Красимир Катев с чиста съвест след катастрофата

„Как си представяте, че ще причиня такова нещо на детето си?“
23 авг 2012 18:12,
332
Красимир Катев с чиста съвест след катастрофата
Близки и приятели погребаха Пламен Райков и Димитър Георгиев. Снимка: Булфото

Съвестта на бившия заместник-министър на финансите от кабинета "Сакскобурготски" Красимир Катев е чиста след станалата вчера зверска катастрофа край Балчик, при която загинаха двама души. 7-годишната дъщеря на Катев също пострада при тежкия инцидент.

„Как си представяте, че ще причиня такова нещо на детето си?”, коментира бившият зам.-министър пред bTV.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, тъй като до момента не е установена вина, според разследващите. Предстои Красимир Катев да бъде разпитан в Балчик.

Още по темата
Тежкият инцидент стана в нощта на 21 срещу 22 август .  Красимир Катев е седял зад волана на "Фолксваген" със софийска регистрация и при навлизане в лявата лента по посока на движението удря насрещно движещият се  "Опел".

Пътуващите в опела двама младежи на 20 и 25 години от село Оброчище са загинали на място. Телата им бяха намерени извън опела, като се предполага, че от удара са изхвърчали от колата.

Днес Пламен Райков и Димитър Георгиев бяха погребани в родното им село.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
карал е много бързо.самозабравил е този.почерни две семейства.В ЗАТВОРА
259
1
 
11
 
! Отговори
ludres преди 11 години
Този случай вече не се коментира.Май няма да се разбере какво наистина се е случило!
258
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 281. Ти знаеш ли къде се намира тази отсечка вообще??? То Българите като цяло сме заслепени май...
257
3
 
7
 
! Отговори
За скоростта преди 11 години
ако и двете коли се движат с разрешените 90 километра и никой не натисне спирачката удара е като във спрял обект със 180 :(((( Ужас :((( дано детето се оправи. Дори да е било обезсопасено, Euroncap краш тестовете се правят при скорост 60 километра в час :(((
256
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не ми е ясно с каква скорост се е движел Катев, че направо е отнесъл момчетата. ----------------- А с каква скорост са се движили момчетата, че направо са били отнесени от Катев? Ако тръгнеш да изпреварваш с разчет, че оня срещу тебе се движи с 80-100, колкото е разрешено, а се окаже, че момчетата са решили да се повозят със 150, дали ще ти излезнат сметките?
255
4
 
14
 
! Отговори
Да простим! преди 11 години
Бог да ги прости убитите! Дано 7-годишното детенце да оздравее!(то не е виновно ,че е пътувало необезапасено) - не ми е ясно с каква скорост се е движел Катев, че направо е отнесъл момчетата. Явно яко е заслепен - я от насрещни коли (ние също сме били заслепявани), а може би от самочувствие? Иначе гадното е ,че от това правителство присъдите ще си ги получават от Горе. Иначе съвестта на Катев остана миста и след сделката с външния дълг на България.........
254
3
 
6
 
! Отговори
не грАмотен преди 11 години
Много пръстчета надолу към 281, това значи много ***. Според мен той е прав.
253
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
282, качвал съм се на кола случайно, и случайно имам вкъщи три коли, мотор и колело, книжката ми е D+E и мога да управлявам лек самолет. Извинявай, че съм такъв *** и се осмелявам да давам мнение по пътнотранспортни казуси.
252
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Краси бе гордостта на началната ни учителка, като най- преуспелия от всичкиА и до 7- ми клас бе перфектно момчечета и не вярвам, че това е станало...
251
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А някой има ли инфо коя от двете версии е вярна- навлизане в насрещното или лявото платно ?ако все още има активни тук
250
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен:(281) Ами много просто - бил е дрогиран. Дрегера не отчита нищо, ченгетата си затварят очите пред очевидно неадекватния бивш министър и т.н., и т.н. Виновно няма....
249
2
 
5
 
! Отговори
SELO преди 11 години
TOZI E PALEN I*IOT DA E V ZATVORA ,TAM DA MU E 4ISTA SAVESTA .NEMA POLITIZI ,ZATOVA E UJAS V BULGARISTAAAAAN.SRAM SRAM ZA NAS .NEMA VINOVEN.SMEH NA KOLELA .AKO NEKOI OT TEZI MI E SIN TOZI GO PRASHAM PRAVO PRI POPA BEZ DA MU MISLA ZA SADA I DELA I T.N.NEMA ISTINA V DELATA.ISTINATA E V NAS.USPEH.
248
1
 
3
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
До АнонименА ти наясно ли си, че дори да има свобода на словото и печата всеки носи някаква отговорност в написаното и казаното. Може да не е на 100 % вярно всичко, което четем, но има доза истина. А нали се сещаш, че този който е написал статията и този който я е публикувал ще си го отнесат, ако няма нищо вярно. А за присъди няма да говорим, ако имаше наистина присъди нямаше да сме на това дередже....
247
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Ей смотанияк не се е бласнал нарочно но такива като този Катев с нови и по големи коли карат като че ли пътя е техен и други нямя така че не ми говори за осветяване на пътя или заслепяване и да те попитам като си толкова голям разбирач качвали си се ниякога да караш кола или буташ само колелото на село по мегдана,заради такива като теб и този наглец Катев ще загиват невинни хора
246
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A вие наясно ли сте, че присъди не се дават по прочетено във вестника или в днес.бг, където всеки неграмотен или неосведомен журналист може да напише каквото си иска? Затова има следствие, за да изясни фактите. Още малко ще изкарате, че се е блъснал нарочно, защото има еърбег. На мене ми е интересно как посред нощ ще има едни фарове срещу тебе и ще отидеш да се набиеш в тях, на вас не ви ли се струва тъпо това? А ако отсреща са карали на дълги и са го заслепили?
245
1
 
3
 
! Отговори
bg преди 11 години
A KOI E VINOVEN NIKOI NE KAZVA ,,,,,,,ZA6TO
244
1
 
5
 
! Отговори
Nell преди 11 години
Da se izvini, da izkaje saboleznovanie nqma!!!Zanimavat ni kak predvijil 6terka si i kak se 4yvstval nevinen!!
243
1
 
6
 
! Отговори
Nell преди 11 години
Molq se sa6to za spravedliva prisada i da si poly4i zaslyjenoto!!!Nedoymqvam za6to oba4e obvinenieto e sre6ty neizvesten izvar6itel?
242
1
 
25
 
! Отговори
ТАНКИСТ преди 11 години
Лоша работа ... то има ли поне един политик с *** съвест ... мам* им време е за бунт !
241
1
 
14
 
! Отговори
клиоге преди 11 години
процес ще има и ще има справедлива присъда-за причиняване на смърт по непредпазливост на повече от едно лица се наказва със затвор от 3 до 10 годинитака лицето красимир катев ще се озове при близки и познати на убитите момчета във варненския затвор-строги, но справедливи.