22-годишен се простреля в сърцето с газов пистолет

Младежът е от хасковското село Маслиново
24 сеп 2012 15:08,
33
22-годишен се простреля в сърцето с газов пистолет
Снимка: Булфото

22-годишен младеж от хасковското село Маслиново сложи край на живота си, като се простреля сам в сърцето с газов пистолет.

Инцидентът е станал снощи малко след 20:30 часа. Момчето се прибрало и не след дълго се качило в стаята си. Малко след това се чул фаталният изстрел.

При първоначалния оглед няма следи от насилие, но на трупа ще бъде направена аутопсия, която да установи точната причина за смъртта, коментираха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

22-годишното момче е живеело в Маслиново заедно с баба си и дядо си, разказа за Dnes.bg кметът на селото Недялко Бойчев.

Според него нищо в поведението на младежа не подсказвало, че ще предприеме такава крайна постъпка.

Майката на 22-годишния мъж живеела в Димитровград с втория си съпруг. Загиналият младеж за кратко е бил студент, но след втората година от следването си се отказал. Изкарвал прехраната си като общ работник.

В късния следобед днес той ще бъде погребан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Хасковосамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
темида преди 11 години
До АнонименАбе *** смотан,лично познавам Аднан и семейството му.Майката е почтена жена, образована и най-грижовната,роди го с риск за собствения си живот.Отгледа го с много любов,Аднан от нищо не беше лишен.Никога НЕ се е разделяла с детето си,той само през ваканциите отиваше на село.Съпругът й го отгледа от малък, винаги са били най-добри приятели.Пистолетa НЕ Е преправян на боен,нищожество ***.Улучил е аортата- най-нелепата случайност.Той не беше НАЙ-ДОБРИЯ ЧОВЕК И ПРИЯТЕЛ НА СВЕТА.RIP
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До язък за момчетоАми като ти е страшно чудно земи се гръмни и ще видиш. Преправен ти е *** ай да не казвам кво. Защо си мислиш че газов пистолет не може да ти пръсне каквото и да е от упор. Дори и в крака да се гръмнеш получаваш газова гангрена и не навременната помощ ще доведе до фатален край.
25
0
 
0
 
! Отговори
язък за момчето преди 11 години
нека мозъците да направят аутопсия защото ми е страшно чудно как е станало това с газов пистолет освен ако не е преправен на боен и тогава не е газов
24
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
не съм съгласен че майката има някаква вина..не знам как е живял до 22 година..но точно сега е във възраст в която би следвало да живее самостоятелно..майка му едва ли е длъжна да го изпишква и до 22 годишната му възраст..по скоро е момче с лабилна психика..няма друго обяснение..млад ,здрав и прав мъж..и в един момент..чао живот..здрав ли е човек ..все ще оцелее..но лабилен ли е психически..няма как
23
8
 
4
 
! Отговори
az преди 11 години
Не ми е ясно нещо... Как е възможно да си нанесеш някакви щети със газов пистолет ?
22
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BOG DA GO PROSTI.MAIKATA, TIA NE E MAIKA....SLED KATO JIVEE RAZDELENA OT DETETO SIIAVNO VTORIIA I MAJ E PO MIL OT DETETO........NA PARVO MESTO TRIABVA DA SA DECATA.....NIAMA ZNACHENIE NA KOLKO GODINI SA
21
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майка - лека жена, баща - вероятно пропаднал алкохолик. Безпътица, мизерия, враждебност и омраза от всички страни, липса на перспектива за нещо по-добро в живота. Жалко, че си се родил в тази скапана държава. Момче, почивай в мир.
20
1
 
8
 
! Отговори
интересно преди 11 години
Учудвам се, че все още има хора, които мислят, че като пишат С ГОЛЕМИ БУКВИ, казват нещо по-стойностно от това, което ние простолюдието определяме като пълна комедия.ПОЗДРАВИ НАЦИОНАЛИСТЧЕ с любимата ти песен на ***.Кристали
19
7
 
29
 
! Отговори
Пророк Мохамед преди 11 години
ГЕРБ прави живота ни все по-хубав !
18
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
. Безпътица, мизерия, враждебност и омраза от всички страни, липса на перспектива за нещо по-добро в живота. Жалко, че си се родил в тази скапана държава. Момче, почивай в мир.
17
1
 
39
 
! Отговори
fsb преди 11 години
милия, бог да го прости, колко е жалко като 20-30 годишни хора слагат край на живота си, не отиват на добре нещата за България...
16
1
 
35
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
mizeriqta ubiva mladite hora v bg
15
13
 
24
 
! Отговори
Крис преди 11 години
Националист е прав за почти всичко , но не го подкрепям , за това, че е от Атака. Защото до вчера , Волен безусловно подкрепяше Борисов и му лижеше ***... един факт... А за "патриот" говориш глупости. Инвеститорите се отдръпнаха при герб , малкия и среден бизнес умря при герб... При Станишев, никой в моя град (Пловдив) не работеше за 300 лв. Заплатите почваха от 450 , сега хората се избиват и за 300 ... а цените знаем какви бяха и на хляба и на бензина и на всичко...
14
6
 
18
 
! Отговори
4efo преди 11 години
Естествено, че интелигентните хора са патриоти!Страна, която не уважава историята си няма бъдеще.
13
3
 
21
 
! Отговори
do 1 преди 11 години
Саше дори и силен удар с юмрук може да накара сърцето да спре така че не е задължително да има пробив ....
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
8Мухльо чел ли си книжки?Тази знаеш ли я?"Патриот е дУша дава за наука,за свобОдаНо не свойата душа братяА душата на народа" Я се разкарай от тук бе *** смотан!
11
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман от пишман националисти,патриоти и всякаква друга *** която по цял ден пърди,порка и виси по кръчмите.Хващайте се на работа *** селски оскотели!Нямате акъл за да определяте кой да управлява страната и НИКОЙ не ви иска слабоумното мнение!
10
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Националистче, защо си мислиш, че Атака са по-различни? Всички партии следват една посока на управление само, че привличат електорат по различен начин.Айде честито и мисли преди да пишеш.
9
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аграрите гласуваха за Боко а сега от мизерия и безпътица се самоубиват ежедневно.*** *** парчета.
8
7
 
21
 
! Отговори
4efo преди 11 години
Подкрепям националсоциалиста, малко му е криворазбрана философията, но в общи линии е прав!Национално обединение на всички патриоти!Долу комунистите и техните разклонения, 68 години стигат!