Пиян ступа двама полицаи при акция в "Слънчев бряг"

29-годишният побойник е задържан в ареста за 24 часа
Обновена: 16 юли 2012 15:05 | 16 юли 2012 11:30,
91
Пиян ступа двама полицаи при акция в "Слънчев бряг"
Снимка: архив, Булфото

Двама полицаи са пострадали при специализирана операция в "Слънчев бряг", съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал при задържането на 29-годишен мъж, в акция по проверка на питейни заведения в курортния комплекс.

Патрул спрял за проверка "Фолксваген Каравел" с чуждестранна регистрация, с който се придвижвали четирима мъже.

Шофьорът, на 29 години от село Дунавци, община Казанлък, излязъл от колата, хванал единия от полицаите и го блъснал в купето на автомобила.

Вторият униформен получил фрактура на дланта на дясната ръка при задържането на буйстващия мъж.

На по-късен етап от шофьора на колата е взета проба за алкохол, която е отчела 1,74 промила.

Водачът на автомобила е задържан за 24 часа, прави се експертиза за степента на телесните повреди, които са получили полицаите. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къв ли го е ял тоя в ареста ?
57
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не полицаите,"журналистите" и децата тук са простите,едните пускат *** статии с още по-*** заглавия,другите кълват,като таранки на пуснатите им въдици:)
56
5
 
3
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
В една др. турска песен пак се възпява българският войник :сабур ташъ чатладъ Мехмедчиклер шавладъ ,*** буну гьорюндже анасънън донуна сакландъ / камъкът на търпението се спука и Мехмедчик тръгна в действие ,българинът докато го видя и се скри на майка си в гащите !В преносен смисъл Мехмедчик турците казват на турската армия !
55
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сектор Пътна полиция - ОДМВР Бургас спрели за проверка л.а. Фолксваген Каравел, с чуждестранна регистрация, с който се придвижвали четирима мъже. При извършване на проверка на документите на водача на автомобила Б.Р., 29 годишен от с. Дунавци, общ. Казанлък, същият излязъл от автомобила, хванал единия от полицейските служители за рамото и го блъснал в купето на автомобила. За предотвратяване на противоправното поведение на водача, за прекратяване на оказаната съпротива и задържането му, се наложило използването на физическа сила и техники за лична защита Б.Р. е повален на земята и са му поставени белезници. Тестван е с дрегер за употреба на алкохол, който отчел 1.74 промила / взета му е кръвна проба за анализ, извършен му е медицински преглед и му е съставен акт за нарушение ан Закона за движение по пътищата/. В следствие на блъскането в купето на лекия автомобил, полицейския служител получил наранявания в областта на дясната ръка, а при задържането на водача Б.Р. втори полицейски служител получил фрактура на дланта на дясната ръка. Назначени са съдебномедицински експертизи за установяване на степента на телесните повреди на пострадалите служители. Б.Р. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление Полиция - Несебър. Работата по случая продължава
54
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като изключим журналистическите измислици ....ето какк стоя нещата, според официалния бюлетин:На 13.07.т.г. около 02.00 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция на служители от отдел Борба с организираната престъпност - Бургас съвместно с ОДМВР - Бургас за проверка на питейни заведения, в района на Какао Бийч - Южен плаж в Слънчев бряг, на КПП разположено в началото на обособен паркинг, смесен патрул от служители на бургаска жандармерия и сектор Пътна полиция - ОДМВР Бу
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
с новия закон е абсолютно забранено на полицаите дори да докосат нарушителите ПРЕДИ същите да са предпсриели някакви насилствени дейсвтияспрямо тях, тка, че дори и да може да ги спукат от бой това трябва да стане едва след като единия бъде изблъскан, а на другия счупена ръката, това е ....иначе лошо се пише за полицаитеБХК и Отворено общество с това се препитават
52
6
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Без да ми се сърдите и да ме триете ,но такива са ви полицаите и войниците!Не случайно има една турска песен : аман,аман *** ,аскерин гийинир фистан / аман ,аман Българийо ,войниците ти обличат рокли / , т.е. от страх и за да не воюват са готови да облекат рокли ! Жалка картинка ! Ако това се беше случило в Турция ,този бабаит намясто щяха да го е...!
51
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 11 години
Абе 67 , ти не разбра ли ,че утре им е погребението ! :)
50
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко ги е бил.Иначе браво на младежа.
49
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
65Боли ме К..ра какво е в щатите!!!!Да те е..ба в ***.
48
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 11 години
10 начина за манипулиране с помощта на медиите : glasove/10-nachina-za-manipulirane-s-pomoshtta-na-mediite-21360Прочетете това и преценете дали е вярно ?
47
4
 
15
 
! Отговори
монах681 преди 11 години
Дайте го в пожарната да го пуснат на струята.Тоя дава лош пример.Пердах му е нужен.Куките не са смеяли да го ръчнат у ребрата,а трябва!Как на полицай ще вдига ръка?? Какво правим,ако трябва да бием полицаите си?? амсалак
46
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този побойник доста тупалки ще яде в килията!Нашия *** като вкара алкохоли се мисли за Супермен.
45
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно нападение, неизбежна самоотбрана, крайна необходимост все термини с доста разтегливо понятие превръщащи кой да е полицай в боксова круша. Иначе или си уволнен или си осъден а може и в затвора да лежиш. А ако попаднеш на нечие отроче може и по лошо да стане... Май забравихте за многото случаи на загинали полицаи при опит да въведат ред. Доста деца сираци има защото някой си е решил, че е най-голям а полицая няма право да го озапти качествено. Ама вие си плюйте, няма лошо. Само утре някой като тоя от с. Дунавци да не ви прегази на пешеходната пътека, после ще слезе и ще ви набие за дето му се пречкате, а полицая ще стой от страни ище гледа. Най много да му направи забележка, иначе току виж неможе да се докаже крайна необходимост и ... Плюйте по политиците които създадоха и подържат тази система и закони, не по полицаите. Другаде е заровено кучето, другаде ...
44
2
 
5
 
! Отговори
До Бриганте преди 11 години
Бриганте...... съгласен съм че трябва да има строги мерки..... но твоето граничи с фашизъм бе брат ми... а и няма законово основание.... ако колата е лизингова или на юридическо лице няма как да я конфискуват, инак за затвора съм с две ръце!!!
43
7
 
5
 
! Отговори
анонимко преди 11 години
Клип няма ли да видим да се посмеем малко на тия полицаи!
42
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пиян ступва двама полицаи при специализирана акция!!!Е,гати полицаите, е,гати специалистите - какъв респект само всяват у мен....Все си мислех , че всеки редови полицай е по-кадърен от министъра си.Явно съм се лъгал , ама много съм се лъгал - същите л**на са!
41
2
 
1
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
Няма такъв *** като теб..срам..
40
5
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Vav edna biala darzava tozi babait da sa go gramnali,a tuk naviarno ste triabva da mu se izviniat
39
4
 
10
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
Прав си такава милиция нЕма! Това при милицията не ставаше. Тези бабаитлъци минават пред полицията...