Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана

Пострадалите са настанени в болница с фрактури на крайници и ребра
696
Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана
Ромите събирали царевица от нивите. Снимка: Булфото

Група от близо 20 роми от врачанското село Бутан са пребили двама мъже в землището на град Вълчедръм, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът е станал около 19,30 часа в събота. Тогава Георги П. на 38 години, който работел за фирма "Златия агро" - Монтана и Цецко П. на 50 години от фирма "АСМ"-Монтана, били нападнати в царевична нива, докато сменяли спукана гума на автомобила на единия от тях.

Ромите ги помислили за охранители на земеделската продукция и се нахвърлили върху тях с дървени колове.

С множество счупвания на крайници и ребра двамата пострадали са настанени в болницата в Монтана. На техните автомобили - два джипа "Тойота", са нанесени значителни материални щети от ромите.

Нападателите са избягали и в момента се издирват, уточниха от полицейската дирекция в областния град.

Двамата пострадали мъже обясниха, че са отишли на полето, за да уточнят кой къде ще жъне на следващия ден и да начертаят границата между масивите на фирмите.

По същото време ромите събирали мамули, изпаднали от комбайна при жътва на други ниви с царевица на предния ден.

По случая е образувано досъдебно производство, обявиха от полицейската дирекция в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
457
6
 
7
 
! Отговори
КОЙОТА преди 11 години
САМО АТАКА И СИДЕРОВ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С ТАЗИ ЧЕРНА *** !!! ОТ ГОДИНИ НИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ, ЧЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ АТАКА БИЛО НЕЩО ОПАСНО, ЧЕ ЩЕ НАРУШИ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ. ТОЙ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР ОТДАВНА Е НАРУШЕН ОТ НАГЛИТЕ КРАДЛИВИ ***, КОИТО ПРЕБИВАТ И ОГРАБВАТ БЪЛГАРИТЕ. АТАКА Е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ НА *** ПРОБЛЕМ ПРОСТО ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ ИЗПОЛЗВАТ МУРГАВЕЛИТЕ КАТО ИЗБИРАТЕЛИ И НИКОГА НЕ СА ГИ ПИПАЛИ С ПРЪСТ. АТАКА ПОБЕДА - ЗА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ !!!
456
0
 
2
 
! Отговори
до 550 преди 11 години
Много ми е чудно ти какво решение имаш по въпроса?
455
0
 
21
 
! Отговори
коко преди 11 години
България се нуждае от действаща атракция по стар немски модел "Дахау".Само че там първо трябва да затварим не мангопитеците,а политиците,които вече 22 години ги развъждат с държавни пари.А бе какво искате в държава където *** ядат професори и са защитени с закон за защита на животните?
454
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАКТО ВИНАГИ НЯМА НИЩО ЗА ТОВА. АКО БЪЛГАРИ БЯХА НАБИЛИ *** ЩЕШЕ ЧАК ДА ДО БРЮКСЕЛ ДА СТИГНЕ НОВИНАТА.КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ, КАКВИ 5 ЛЕВА. ГРУПАТА КОЯТО ИМАХМЕ ВЪВ ФБ ПОД ЗАГЛАВИЕТО "КАТУНИЦА - НАЧАЛОТО НА ЕДНА РЕВОЛЮЦИЯ" НАБРОЯВАЩА ЗА 2 СЕДМИЦИ БЛИЗО 500 000 ДУШИ БЕШЕ СВАЛЕНА. ПИТАМ ЗАЩО - ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ДНЕС. ТЯ Е МНОГО ПО ТИРАНИЧНА И НАСОЧЕНА КЪМ МАЧКАНЕ НА НАЦИЯТА ОТ ТАЗИ ПРЕДИ 23 ГОДИНИ. СЕГА НЕЙНА ЖЕРТВА СА ВСИЧКИ.
453
0
 
31
 
! Отговори
ДО 542 ОТ 541 преди 11 години
Де да бяха само днешните двама пребити.Ами те вече нямат спиране - пребиха горски полицай и му потрошиха сл. кола.- запалиха цех за пластмаси, зашото не им давали да крадат- пребиха полицаи заради конфискуван бус с крадени дърва- пребити гардове в Перник- днес още две жертви....................всичко това за няколко дни, а за колко ли престъпления не сме и разбрали. ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ, А ПРАВИТЕЛСТВОТО ШЕ МЪЛЧИ!?
452
0
 
16
 
! Отговори
до saki преди 11 години
Ей как не се сетих сам. Ми така е! Вчера пък дето тумба *** потроши полицаите в Бяла Слатина пък е била насъскана от конкурентно РПУ.
451
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
саки, тия въобще не мислят, камо ли да са инструмент. Не си ходил там май, за да говориш така. *** там направо ще обезлюдят района, но на държавата не й пука.Партиите пък гледат да има кой да гласува за тях за кебапчета
450
10
 
2
 
! Отговори
saki преди 11 години
Има нещо гнило в тая работа. Ромите не са чaк толкова глупави, много добре си знаят на кой са нивите и кой е охрана. По скоро конкурентен земеделец ги е насъскал срещу пари да намерят точно тия двамата и да ги пребият лошо. Това е саморазправа между българи арендатори , а *** са били просто инструмент. А това с объркването го разправяйте на децата.
449
0
 
28
 
! Отговори
не преди 11 години
Някъде четох, че навремето Тато при едно посещение минавал край катун ... замеряли кортежа с камъни ... но нищо повече не се случило. На другия ден дошли 8 тежки машини, и изравнили катуна със земята ... ЕТО ТОВА ИСКАМ СЕГА - СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ!!! НАМЕРЕТЕ ТЕЗИ *** И ИМ СЧУПЕТЕ РЪЦЕТЕ!!!
448
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей затова Северозапада е беден - *** унищожават труда на хората, секат им горите, после им продават дърва.Полицаите пък не са защитени и са оставили всичко на произвола.Държавата не й дреме, че не остана кой да работи тук, защото никой не иска да храни ***, когато и за него не стига, а те и за домашни любимци не стават.Европата иска от нас да ги "отглеждаме", но тя самата ги гони.Нещо съвсем се обърках в двойните стандарти.
447
0
 
8
 
! Отговори
до 541 преди 11 години
Знаеш ли кое точно ги боли Бойко и Цецо, че на някакви си селяци са им строшени ръцете и ребрата?Кучетата си лаят, кервана си върви.
446
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АКО ДО УТРЕ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ НЕ ОБЯСНЯТ ПО МЕДИИТЕ КАКВО СТАВА В ТАЗИ *** ДЪРЖАВА, ЗАЩО *** ТЕРОР СТАНА ВСЕКИДНЕВИЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ, ТРЯБВА НАИСТИНА ДА НАПРАВИМ НЕЩО, ЗА ДА НИ ЧУЯТ!!!
445
0
 
28
 
! Отговори
Българин преди 11 години
*** терор може да бъде озаптен само по един начин - със СТОКРАТНО ПО-СТРАШЕН ТЕРОР !!! Да се създадат както доброволчески отряди за защита на хората по места, така и мобилни и специално обучени, тежко въоръжени шпицкоманди !!! И при подобни масови бандитски нападения, отговорът трябва да бъде изтребване на цели катуни !!!
444
0
 
16
 
! Отговори
не преди 11 години
жалко, но друг вариант няма - или те нас, или ние тях! правете си сметката, утре може да сте следващите ... на мен някой *** ако ми поиска два лева още веднъж ще му свия перките ... мислих си, че няма смисъл да реагирам, но много съм грешал ... достатъчно е нищо да не правим, за да ни се качат на главата ...
443
0
 
11
 
! Отговори
Баба ви преди 11 години
Мили оправници, докога ще спите?
442
0
 
1
 
! Отговори
CROWW преди 11 години
*** izbirat vlasta ,,tova e ,,na tqx im pla6tat solidno,,i zatova vinagi 6te gi za6titavat,, ..nqma da se u4udq ako Boiko stane prezident ,,te 6te go izberat *** ,,
441
0
 
12
 
! Отговори
до 534 преди 11 години
Никога политическата върхушка без значение на цвета и няма да разреши свободното притежание и употреба на оръжие. Защото я е страх от народа! Това е!
440
0
 
2
 
! Отговори
SHITZSTAFELN SS преди 11 години
WIR SIND SS SHUTZSTAFELN!
439
0
 
22
 
! Отговори
xxl преди 11 години
Фрактури по ръцете и ребрата!Значи *** чупят ръце, а? И защо?Май само с писане на коментари няма да стане!
438
0
 
21
 
! Отговори
АЛАХ ШИШЕВИЧ преди 11 години
БРАТЯ ПОГЛЕДНЕТЕ НОРМАТИВНАТА УРЕДБА ЗА НОСЕНЕ НА ОРЪЖИЕ,ТА ТЯ ТОЛЕРИРА ПРЕСТЪПНОСТ МЕСТНИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ ДЕРИБЕЙ ДАВАТ ОРЪЖИЕ САМО НА ТЕХНИ СЛУГИ,А ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН Е ОСТАВЕН БЕЗ ЗАЩИТА НА *** ПРОИЗВОЛ!АКО ИМАХМЕ ОРЪЖИЯ ЩЯХА ЛИ ДА ВЪРЛУВАТ ТЕЗИ ИЗЧАДИЯ БЕЗНАКАЗАНО????НО ПОЛИТИЦИТЕ СЪЗНАВАТ КАКВА *** ИГРА ИГРАЯТ И СЪЩО СЕ СТРАХУВАТ ,ЧЕ ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВАТА КОИТО ИЗВЪРШВАТ!КУРШУМ ИМ Е МАЛКО!КРАДЦИ И ***!*** Л*ЙНОЛИЗЦИ!*** *** В УЖАСНИ МЪКИ!ПРЕДАТЕЛИ!!!