6-членно семейство от Франция катастрофира на път за Турция

Всички, с изключение на шофьора, са тежко ранени
Обновена: 16 юли 2012 16:27 | 16 юли 2012 15:20,
93
6-членно семейство от Франция катастрофира на път за Турция
Мястото на катастрофата. Снимка: БТА

Семейство гастарбайтери, пътуващи от Франция за Турция, катастрофира на пътя Свиленград - ГКПП "Капитан Андреево", съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът е станал около 9:00 часа. 6-членното семейство пътувало с лек автомобил "Рено Еспейс" към южната ни съседка, когато 42-годишният шофьор - французин от турски произход, изгубил контрол над возилото и се преобърнал в дясно на новостроящото се пътно платно на автомагистралата.

Най-тежко е пострадало 18-годишно момиче, което е със счупена ключица на дясна ръка и палец на лява ръка, контузия на главата, гърдите и корема. Настанена е в МБАЛ - Хасково с опасност за живота, уточняват от полицията.

Ранени са още 41-годишна жена, 10-годишно момче, 17-годишно момиче и 20-годишен младеж. Те са с фрактури и контузии, но опасност за живота им няма.

За последните три дни това е втора катастрофа с гастарбайтери на територията на област Хасково.

В събота трима души пострадаха тежко след челен удар на главен път Е80 в района на село Брягово.

Тогава "Ауди" на немски граждани от турски произход, пътуващо в посока границата, се удари челно в идващо насреща БМВ с пловдивска регистрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Специален контрол за турските автомобили на граничните пунктове - по-високи цени на винетните такси, проверки (платени пак от тях) от доктор за физическото състояние на шофьорите, както и други подобни мерки, които биха ограничили инцидентите ,по НАШИТЕ пътища!
63
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До антиес ;Защо точно в БГ ,защото в БГ пътищата са най кофти на света затова.
62
0
 
13
 
! Отговори
Kreti преди 11 години
Втория Фактор са КАТ , турците знаят че сресту 10-20? им се разминава при привешена скорост и карат като бесни. Полицая спира 5-10 коли колана по 15? на кола 150? познайте колко пари правят на нощ КАТАджиите, сега за тях е златно време , даже като има катастрофа са на загуба , колко Турци са пуснали безплатно да карат :) :) :) докато се занимават с катастрофиралия?Не може да се карат 3000-4000км без сън на Ред Булл
61
1
 
13
 
! Отговори
Kreti преди 11 години
Проблема на Турците е че карат без почивка и се наливат с РЕД БУЛЛ и резултата е това което е станало. Аз предпочитам да летя 10, пъти съм карал Виена(Австрия)-Пловдив и да ви кажа по това време на година е трагедия да се кара. Ако отнесеш 4-5 часа чакане на Унгарска Граница и още 2-3 на Българо-Сръбска граница просто се прибираш труп, а са само 1150км до Пловдив . Турците карат понякога по 3000км с по 2-3 часа сън на денонощие !
60
1
 
6
 
! Отговори
ха ха преди 11 години
единственото нещо , с което печелихме класациите(брой ПТП ) и ни изместиха чужденците , то с тая лятната жега и катастрофи не ни се правят вече ....
59
23
 
21
 
! Отговори
До 60 преди 11 години
Както и турците!видно е от коментара ти
58
2
 
34
 
! Отговори
antiES преди 11 години
и забележете-от Франция до Турция пътуват и точно в БГ катастрофират и що ли баш тук
57
23
 
25
 
! Отговори
BG man преди 11 години
Turskite gasterbaiteri karat na van kato mu6i4ki no kato vleznat v BG mislat 4e sa si v tex i karat kakto si izkat a i umorata i straxa za obiri gi tormozi,i autoban da ima tur4ina si e tur4in trebva da e parvi i s golem mastraf.
56
27
 
24
 
! Отговори
люсич преди 11 години
До гурбетчия. Ами хубаво е да поебваме псевдо турците, както ги ебваха и "сънародниците" им, когато Тато ги натири. Те за друго не стават тези ***.
55
28
 
25
 
! Отговори
трапера преди 11 години
*** са най-слабите шофьори в Европа, че може и по света. Да не говорим, като падне малко сняг... пази, Боже, от тези мангаля.
54
23
 
24
 
! Отговори
Do gurbet4ia преди 11 години
Bouk kafa ama bosh(golema glava ama prazna) te tova ste alamkolu.
53
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я, лещояда вече се постнал! Ами много слаби шофьори са, пътя е дълъг и като наближат Свиленград, вече са издали багажа от умора. Много катастрофи правят, не е до качество на пътната настилка. Задръстват колите с багаж, деца, въздух няма вътре, като катунари са...
52
25
 
31
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
64 PS: Всъщност не съм сигурен дали бяха на три окена. Спомням си, че ставаше въпрос за три водоема - може и морета да са. Или язовири.
51
23
 
33
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
64 - Това е разширената история на великите българи на три океана!
50
16
 
23
 
! Отговори
f преди 11 години
v 4uzbina sam ot 6 godini i znam 4e za bgitata se govori mnogo zle kato naprimer,gadove,svine,prostaci i pro4ee dokato za turcina se kazva a ok turkq
49
23
 
23
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Карат бързо за да излязат по-бързо , страх ги е да не ги оберат !Един го ограбили полицаи в Бг.,та човека ми каза така : бак кардешим , Булгаристанда сикилен гьоте мехлем булунмаз !/ виж братко ,в Бг. за нае.бано дупе мехлем не се намира ! Доста ме разсмя с тази дума ,дори ми стана неудобно ,човекът ми разкажа за преживяното си в Бг. ,а аз след тази фраза започнах да се смея !
48
1
 
7
 
! Отговори
Батко преди 11 години
От Свиленград съм и трябва да ви кажа, че летните месеци юли и август е брутално с тия турци. Колони от тях по главния път и магистралите. Карат по- зле от българските джигити. Имам чувството, че тези за пръв път се качват на кола като тръгнат от Германия (или където там са) за Турция. Така ако карат в чужбина, жална им майка. Преди няколко дни един така ме засече- излизат от отбивка 2 коли. Първият добре, но вторият вместо да ми даде предимството , се изцепи пред мен. Добре, че внимавах и спрях
47
31
 
47
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
Като ги чета коментарите, незнайно защо се сетих за Радой Ралин и стихчето му:"Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка,цуни-гуни, вади-тури,народили чукундури,хем ебливи, хем крадливи,но най-вече злобливи!"Злобата на *** и глупостта на злобаря са безкрайни! Не напразно българинът е известен около света не само като гениално глупав, но и нихилистично злобен! И както виждаме от коментарите, българин прави всичко възможно, за да си защити тази титла!
46
2
 
10
 
! Отговори
ЛЕШОЯДИТЕ преди 11 години
с жълтите жилетки там на снимката сигурно ще претарашат колата ! Да пази Господ да не ти се налага да пътуваш през "европейска Бг."!
45
6
 
26
 
! Отговори
не ви се е случвало преди 11 години
и не знаете ! Знаете ли колко е трудно да си пътувал 2000 км. по хубави пътища и по едно време се озоваваш в ада ! Не можеш да караш бавно защото бързаш да излезеш от ада ,за да не те обере някой полицейски патрул ! Абе , море и мъка ! Господ търпение да ви дава на живеещите в европейска България !