Закопчаха Светльо Смъртта и Големия шоп, убили мъж

Рецидивистите натоварили тялото в кола и го закарали в "Люлин"
Обновена: 7 авг 2012 18:33 | 7 авг 2012 18:33,
51
Закопчаха Светльо Смъртта и Големия шоп, убили мъж
Снимка: архив, Булфото

Двама рецидивисти са задържани за убийството на 43-годишен мъж в столицата, съобщиха от МВР. Повдигнати са им обвинения. Убитият мъж е намерен на 27 юли вечерта в столичния квартал „Люлин”.  Експерти установили, че смъртта на мъжа е в резултат на черепно-мозъчна травма.

Изяснено е, че същия ден около 17 часа жертвата М.М. гостувал в Божурище на С.П. /38 г./ - Светльо Смъртта от София, който бил под домашен арест за кражба.

Към компанията се присъединили и М.М. /41 г./- Големия Шоп, М.А. /36 г./ - Горския, приятелката му И.Г. /43 г./ и Н.М. /30 г./, всички от София.

След солидна почерпка с алкохол между Горския и Н.М. възникнал спор, който прераснал в сбиване. Скоро след това те двамата и 43-годишната И.Г.си тръгнали. Останалите мъже продължили да си допиват и не след дълго и между тях започнал скандал, последван от побой.

Потърпевш се оказал 43-годишният М.М. След като го привели в безпомощно състояние, Светльо Смъртта и Големия Шоп го натоварили в лека кола ”Ситроен”. Те откарали пребития мъж в междублоковото пространство на ж.к.”Люлин”, изхвърлили го там и се укрили наблизо.

Малко по-късно бил подаден сигналът за инцидента и дошли полицейските екипи. Извършен е оглед на мястото и на адреса, където се черпила компанията, разпитани са свидетели, назначени са експертизи.
Светльо Смъртта е задържан в Божурище, а останалата част от групата са призовани в районното управление.

Шопа, Горския и Светльо Смъртта са с множество криминални прояви, някои – и с осъдителни присъди.
Светльо Смъртта, Горския и Големия шоп са задържани за 24 часа, а Н.М. и 43-годишната И.Г. са разпитани като свидетели. На Светльо Смъртта и Големия шоп са повдигнати обвинения. Те остават в ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
нека се бият хората бе, човещинка е, защо им пречат?
7
2
 
45
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Сега в затвора ще станат Светльо Широката Халка и Големия Цол! Ако стигнат до затвор де... защото преди това ще минат през техните добри приятели Прокурора Сляпото и Съдията - Дълбокия Джоб
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Светльо Смъртта е бил под домашен арест. Кажи-речи на свобода. Сигурно делото му се влачи поне 2-3 години, ще го осъдят на 1 и въобще няма да види затвор. А през това време може свободно да бие и да убива.
5
1
 
31
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
Голям купон, голяма фиеста. За една вечер, две сбивания, едното с летален изход :) Е това е веселба по европейско-ориенталски тертип :)))
4
5
 
36
 
! Отговори
СМЕХУРКО:))))))))))) преди 11 години
Съдебната ни система не е корумпирана:))))))))))))))Стачкуваха че ги наказват Боже пази БЪлгария от такива продажници
3
6
 
3
 
! Отговори
bradwaro преди 11 години
за убийството на 43-годишен мъж в столицата;)) така и требе да се действа
2
19
 
20
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Мачкай Цецо!
1
1
 
48
 
! Отговори
мим преди 11 години
Какви прякори само,американски трева да пасът.Интересното е че всияки са познати на полицията(престъпниците), и въпреки това са на свобода или домашен арест(щом като си каниш гости и си пийваш,изобщо не прилича на арест).Е*АЛО СИ Е МАМАТА.