Бившият зам.-министър Красимир Катев е шофирал при катастрофата край Балчик

При навлизане в насрещното удря опел, двама души загинаха
Обновена: 23 авг 2012 07:10 | 23 авг 2012 07:10,
319
Бившият зам.-министър Красимир Катев е шофирал при катастрофата край Балчик
Красимир Катев. Снимка: НДСВ

Красимир Катев, бивш заместник-министър на финансите в кабинета „Сакскобургготски", е 43-годишният шофьор, който навлезе в насрещното движение край Балчик и уби двама души, съобщи „24 часа".

Той е бил наел къща за лятото в един от голф клубовете на Северното Черноморие. Тежкият инцидент става в нощта на 21 срещу 22 август.  Красимир Катев е седял зад волана на "Фолксваген" със софийска регистрация и при навлизане в лявата лента по посока на движението удря насрещно движещият се  "Опел". Пътуващите в опела са загинали на място. 

Още по темата
 7-годишната дъщеря на Катев – Лора, е била с него. Момичето е било спешно транспортирано във Варна.

Детето е настанено с тежки коремни травми в МБАЛ "Св. Анна”.Все още не е ясно дали с Катев са пътували съпругата му Лили и по-малкият им син.

От Военномедицинска академия (ВМА) неофициално потвърдиха, че техен екип е пътувал със самолет към Варна, където е била оперирана Лора. Разходите са били за сметка на Катев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гостPishe se Otrepka, ne Utrepka. Yasno kolko ti e akula, che da pravish kakvito i da bilo komentari po temi, koito izopbshto ne te zasqgat! samo zloba!
252
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гост
251
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има ли развитие по случая или не ви дават да гоорите???????????
250
2
 
8
 
! Отговори
DA преди 11 години
Поредната самозабравила се МУТРА-УБИЕЦ, която си мисли че всичко му е позволено! Не вярвам че ще го осъдят ефективно, в България такива мутри-убийци обикновено се оказват жертви, въпреки че е УБИЕЦ откъдето и да го погледнеш. Това че, случайно са били роми не го оправдава, можеше да всеки от нас със семейството си. Остава ни да се моли - ДАНО БОГ ГО ОСЪДИ СПРАВЕДЛИВО, так че да не може повече да навреди на хората!
249
3
 
11
 
! Отговори
Ехо преди 11 години
Хм! Навсякъде ни заливат с информация за "страданията" на "чистосъвестния"! И нито една дума от другата гледна точка! После журналята претендират за "обективност"! Дрън-дрън!За полиция и съдебна система - да не говорим! Там значение има само парата и членството ти в "партията"!Този си е чист убиец и дано съдбата да му върне това утроено, щото властта явно ще го покрие!
248
3
 
10
 
! Отговори
az преди 11 години
Като тоя на пътя има още много главочи.Да му умре най милото дано! И така да разбере че не е сам на пътя.
247
11
 
6
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Роми без книжка и човек с малкото си дете.ДАЛИ ЧОВЕК,(дори и депутат *** )С МАЛКОТО СИ ДЕТЕ В КОЛАТА ЩЕ КАРА БЪРЗО И БЕЗРАСЪДНО.Черните ще прецакат дори и депутат,какво остава за нормалния данъкоплатец беден българин.Ром и жена да изнасили пред съдия,пак ще е невинен.Защото ,жените не му дават доброволно.
246
1
 
13
 
! Отговори
България 2012 преди 11 години
До като по света министрите се мъчеха да оправят мизерията за да живеят по добре сънародниците им,в България министрите се чудеха как да оправят народа ни! То не бе вдигане на цени,не бе нагло вдигане на раб. заплати на чиновници на по 3 000лв,а майките ни работят за няма 100литра бензин,ние стоим по форумите и ругаем за съдбата си! Така сме научени да лежим и да гледаме повече от 20г как ограбват държавата ни и с труда на родителите ни.
245
2
 
9
 
! Отговори
Nell преди 11 години
Otnema 4ove6ki jivoti i se pravi na nevinen!!6to za naglost?!!!
244
1
 
23
 
! Отговори
до 304 преди 11 години
*** на лекар, обаче той няма да ти помогне. Никой не злобее. Просто....своеволията на властта докарат хората до отчаяние. А половин България живее на границата на мизерията. Ти си болен от...и заблуден човечец.
243
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Злобари прости !!!!!!
242
2
 
19
 
! Отговори
Писна ми!!!!!!! преди 11 години
Присъдата: Убийство с ЧУК.
241
1
 
25
 
! Отговори
от 299 преди 11 години
Не ме страх да кажа това, защото всички го мислим и всеки е преживял поне ЕДИН ПЪТ унижението от неспазането на законите или от некадърността на управляващите. ВСЕКИ. Цял народ не могат да накарат да замълчи. БАНДИТИ!
240
2
 
22
 
! Отговори
нахал безподобна преди 11 години
Съвестта му била чиста! Този е истински ангел-херувим!
239
3
 
27
 
! Отговори
kokи преди 11 години
Момчетата били роми , и *** да кажете - все тая --- ТОЙ Е УБИЛ ДВЕ ДЕЦА !!!! Казва че съвеста му била чиста . Е*АТИ НАГЛИЯ УБИЕЦ !!!
238
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе хора нас ни управляват бандити! Како очаквате от тях? Изненадани ли сте? Едан гнусна лелка оня ден от министерството ми се лигавеше за някакви закони, които не важали в България. Те българскиет не ги знаят и понеже ставаше въпрос за детето ми - за мен тези там са едни па.р.ца.л.и. Да знаете горещия телефон в здравеопазването е само някаков прикритие. БАНДИТИ И ТО НЕКАДЪРНИ, НО С ЕДНО ПРЕИМУЩЕСТВО: БЕЗ СЪВЕСТ...по-лесно се живее.
237
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Красимире,каква спешна работа имаше в 2 през нощта та караш като луд бе,тиква проста?!
236
3
 
27
 
! Отговори
до 295 преди 11 години
Да, на всеки може да се случи, но не всеки може да каже: "Не ме бори съвестта!" Разбираш или не! По-добре мълчи!
235
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той ако имаше съвест, нямаше да е клечка в тази престъпна държавата. Всички са гнусни бандити и отвратителни хора, иначе щяхме да живеем добре и да не бягат децата ни! Какво очаквахте! ***!
234
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе хора тука са загинали невинни, има ранено малко дете, за какви затвори, за какви глупости говорите вие?! Чувате ли се изобщо, според вас дали като се е возил с детето си ще кара като Шумахер ?!Не че го защитавам, сега разбирам от сайта и не съм гледала телевизия, но при условие, че това е една трагедия не мисля, че трябва да се напада така! На всеки може да се случи!!!!!