този не знам как ще живее занапред. *** и ценната секунда. Ама и журналята си ги бива - локомотив връхлетял върху автомобила им . Все едно те си карали спокойно по улицата и изведнъж отнякъде им връхлетял локомотив..
16
3
 
14
 
! Отговори
кака преди 11 години
Язък за жената и детето!
15
0
 
25
 
! Отговори
Тони преди 11 години
Човешката глупост и Вселената са безкрайни ! За Вселената все още не е 100 процента сигурно
14
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От ей такива тарикати стават катастрофи всеки ден и жалкото е ,че заради тях умират съвсем невинни хора и деца.Трябва самите шофьори да бъдат по-внимателни и отговорни,да мислят за себе си и околните.Колко деца загинаха по пътищата по вина на възрастни празноглавци?Колко още трябва да загинат?
13
0
 
37
 
! Отговори
ан преди 11 години
ТОВА ИЗВЪНЗЕМНО ЗА КЪДЕЕ БЪРЗАЛО? КАК МОЖЕ ДА СИ ВОЗИШ СЕМЕЙСТВОТО И ДА БЪРЗАШ ДА МИНЕШ ПРЕДИ ВЛАКА? ГОСПОД ГО Е ЗАПАЗИЛ ЖИВ ЗА ДА МУ ТЕЖИ ЦЯЛ ЖИВОТ НА СЪВЕСТА. АКО ИЗОБЩО ИМА ТАКАВА. МНОГО *** СЕ НАРОИХА В ТАЗИ МУТРЕСТАНИЯ БЕ.
12
0
 
29
 
! Отговори
ph преди 11 години
Ежедневно има такива инциденти от глупост...лошото е, че никой не си взема поука.
11
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХАХАХАХ Чудесна новина!!! Оправи ми настроението за деня! Щом е станало вчера ,трябваше да отреагирате по-бързо и да я бяхте пуснали по-рано ,докато си пиех кафето.