Назначена е проверка за смъртта на германския арестант

Колегите се опитват да създават условия на задържаните, обясни Цветанов
59
Назначена е проверка за смъртта на германския арестант
Ролф Гремел се обеси в следствения арест. Снимка: Булфото

Назначена е проверка заради самоубийството в следствения арест в Бургас на германеца Ролф Гремел, обвинен за убийството на сънародника си Хенри Щенберг, съобщи при посещението си в Златоград вътрешният министър Цветан Цветанов.

"Колегите от Министерство на правосъдието се стараят в следствените арести да създават условия на арестантите. Имало е кабелна телевизия и той е изтръгнал кабела и впоследствие се е обесил.

Вече е назначена проверка и заместник министър от Министерство на правосъдието отива на място, за да се извърши проверка по целия този случай", каза още вицепремиерът, цитиран от БНР.

Dnes.bg припомня, че в петък около 22.55 Ролф сложил край на живота си, като използвал кабела за кабелната телевизия.

Още по темата

На мястото на инцидента се отзовала следствено-оперативна група, в която се включили и разследващ полицай и съдебен лекар. Те обаче само констатирали смъртта на задържания. 

В Златоград Цветанов съобщи още, че скоро ще има информация за полицейска операция, която е подобна на тази със задържаните 3 тона кокаин в Испания.

"В момента провеждаме акцията с нашите европейски партньори. Тя започна преди два дни", уточни вътрешният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има ли някой,който не разбра,че следствените арести са към министерството на правосъдието от 1992 год.,даже на снимката виждате надписа на колата-случайно да виждате да пише полиция,униформата на охранителя също е на охраната към съдебната власт,кой още хвърля неграмотните си *** към полицията?!
29
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще плащат данъкоплатците, тия дето все реват, че имало полицейщина и трябвало да има удобства на задържаните като в 5 звезден хотел, например кабелна телевизия.
28
4
 
10
 
! Отговори
И аз данъкоплатец преди 11 години
Понеже "Данъкоплатецът" в 24 пита кой ще плати обещетението на роднините на самоубилия се германец, та се сетих за друго - плати ли "някой" обезщетение за самоубилия се арестант Чочо, заподозрения убиец на перничанката Мирослава?И какво изобщо стана с тази миризлива отвсякъде история?Уж журналистите професионално любопитство, служба на обществото, огледало, пък "четвърта власт" божем ...Четвърта глуха - и сляпа май, а?Щото иначе от изпълнителната власт телешки пържолки нанай?
27
6
 
18
 
! Отговори
Още пари за МВР преди 11 години
Излиза че си даваме парите за кабелна, телевизори и други мурафети за ... следствения арест. Предполагам че скоро ще сложат джаги, плей стейшън, широколентов интернет, ротативки и 3D кино та да не скучаят задържаните за 24 часа.
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sega razbrahme che v zatvora gledat kabelna....masagi po shvanatite ot legane bedra.....mlada psyhoterapevka s golemi dini otpred....hrana bezplatno i mnogo vreme za razmisli varhu sledvashtoto prestaplenie...sega razbiram zashto zatvorite sa prepalneni predimno s zigani !!!
25
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се премахне кабелната за *** никакви кабелни мотика и яко копане!!!!Няма да ми лежат по затворите да ядат безплатно пък и кабелна!!
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нормално! Тв да не би да е с батерии 1,5 V.
23
1
 
8
 
! Отговори
алилиии преди 11 години
колко съм развълнувана, че тоа шликер се Убесил.Ноо голема новина, а и голеемо следствие че падне та да знаеме где са не паричките и защо бинзиня ши и тъй скъп, и ляба също и проЗтУтиятя на сите управници и дупетати.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самоубили са го...
21
4
 
23
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 11 години
Остави проверката ти. Друго обясни Цветанов - кой ще плати обещетението на роднините ? А че такова ще има, и ще е колосално, просто няма съмнение. От момента на задържане, цялата отговорност за здравето и живота на задържания е на арестуващия го. Дали е полицай или съдебна охрана, все тая ! Кой ще плаща е въпроса !!! А ???
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Психара АТИЛА е избягал от 4-ти километър и е в сайта с тъпотиите си !АТИЛА, това е СТРАНДЖАТА (под прикритие) .
19
1
 
21
 
! Отговори
.... преди 11 години
"Колегите се опитват да създават условия на задържаните, обясни Цветанов" !!!!!!!Скромно казано - опитват се! И подличко, май ...Те такива прекрасни условия са създали - кабел да има, достатъчно дълъг, местенце да има, където да го закачиш, пък и достатъчно високо да е, та да не ти опират краката о пода, пък ...Опитвали се били ...Няма, бако, опити - или правиш, или не правиш!Няма пет - четири!
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Gorkijat kabel !!!Predpolagam che e poznal v edin *** kanal madamata i ot revnost e si go e izkaral na kabela...
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека аз да кажа какво ще открие проверката: Лицето Х е допуснало грешка като не е проверило веднага какво става, ще бъде наказано с мъмрене.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bravo be Ceco....... ne moje da ne se pohvali6, 4e pak 6te ima "blqskava" operaciq...... No mi e stranno edno- za6to govori6 za "operaciqta" predi da e provedena, ne bi li trqbvalo tova da e taina, za da ne se usetqt lo6ite?!?!?! ili ni 4aka porednata teatralna postanovka s typo zaglavie.
15
1
 
5
 
! Отговори
do 14 преди 11 години
Ami stani ti polizei, che da niamame polizia s takuv muhlenski vid.adski si tup, ama chestno
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Vijte go toq muhlio polizaq ,kakuv ubit vid ima,muhaaaa :-)
13
0
 
18
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Мадамата си е в Бургас. Пече се на плажа, пийва си като за световно и чака да й свърши почивката. Даже дебилски се хили по снимките, като я интервюират журналистите. Какво неудобно могат да видят тия тримцата, когато нито знаят езика, нито са трезви, та да вдянат какво виждат. Тайните работи в Бургас не се правят в долнопробни кръчмички на плажа:)
12
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
След като един Министър не знае правилата в арестите,да си подава оставката,а не да говори глупости
11
1
 
26
 
! Отговори
bolka преди 11 години
В Златоград Цветанов съобщи още, че скоро ще има информация за полицейска операция, която е подобна на тази със задържаните 3 тона кокаин в Испания."В момента провеждаме акцията с нашите европейски партньори. Тя започна преди два дни", уточни вътрешният министър.Това изявление като как да го тълкуваме - като предупреждение към замесените в този случай да "духват" навреме ли? Защото другият смисъл е хвалба, засега мъглива и неоснователна.