Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана

Пострадалите са настанени в болница с фрактури на крайници и ребра
696
Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана
Ромите събирали царевица от нивите. Снимка: Булфото

Група от близо 20 роми от врачанското село Бутан са пребили двама мъже в землището на град Вълчедръм, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът е станал около 19,30 часа в събота. Тогава Георги П. на 38 години, който работел за фирма "Златия агро" - Монтана и Цецко П. на 50 години от фирма "АСМ"-Монтана, били нападнати в царевична нива, докато сменяли спукана гума на автомобила на единия от тях.

Ромите ги помислили за охранители на земеделската продукция и се нахвърлили върху тях с дървени колове.

С множество счупвания на крайници и ребра двамата пострадали са настанени в болницата в Монтана. На техните автомобили - два джипа "Тойота", са нанесени значителни материални щети от ромите.

Нападателите са избягали и в момента се издирват, уточниха от полицейската дирекция в областния град.

Двамата пострадали мъже обясниха, че са отишли на полето, за да уточнят кой къде ще жъне на следващия ден и да начертаят границата между масивите на фирмите.

По същото време ромите събирали мамули, изпаднали от комбайна при жътва на други ниви с царевица на предния ден.

По случая е образувано досъдебно производство, обявиха от полицейската дирекция в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Властимащите си имат собствена охрана.На тях не им пука за обикновените хора.*** са страхливи и ходят на глутници,така им е по лесно да вършат престъпления,а и знаят ,че никой няма да ги накаже.По селата са пропищели от тях.По една т.в.възрастен човек със сълзи в очите призоваваше от екрана ,Помогнете.Но никой не чува и не се отзовава от отговорните хора да се сложи ред.
56
0
 
44
 
! Отговори
ОТ СЕВЕРОЗАПАД преди 11 години
Мръсните смрадливи *** са по голяма напаст от скакалците,ставатвсе по нагли и самоуверени защото нямаме правителство.Телевизиите не показаха битите полицай ,а дадоха думата на смрадливата Белослатинска ***.за да я чуе цяла Б-Я как са й нарушили правата и детето и на14 е ритнато,а то какво търси там,страх ни е да замръкнем на полето и .Вестник 24ч, ореваха света ,че полицаите са били ***.Питам ние на кого да се оплачем,страх ни е да отидем на полето ,страх ни е да излезем на улицат
55
2
 
25
 
! Отговори
и така преди 11 години
1-во: черните плазмодии са солиден ГЕРБ/БСП - ски електорат ( кой колкота пара и кебачета даде)2-ро: Планираното толериране да *** еволюция и числен растеж и пропорционален със западането на обществото ни като цяло, нещо, което кукловодите от ЕС и НАТО и ЕЦБ и МВФ желаят от 20 години ... ИЗВОД 1 : продажните мекерета от властта няма да ги пипнат ИЗВОД 2: Волен Сидеров като доказан анти-глобалист, анти-ционист и АТАКА като единствената партия, която не купува *** гласове са решение..
54
0
 
30
 
! Отговори
баба Гицка преди 11 години
В северозападна Б-я,а това са Враца,Монтана и Видин *** преобладават като бройка над българите.А по селата и по-малките градчета в тези три области са останали предимно възрастни хора,което означава че,те тези населени места са на доизживяване.А *** пребиваващи там са като хуни,унищожават всичко по пътя си,властта нехае,а за полиция изобщо неможе да се говори.
53
9
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
СПИН-аджиите от БСП изгевезиха *** и сега ще ни бъде трудно да ги превъзпитаме... - нали никой не си прави илюзията, че Серго щеше да вкара цар Киро и част от родата му в панделата...ГЕРБ ясно заявиха, че няма да разчитат на *** и турци...300 от 500-те хиляди подписали подписката за Белене по инициатива на ***... - са ***... - не плащат ток, но искат ядрена енергетика...
52
0
 
32
 
! Отговори
! преди 11 години
*** ужаса, взехме да ставаме като дивия запад, пази боже човек да закъса някъде по селата дето е пълно с ***, пишете го осакатен или убит..
51
0
 
38
 
! Отговори
Хахаха преди 11 години
Събирали царевици изпаднали от комбайна... Да бе да - и един мармот увиваше шоколада в станиол... 20 човека ще събират изпаднали мамули. Бре - че то тоя комбайн голяма фира дава. Отишли са да крадат *** гадни.
50
0
 
23
 
! Отговори
от запаса преди 11 години
вземете мерки вие да не не се налагада ги вземем ние
49
0
 
5
 
! Отговори
Do 52 преди 11 години
Taka e arkada6 turcite mraziat *** sa6to kato nas emi are da im rezneme peveca zaedno s ob6ta pomo6t da se izbavim ot tazi SMRAD.
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
SHTE STAVA MN PO ZLE SLED KATO GERB GI PODARJAT I IM TRQBVAT ZA IZBORITE.TA NALI ONIQ S KRAVESHKIQ POGLED CVETANOV V EFIR KAZA 4E POEMA GOLQM ANGAJIMENT KAM TQHNOTO INTEGRIRANE DEMEK POLU4AVANE NA KUPISHTA POMOSHTI BEZ DA PLASHTAT TOK VODA DANACI I KAKVOTO I DA BILO .HORA *** IMAT POVE4E PRAVA OT NAS BALGARITE DA GI SMAJEM ZAEDNO S VSI4KI DEPUTATI
47
0
 
26
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
нюзааааа защо поне един път не зарадвате аудиторията си с някаква новина от типа на :" група българи преби група роми докато се опитваха да им оберат градината. трима от ромите са в Пирогов в тежко състояние" или "Дядо от врачанското село Бутан гръмна двама роми докато се опитаха да го оберат"Стига с тези негативни новини в този сайт, заради такива неща българина е от най-нещастните в целия свят.
46
1
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
В Демократична Америка съществува Ку-Клукс-Клан и Черните знаят какво ги чака,ако много надигат глава
45
1
 
41
 
! Отговори
Пенчо преди 11 години
"ДНЕС", правилното заглавие на този материял е: "***-крадци отново безчинстват, а властите си клатят ****урите"!
44
1
 
38
 
! Отговори
Един от ГДБОП преди 11 години
Моля, моля - нас не ни набърквайте. Имаме си достатъчно работа. Всеки ден дебнем свирепи престъпници дали не свалят музика от интернет.
43
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тепърва почват гладните времена. Чакат ни по - жестоки кризи от тези през 90-те и тогава ще настане ужаса с ромските набези. Когато огладнеее Асан той дества първично и животински и не го интересува дали е убил някой. При предишните кризи го нямаше този проблем, защото *** бяха малко, а всичките имаха някакъв занаят и дори правеха зимнини, а сега са само крадци, дилъри на кръв, на деца, на *** и т.н. Мръсните политици затриха държавата с политиката си ги толерират заради изборите.
42
1
 
20
 
! Отговори
se преди 11 години
Като дойдем на власт всички *** ги качваме на на влаковете и във Франция и Европата да се грижат за тях с тяхната демокрация.Да им напраят къщи и да си ги гледат.Па може и да поработват.Просто и ясни.Изселване с цел облагородяване на Европата с ***.
41
0
 
33
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Стига с тези "роми" бе - това са си чисти *** !!!
40
0
 
4
 
! Отговори
До 53 преди 11 години
А що да не са и трите?
39
2
 
28
 
! Отговори
Нарцис преди 11 години
Бойкоизбрани *** под закрила на мутренско правосъдие. Боже, пази България! Мутроидно правителство ограбва само вдовици, сираци, пенсионери... с частни съдия изпълнители!
38
3
 
27
 
! Отговори
Браво Цветанов ! преди 11 години
Никаква престъпност, България е като рай под управлението на Герб !