Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана

Пострадалите са настанени в болница с фрактури на крайници и ребра
696
Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана
Ромите събирали царевица от нивите. Снимка: Булфото

Група от близо 20 роми от врачанското село Бутан са пребили двама мъже в землището на град Вълчедръм, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът е станал около 19,30 часа в събота. Тогава Георги П. на 38 години, който работел за фирма "Златия агро" - Монтана и Цецко П. на 50 години от фирма "АСМ"-Монтана, били нападнати в царевична нива, докато сменяли спукана гума на автомобила на единия от тях.

Ромите ги помислили за охранители на земеделската продукция и се нахвърлили върху тях с дървени колове.

С множество счупвания на крайници и ребра двамата пострадали са настанени в болницата в Монтана. На техните автомобили - два джипа "Тойота", са нанесени значителни материални щети от ромите.

Нападателите са избягали и в момента се издирват, уточниха от полицейската дирекция в областния град.

Двамата пострадали мъже обясниха, че са отишли на полето, за да уточнят кой къде ще жъне на следващия ден и да начертаят границата между масивите на фирмите.

По същото време ромите събирали мамули, изпаднали от комбайна при жътва на други ниви с царевица на предния ден.

По случая е образувано досъдебно производство, обявиха от полицейската дирекция в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
437
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Милицията по времето на Тато ги трепеше яко и се насираха от страх. И без работа не ги оставяха, а такива разни "социални", помощи за 10 чавета т т.н., нямаше такива лигавщини за тия ***.Политиците създадоха тази извратена *** *** преди 22г.,за да се слагат на Европа и да им използват гласовете. Всички политици не струват повече от *** ***,щом жертват народа си заради своето благополучие.Такива политици заслужават един ритник.
436
0
 
3
 
! Отговори
SS преди 11 години
SAPUN ,,za tiq ***,ne se straxuvaite ot *** ,biite gi i gi tro6ete tuk v varna taka pravim ,,mami4kata im dolna,,
435
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако това се случи в миролюбивата Канада, виновните ще бъдат наказани от самите фермери и местно население, и полицията даже няма да бъде информирана! Това нашто не е демокрация, това не са спазвания на човешките права, а протекция на негодници върху изверги!Срам за Европа!
434
0
 
20
 
! Отговори
не преди 11 години
евреите, комунизма, фашизма, дрън-дрън ... само от нас зависи *** да бъдат завряни в ъгъла! НЕЩАТА СА МНОГО ***, ВРЕМЕ Е ДА УДАРИМ ПО МАСАТА!!! КОЙТО ПО КАКЪВ НАЧИН НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ, АКО ЩЕ ПРОСТО ИЗПСУВАЙТЕ, НО НЕ ВКЪЩИ, А НАВЪН!!! НЕКА ВИДЯТ НАШИЯ ГНЯВ!!!
433
1
 
7
 
! Отговори
368 преди 11 години
Може да си организираме отряди за набутване на *** на зорно място
432
0
 
19
 
! Отговори
ass преди 11 години
Северозапада е черен!Дано до година-две, дай Боже, голяма част от черното да иде в София!Па си ги хранете с кебапчета за изборите, па си ги гледайте, само да ни се махнат от нашите глави. Щото вече се не трае!Днес двенагли *** на около 14-15 години с ловешка Жигули с черен номер десет пъти минаха покрай полицайте (скрити на изхода на един паркинг под ореха) и само въртяха фуражките след тях. Но не пропуснаха да проверят нито един българин минаващ покрай тях.
431
1
 
14
 
! Отговори
АЛАХ ШИШЕВИЧ преди 11 години
ЕВРЕЙТЕ ХЪСЯТ ТЕЗИ КАНИБАЛИ ДА НИ ИЗТРЕБВАТ НО КАТО ОСТАНАТ САМО С ТЯХ *** ЩЕ ИЗРЪФАТ И ТЯХ ЖИВИ!НО НЕ БИВА ДА СЕ ОСТАВЯМЕ БЕЗ БОЙ!*** СА *** НЯМАЩИ ДОРИ И ЧОВЕШКИ ОБЛИК!НО ПОЛИТИЦИТЕ СА МОРАЛНИ И ФИЗИЧЕСКИ *** КАТО ТЯХ И СЕ СНОШАВАТ ПОД ЗВУЦИТЕ НА ЗУРНИ И ВЪПИЮЩИ РИТМИ НА НАДГРОБНИЯ КАМЪК НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ДЕЦАТА НИ СЛЕД 20 ГОДИНИ??ВРЕМЕ Е ЗА СЪПРОТИВА,ЩЕ ИЗМИРАМЕ В СЕЛАТА СИ ОБГРАДЕНИ ОТ *** ПЪЛЧИЩА ПОЕДЕНИЧНО КОИ С КОСА КОИ С СЪРП САМИ ОСТАВЕНИ НА ПРОИЗ
430
0
 
8
 
! Отговори
Ние преди 11 години
Докога!?
429
0
 
4
 
! Отговори
до 519 преди 11 години
Много си прав муспи - като се вдигне народа, най-важното е кой пръв ще грабне мегафона.А ние ще си викаме и скачаме и накрая пак ще се наденем на някои наглеци.
428
0
 
5
 
! Отговори
до 511 преди 11 години
БУБЕЕЕЕЕ, ДНЕС Е НЕДЕЛЯ - ПОЧИВЕН ДЕН И БОЙКО Е НА МАЧ.
427
0
 
9
 
! Отговори
муспи преди 11 години
И като се вдгнем на бунт, че ще принудим власта да подгони ***? Че тази власт е еврейска, сама се е назначила а пък ние нека си мислим че сме я избрали, нашия бунт те ще го оглавят и след като се навикаме, ще ни натресат нещо още по лошо. Ще направят *** охрана, и въобще полицията която се занимава с народа ще бъде *** - така вече е в Сащ. *** и мексиканци налагат ред според вкуса си, - бялите се оправят като бягат далече, голяма страна - ние къде ще бягаме?!
426
1
 
14
 
! Отговори
АЛАХ ШИШЕВИЧ преди 11 години
БРАТЯ ПОГЛЕДНЕТЕ КАК СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ БЛАГАТА В НАШЕТО ОБЩЕСТВО,ЕДНА КАСТА Е НАСТАНЕНА НА СКЪПОПЛАТЕНИ РАБОТИ А ДРУГИТЕ ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ И ТАЗИ СЪЩАТА КАСТА ХЪСИ *** ПЪЛЧИЩА ТОЧЕЩИ ЯТАГАН НАД ГЛАВИТЕ НА ДЕЦАТА НИ,ТА НИЕ ИЗЧЕЗВАМЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА К*ПЕЛЕТАТА В ПАРЛАМЕНТА И *** ИМ ЛЮБОВНИЦИ,ИСТОРИЯТА НИКОГА НЯМА ДА НИ ПРОСТИ ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ ПРЕДЦИТЕ НИ ВОЮВАЛИ ЗА ТАЗИ СВЕЩЕНА ЗЕМЯ!ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ И ДАЙ НИ СИЛА ДА СЕ ВЪЗПРАВИМ СРЕЩУ КОВАРНИЯ ВРАГ ИЗПЪЛЗЯЛ ОТ БЕЗДНИТЕ НА АДА!АМИН!!
425
1
 
12
 
! Отговори
АЛАХ ШИШЕВИЧ преди 11 години
ПРЕДАТЕЛИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ТЯХНАТА СЪДБА ТРЯБВА ДА Е СЪЩАТА КАТО НА ВРАГОВЕТЕ НА НАРОДА!ОТГОВОРЕТЕ КЪДЕ Е ДЪЩЕРЯТА НА БОИО???АЗ ЩЕ ВИ КАЖА Ш*БА СЕ СЪС *** В АМЕРИКА,ПРАТЕНА С НАШИТЕ ПАРИ И СПАСЕНА ОТ *** ГНЕТ!БРАТЯ НАРОДНОТО ОПЪЛЧЕНИЕ ВИ ПРИЗОВАВА ПОД ЗНАМЕНАТА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ,ДА ОТМИЕМ ПОЗОРА НА СТРАХЛИВОСТА И ОТВРАТИТЕЛНАТА ТОЛЕРАСТИЯ ТАКА ВМЕНЯВАНА НИ ОТ ЕВРЕЙСКАТА ГМЕШ!НЕКА НАШИ ПОЛИТ-КОМИСАРИ ЗАПОЧНАТ ОБРАБОТКА НА ВЪЗСТРАХЛИВИЯ И УПЛАШЕН НАРОД НА БЪЛГАРИТЕ!БРАТЯ НЕ ОСТАВАЙТЕ БЪЛГАРИ
424
0
 
29
 
! Отговори
АЛАХ ШИШЕВИЧ преди 11 години
ЕТО НОВА ОТВРАТИТЕЛНА НОВИНА,*** ВЕЧЕ НАПАДАТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН КАКТО ВИ БЯХ ОБЕЩАЛ ПРЕДИ!БРАТЯ АКО НЕ СЕ ВЗЕМЕМ ВЪВ РЪЦЕ СКОРО СЛУЧАЙТЕ ЩЕ ЗАЧЕСТЯТ,ЩЕ ИМАМ МАСОВИ ИЗНАСИЛВАНИЯ И УБИИСТВА!БОИО П*ДАЛА Е *** ***,КОМУНИСТИТЕ СЕ Ш*БАТ СЪС ***!ПРИЗОВАВАМ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЪЛГАРСКА РАБОТНИЧЕСКА НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ ВРАГА НАДВИСНАЛ ВЕРОЛОМНО НАД ГЛАВИТЕ НА ДЕЦАТА НИ!СЪБИРАЙТЕ ОРЪЖИЕ СКОРО ЩЕ БЪДЕМ НАПАДАНИ В ДОМОВЕТЕ НИ!СМЪРТ НА ***!
423
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак гласувайте за ***. Те ще лепат предизборно двайсетолевки на потни ромски чела, а вие ще се оглеждате като лалугери по полетата да не ви нападне някоя глутница човекоядци.
422
0
 
17
 
! Отговори
не преди 11 години
добре бе, тия катили сигурно са без лични карти, и няма да могат да ги открият. защо аз да съм длъжен да си подновя моята, ще я оставя да изтече, пък ако някой милиционер ми направи проблем ще го отсвиря с един среден ... ако ни е писнало от държавата нека си хвърлим личните карти в кошчетата пред някое рпу! всеки *** да бъде изхвърлян от автобус на градския транспорт, ако е без билет - изхвърлен от пътниците ... просто нека покажем по някакъв начин, че ни е писнало ... ако ни е писнало!
421
1
 
39
 
! Отговори
буба преди 11 години
БОЙКОООООООООООООООООО,ЧУВАШ ЛИ БОЛКАТА НА НАРОДА СИ БЕ?
420
0
 
38
 
! Отговори
не преди 11 години
Роми пребиха 38-годишния Георги П. и 50-годишния Цецко П., които им направили забележка, че берат царевица в чужди ниви, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана. Инцидентът станал в землището на град Вълчедръм към 19,30 часа в събота.Двамата мъже, представители на фирмите Златия агро и АСМ, отишли да нагледат нивите, които трябвало да бъдат жънати. Ромите обаче се нахвърлили върху тях.Ей това ни е държавата, който работи го крадат и пребиват ... кога ще изринем цели ятози ***?
419
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българи и полицаи - обединени заедно срещу *** престъпна ***!Така както *** намират начин да се укрият и от цяла тумба биячи успяват да арестуват 1-2-***, така полицаите да не преследват и залавят, ако българи набият или ... *** при самоотбрана.
418
1
 
2
 
! Отговори
turcina преди 11 години
a sega da vidim kato gi hvanat kolko ste gi darjat vatre