Назначена е проверка за смъртта на германския арестант

Колегите се опитват да създават условия на задържаните, обясни Цветанов
59
Назначена е проверка за смъртта на германския арестант
Ролф Гремел се обеси в следствения арест. Снимка: Булфото

Назначена е проверка заради самоубийството в следствения арест в Бургас на германеца Ролф Гремел, обвинен за убийството на сънародника си Хенри Щенберг, съобщи при посещението си в Златоград вътрешният министър Цветан Цветанов.

"Колегите от Министерство на правосъдието се стараят в следствените арести да създават условия на арестантите. Имало е кабелна телевизия и той е изтръгнал кабела и впоследствие се е обесил.

Вече е назначена проверка и заместник министър от Министерство на правосъдието отива на място, за да се извърши проверка по целия този случай", каза още вицепремиерът, цитиран от БНР.

Dnes.bg припомня, че в петък около 22.55 Ролф сложил край на живота си, като използвал кабела за кабелната телевизия.

Още по темата

На мястото на инцидента се отзовала следствено-оперативна група, в която се включили и разследващ полицай и съдебен лекар. Те обаче само констатирали смъртта на задържания. 

В Златоград Цветанов съобщи още, че скоро ще има информация за полицейска операция, която е подобна на тази със задържаните 3 тона кокаин в Испания.

"В момента провеждаме акцията с нашите европейски партньори. Тя започна преди два дни", уточни вътрешният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
5
 
! Отговори
ас преди 11 години
*** Шваба да беше изчакал още 72 часа и щеше да си ходи
49
1
 
5
 
! Отговори
dp преди 11 години
Е ще гръмнат някой-друг бушон по трасето сега, но нали работата е приключила.Което и ченге и/или местен дебелосерко да е свързано с ръгането вече няма койда го разкрие. Тукашни ченгета които да потвърдят самопризнанията ще има повечеотколкото се събират в една стая, никой не се съмнява в това.Така се самообесва някой в аресата, "стараят се колегите", баси наглите смешки.
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАЛЪЦИ !!!как ще сложите кабелна в килията веее !замислете се само - КАБЕЛ В КИЛИЯТА !!да бяхте му дали въже на входа направо.
47
10
 
6
 
! Отговори
член на БСП преди 11 години
оште като прочетах новината и разбрах че ГЕРБ са виновни!а по времето на вожда и очитела Серюгин на аристантите им давъхме само по един картон да легнът на земята и по идно канче вода и краишник типов хляб. ама самообииства никакви ниамаше!
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последния път когато спах в ареста имаше само дървена скара на пода, смръдливо одеяло и много брутални дървеници.
45
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фактически сега имаме неразкрито жестоко убийство в БЪЛГАРИЯ и един заподозрян, умрял в БЪЛГАРСКИ арест.
44
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Бургас за туристите има безплатен,БЕЗПЛАТЕН автобус който да ги води от гарата до мол "Галерия" ------------- Какъв ти е проблема? Нали не им плащаш автобуса ти?
43
1
 
5
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
обаче немците съм ги признал изключителна педантичност и дисциплина дошъл на почивка в БГ и вместо да разнообрази с някоя българка или рускиня он си търси пак немкини...
42
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За такова изказване трябва да го махнат този измислен министър. Това е излагация, арестант да умре в ареста. След като го ограничават и затварят, полицаите са отговорни за здравето и живота му. Съд и затвор за тези, които са допуснали самоубийството.
41
1
 
5
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
след дъжд качулка.
40
2
 
6
 
! Отговори
123 преди 11 години
не знаете ли че престоя в затвора /за присъда или като арест/ ограничава само правото на свободно придвижване. защо да нямат телевизия, вестници, спорт, труд и други такива. това място може да доведе до лудост без движение и занимания. нали целта е превъзпитание, а не създаване на оскотели зверове. това е тест за държавата ни. а че някой бил искал да се самоубие е негово решение, което трудно може да се предотврати.
39
0
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Самообесил се убиеца добре,ако е знаел ,че в България хора с 12 до съдебни дела убиват отново защото са на свобода швабата да не си е сложил кабела на врата,той просто нищо не знае за Българското правосъдие.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За какво обезщетени говориш ***?Че не си знаят ***?
37
1
 
11
 
! Отговори
Усмивката преди 11 години
Нали има дежурни в следствените арести? Доколкото зная, има и денонощно видео наблюдение. Къде е спал дежурния? Швабата, че не заслужава да живее, не заслужава, но докато вината му не бъде установена от съда, той е НЕВИНОВЕН! Ако се е държал нагло с полицаите и те са решили да го "посъветват" да не прави повече така и са се престарали? Другите арестанти защо не са писнали, когато им е спряла кабелната телевизия? Кой ще понесе политическата отговорност за безхаберието на подчинените му служители?
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не му стига на Цецо Шестака дето го псуват хората на *** майна заради гафовете на МВР, ами взе и да поема вина за резилите на правосъдното министерство. Жив мазохист!
35
7
 
4
 
! Отговори
адса преди 11 години
Хубава работа ама германска!
34
7
 
21
 
! Отговори
ГРОБ преди 11 години
ОТНОВО ДВОЙКА ЗА ГЕРБЕРОИДИТЕ.
33
1
 
7
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
повечето идея си нямат, особено селяните като номер 31, но важното е да храчи ....
32
4
 
14
 
! Отговори
Станчо преди 11 години
Е*ати ихтибарите който се правят на баровци и чужденци,българите като кучета в арестите а останалите кабелна,храна от кетъринг и т.н., къде точно всички бяхме равни,че не моа да се сетя???
31
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Неслучайно знака на Бафомет се намира на дясното му рамо. Та това е Антихриста, за който пророкуваше още Великата книга на Мормон! Хора, осъзнайте се - започват Велики времена !!!