Младеж вдигна на крак полицията, инсценира отвличането си

Той и неговите приятели решили да се позабавляват
23 юли 2012 15:14,
49
Младеж вдигна на крак полицията, инсценира отвличането си
Снимка: Архив Булфото

20-годишен младеж от Аксаково и неговата компания изправиха на нокти варненската полиция в събота през нощта.

Веселата групичка решила да се забавлява, инсценирайки отвличане на приятеля си. Сигнал за похищението бил получен около 23.50 часа в Първо районно.

На дежурния било обяснено, че на централния булевард "Мария Луиза" е отвлечен пешеходец. Момчето било повалено на земята и пъхнато в багажника на кола.

Около два часа по-късно полицаите установили автомобилите, участвали в отвличането - “Ауди Q7” с чужда регистрация и “БМВ 520” с варненска регистрация, собственост на 48-годишен мъж от Аксаково.

Веднага след това били задържана и цялата компания от шест души. Станало ясно, че момчетата на възраст от 18 до 21 години решили да си спретнат весел клип, който да си пуснат в нета за забавление. 

Материалите по случая са докладвани на прокурор и са изпратени по разпореждане и компетентност във Варненската окръжна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веднага проверка на тези лица - прокуратура,полиция,финанси всичко от къде имат пари за такива коли и проверка на цялото имущество веднага!!!!!!!!!!!
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега да бачкат обществено полезен труд няколко месеца да видим дали ще им е весело.келеменца смотани...
20
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Станало ясно, че момчетата на възраст от 18 до 21 години решили да си спретнат весел клип, който да си пуснат в нета за забавление."-Предлагам да направят клип,как ги бият в ареста,а после ние ще се забавляваме да гледаме клипа в нета.
19
16
 
20
 
! Отговори
Cosa_Nostra преди 11 години
Вече и хлапетата вземат за мезе милиционерите, пхахахахаха
18
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой знае шега ли е или не.....
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
како се ежите толкоз бе да давате акъл на съда. Нали той е завиСИМ.
16
10
 
4
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Може би искат наистина да отвлекат някого ,а с тази "шега" просто може би искат да разберат до колко е способна полицията да намери някого след подаден сигнал ???!!! Може би се опасяват ,че при истинското отвличане и тях някой може да ги види и да подаде сигнал ! Просто пробват дали полицията би ги открила ,ако решат наистина да си изпълнят поставената цел !!!Демек момчетата действат като "профисионалисти"
15
0
 
43
 
! Отговори
ivza преди 11 години
Като гледам марките на колите участвали в "отвличането" и ми става ясно-синчета на мама и тате.Сега по бързата процезура-стойността на средствата за търсенето, както и другите разходи да ги отработят с метлата и лопатката по улиците на Варна, но при надница по минималната заплата.Дори и да искат да си платят-не.Работа и толкова.Ако трябва и табелка-защо метат улиците.Е, след това който иска да си прави шега.Не казвайте ,че ще им наранят достойнството-постъпката им показва,че нямат такова.
14
4
 
4
 
! Отговори
. преди 11 години
Цано , пази ми я ! утре идвам ! надявам се на лек коментар по цената при огледа .....
13
1
 
16
 
! Отговори
petkov преди 11 години
ДА ИМ ........ ЗАБАВАТА.КЕЛЕШИДА ГИ ГЛОБЯТ ПО 1000 ЛЕВА ВСИЧКИТЕ
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле това са олиг...ни! Дори не знаят как да се забавляват без да правят простотии! Да бяха хлапета на 12, как да е, ама това са пълнолетни хора! А акълът им е колко на 10! Ако това е бъдещето, не ми се мисли!
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като ги гледам тези пикльовци явно са глезените синчета на богатия татко. Дали ще им е толкова весело ако наистина ги отвлекат и им клъцнат по едно ушенце, пръстенце или нещо друго?
10
0
 
7
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Костов, аз подкрепям 7 - че няма да влязат в затвора, няма. Пък и да влязат ще се излежават на прохладно. 3-4 часа на жегата на плажа ще им бъде по-тежкото наказание, а и ще свършат нещо полезно.
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как си личи липсата на казарма.Там освен шапкарските простотии и наказанията бяха много интересни.Чак се замисляш преди да направиш поредната глупост.
8
0
 
24
 
! Отговори
Костов преди 11 години
До 7: Не си прав, те са пълнолетни.Заслужават много сериозна глоба, ако не могат да я платят - в затвора.След този случай да забравят изобщо какво е забавление.
7
1
 
40
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Ей такива *** създава и възпитава тая държава! Като малък не ми е минавало през ума да противореча на баща ми или на учител, камо ли такива простотии...
6
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия *** заслужават за наказание да чистят плажовете от от 13 до 16 часа всеки ден.
5
0
 
61
 
! Отговори
... преди 11 години
Ако ставаше въпрос за 12 годишни хлапета щеше да е детска глупост, но 20 годишни мъже да правят подобни неща е трагично...Тези хора могат да гласуват, да притежават оръжие и да карат кола...
4
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия младежи явно не помнят приказката за лъжливото овчарче.
3
3
 
33
 
! Отговори
tim преди 11 години
младите взеха на подбив полицията вчера 15 годишните сега тези младежи