Спряха продажба на бебе в интернет

Родителите оставили телефон за връзка в популярен сайт
Обновена: 15 авг 2012 12:12 | 15 авг 2012 12:11,
42
Спряха продажба на бебе в интернет
Снимка: Impact Press Group

Продажбата на бебе в интернет беше предотвратена от служителите на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", съобщиха от МВР.

Сигналът бил подаден от администраторите на форум в интернет сайт. Те алармирали, че във форума на сайта се е появила обява със смущаващото съдържание. Бил оставен и телефон за връзка.

В обявата родителите обяснявали, че са в пълна безизходица, не могат да се грижат за момиченцето си, което било на три дни. Тъй като не искали да израсне по домове, те го предлагат за „осиновяване“. 

След предприетите действия от антимафиотите било установено, че родителите са мъж на 31 г. и жена на 25 г.

Съпрузите обяснили при разпита, че са в затрудненото материално положение. Двамата били безработни, родителите им отказвали каквото и да е помощ.

Случаят е докладван на Софийска районна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама защо правите бебета, като нямате пари да ги гледате????Това си е дълго обмисляна далавера...докъде стигнахме....
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
po dobre gladen ot kolkoto gladen i izmoren
26
1
 
1
 
! Отговори
SELO преди 11 години
NE ZNAEM PROBVEMA ISTINSKI ,NO V KRAINA SMETKA AKO SA BEZ RABOTA BUROTO PO TRUDA E NAI ANGAJIRASHO ZA TOVA DA NAMERI RABOTA NA TEZI HORA DA SI IZDARJAT DETETO.TOVA E VAV VKI4KI STRANI.POMOSH OT DARJAVATA .U NAS SA VINOVNI POLITIZITE ZA VSI4KI NEREDNOSTI.
25
0
 
1
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
И какво ще ядем?
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боже, всичко в тази държава се търгува, ужас!
23
1
 
3
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 11 години
И в моя град едни родители си продадоха детето не за друго а за да спечелят "лесни" пари
22
4
 
16
 
! Отговори
запомнете го от мен преди 11 години
Млади хора, не се подлъгвайте по акълите на такива "работяги". По-добре си лежете гладни вкъщи, отколкото пак гладни да храните на "чорбаджията" децата. Айде моля! Ние не сме си гледали децата и не сме си делили от залъка да ги изучим, за да работят като бели роби. Или бягайте навън, или си лежете вкъщи. Само недейте да им работите за жълти стотинки.
21
1
 
3
 
! Отговори
Pepo преди 11 години
Politsiata da se zanimava s tova,a GDBOP da se zanimava s prestapnitsite molia,Che pak se navadixa mutri i kradtsi na koli!
20
5
 
5
 
! Отговори
до гурбетчийката преди 11 години
турчеещ се *** като теб ли ХА ХА ХА
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
офф Тонииииии (22)Айде стига самосъжаление моля ви се! Сисс (24) много правилно го е казала. Докато чакате на друг, така ще е. Дори и в Германия да емигрираш, седиш ли и си бъркаш в носа, пак същата песен ще пееш!
18
8
 
3
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
И ПАК ***(турци)
17
6
 
32
 
! Отговори
Стан преди 11 години
То бива бива...на 31 години мъж и да не можеш да си намериш работа. В по-големите градове има достатъчно работа, верно не е някаква добре заплатена , но по-добре ли е да стоиш гладен и жалък и да се излагаш пред жена си?
16
10
 
44
 
! Отговори
Сисссс... преди 11 години
Аз също имам три деца,без да съм ромка и без да чакам някой друг,било държава,било близки и роднини да се грижат за тях! А за това как нямало работа в България,също мога дълго да споря! Работа има за всеки на кого му се работи! Ама по-лесно е да се жалваме колко ни е трудно! Българинът никога няма да се научи да носи отговорност за действията или бездействията си!
15
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Двамата били безработни, родителите им отказвали каквото и да е помощ. a на *** може, че и не само помощи ами и привилегии.Отвъщава ме тази държава и "плотическия и елит" заедно с изключително тъпите закони.
14
4
 
35
 
! Отговори
Тони преди 11 години
До къде стигнах ме,какво става в тази държава,нещата вместо да се оправят стават по зле и по зле как една шепа крадци и бандити си живеят живота а останалите се чудят как да си плащат сметките, да си купят лекарства,дали да си платят парното или да отидат на зъболекар или лекар,защо в най бедната държава лихвите и таксите в банките са по високи от Албания,жив грабеж, как можахме да позволим това да се случи.....срам и позор.
13
0
 
19
 
! Отговори
kiko преди 11 години
DARZAVATA E SPRIALA PRODAZBATA ZA6TOTO NE PE4ELI OT DALAVERATA DRUGO NI6TO NE IA INTERESUVA !!!!
12
0
 
37
 
! Отговори
дамн... преди 11 години
Е как така ще взимат пари без участието на държавата, как ще ги декларират. Не може така. Сега, по закон ще дадат детето в дом за деца, лишени от родителски грижи, и от там по закон - продажба на същото / без участието на тези лоши печалбари - родителите/ осиновяване = продажба
11
2
 
11
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Колкото и е да беден и труден животът им, е неприемливо и непростимо поради тази причина да предлагат детето си като стока.Да се надяваме, че тази крайна стъпка е направена с цел да им се обърне внимание и да им се помогне, за да имат финансите да го отгледат. А ако наистина не го желаят, има много семейства, които биха го отгледали с грижи и любов.
10
6
 
19
 
! Отговори
Сисссс... преди 11 години
За Бг мама незнам,ама като чета коментарите ви се убеждавам ,че това тук е истински психодиспансер!
9
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То в България само ромите раждат oт 3 до 10 чавета, къде ти младо българскo семейство да има възможност едно да отгледа! :( Българите работят за да може данъците им да отиват като помощи при многодетните ромски семейства ... ФАКТ!!! Замислете се господа политици след 20години РОМИ щe са на вашите места това ли искате за България?