Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана

Пострадалите са настанени в болница с фрактури на крайници и ребра
696
Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана
Ромите събирали царевица от нивите. Снимка: Булфото

Група от близо 20 роми от врачанското село Бутан са пребили двама мъже в землището на град Вълчедръм, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът е станал около 19,30 часа в събота. Тогава Георги П. на 38 години, който работел за фирма "Златия агро" - Монтана и Цецко П. на 50 години от фирма "АСМ"-Монтана, били нападнати в царевична нива, докато сменяли спукана гума на автомобила на единия от тях.

Ромите ги помислили за охранители на земеделската продукция и се нахвърлили върху тях с дървени колове.

С множество счупвания на крайници и ребра двамата пострадали са настанени в болницата в Монтана. На техните автомобили - два джипа "Тойота", са нанесени значителни материални щети от ромите.

Нападателите са избягали и в момента се издирват, уточниха от полицейската дирекция в областния град.

Двамата пострадали мъже обясниха, че са отишли на полето, за да уточнят кой къде ще жъне на следващия ден и да начертаят границата между масивите на фирмите.

По същото време ромите събирали мамули, изпаднали от комбайна при жътва на други ниви с царевица на предния ден.

По случая е образувано досъдебно производство, обявиха от полицейската дирекция в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За тези само бой и черен каторжен труд. Ама няма кой да го направи.
36
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвърконий кво стана с оставката бе ? Твойте ора дет си ги избрал да на вардят могат само да броят жертвите бе
35
4
 
26
 
! Отговори
някой преди 11 години
Правилно съм се ориентирал за бягство от Б-я. Догодина живот и здраве ще се опитам да спася семейството си от Черната чума която ни полазва... Тук не мога да живея колкото и да ми се иска!!!
34
1
 
37
 
! Отговори
циганария преди 11 години
Това, което става в последните 10-ина дни, тези ежедневни организирани групови нападения от ***, ме карат да мисля, че:-или БСП ги подстрекава, за да се създаде хаос в държавата-или правителството наистина нехае и ги толерира-или се е появила някоя нова организация, която плаща яко на ***, да показват надмощие НАД БЪЛГАРИТЕ И ДАЖЕ НАД ПОЛИЦАИТЕ.Което и от трите да е - ЖАЛНА НИ МАЙКА.
33
0
 
26
 
! Отговори
До 42 преди 11 години
Ти си един *** бай ***.С това мислене ще си останеш винаги ***.Малко останаха интелигентните българи.Турците също не обичат *** българи(***)
32
0
 
53
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Защо същите тези *** не посегнат на Френските полцаи които им бутат Гетата,защото реакцията на Френската полиция ще има катострофални последици за ***,без право на обзалване от Хелзински комитети и тям подобни
31
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** свободия - къде са депутатите където коват закони а???
30
0
 
59
 
! Отговори
без милост преди 11 години
За съжаление работата отива на "или ние тях,или те нас" По-добре ние тях!
29
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде са от ГДБОП? Ако някой *** си засади коноп в саксийка ще нахлуят поне една дузина качулати и ще проснат и баба му на пода, а когато 20 *** ОРГАНИЗИРАНО крадат и пребиват , пращат някоя патрулка колкото да отчетат, че са реагирали на сигнала.И всъщност много ми е интересно как полицаите са разбрали, че "Ромите ги помислили за охранители на земеделската продукция" или са свободни съчинения?
28
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам за да избегнат подобни рискове, полицаи и ихранители да се обличат като балетисти или палячовци, по-добре сами да се гримират от колкото някой друг ...
27
3
 
30
 
! Отговори
антиЕС преди 11 години
И турците както българите мразят ***.Е, врагът на моя враг ,враг ли е или приятел,как мислите?
26
0
 
11
 
! Отговори
do Raiko преди 11 години
nemam ni6to protiv ako rabotiat i tvoria ne6to da ama te PARATIZIRAT i smu4at ot venite ni na gotovo, nakarai nekoi *** da ti kaze kak e niva na *** nemat takava duma za6toto *** nikoga ne e imal sobstvenna niva te sa izmetta na darzavata ni samo pro4istvane na BG ot tazi 4uma.
25
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана"Ами объркали са се. На всеки може да се случи!!! Аххахах. Вие виждате ли как всеки ден има новини за ***, пребили я полицаи, я охранители, я такива, дето приличат на охранители?!? Или само на мен ми прави впечатление?
24
2
 
38
 
! Отговори
До 7 преди 11 години
Проблем с турците нямаш!Но с *** ще иматетова е само началотослед 20 години тези *** българи ще превземат всичко.
23
0
 
28
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Докато МВР Министара говори за чудеса,*** превземат Дързажата,краино времв е *** да бъдат превазпитани по метода на Адолф Хитлер
22
0
 
16
 
! Отговори
1 преди 11 години
ТРАГЕДИЯ!
21
1
 
16
 
! Отговори
до-2 преди 11 години
Ваш сие този електорат на сдс по онова време ядеха бий за най дребната кражба и снимките и висеха по центъра на селото с това което са откраднали и миеха селските *** за наказание,вие създадохте организациите за защита на крадливите *** аз съм от Бутан и знам как е било иза кой гласуват.
20
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До кога властимащите ще позволяват *** да убиват нашите братя, бащи и синове??? Не останаха българи в България!!!
19
0
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Няма ли Дарзавата наи-после да приложи закона сас цялата му сила върху тази *** ***,без да се съобразява с ЕС,ООН,Хелзински комитет и всичката останала *** която защитава ***,апропо никои ли не вижда,че Българите стават заложници в собствената си Държава и краино време е Цялата Политическа класа да упражни натиск върху тази *** ***,ако не иска Народа да вземе нещата във свои ръце,преди два дни *** набиха Полицаи,във същият раион,никаква реакция,от страна на Властта
18
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смърт за ***