Катастрофа с жертва заради дупка на пътното платно

За да избегне трапа, кола се натресе челно в автобус
Обновена: 8 яну 2013 10:52 | 8 яну 2013 10:36,
85
Катастрофа с жертва заради дупка на пътното платно
Снимка: Impact Press Group

Жена загина при тежка катастрофа край Варна тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в крайморския град.

Инцидентът е станал около 7:00 часа на крайезерния път от Варна към село Езерово. След село Казашко в посока село Езерово, на остър завой, за да избегне дупка на пътното платно, водач на лек автомобил завива рязко, навлиза в насрещното платно и се блъска челно в автобус.

В катастрофиралия автомобил са пътували три жени. Едната жена е загинала на място. Друга от пътуващите, на видима възраст около 60 години, е в тежко състояние, с опасност за живота и е настанена в шокова зала на Спешен център – Варна, предаде "Фокус". Третата пострадала, на около 50 години, е без опасност за живота и е настанена в ортопедията.

Пътят е затворен за движение на автомобили, в момента се извършва оглед на местопроизшествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
1
 
! Отговори
ivo преди 11 години
Еи дядо ли си баба ли си,аз съм потърпевш от тая катастрфа,като не си запознат недеи да коментираш,точно на завоя е станало
73
3
 
1
 
! Отговори
Дядо от село преди 11 години
Къв остър завой бе?! На абсолютно прав гладък участък с една-единствена плитка дупка, на всичко отгоре колата не е минала през нея!
72
5
 
4
 
! Отговори
Авто преди 11 години
Всички знаят, че по пътищата има дупки ама карат кой както може и с колкото може.После дупките по пътя виновни. Виновни са празните места(дупките) в главите на българските шофьори.
71
6
 
3
 
! Отговори
Ламбо Фараджиев преди 11 години
Автобуса карал ли е на фарове ? Ако не - това е причината шафиорката да не го е видяла.
70
0
 
8
 
! Отговори
Песа преди 11 години
Само говорим и си пишем и т.н. до кога ще траем хораааааа,за тази дупка парите са в някой джобббббб...аз примерно съм попадал в много подобни ситуациии
69
1
 
14
 
! Отговори
sazi преди 11 години
Жалко за жената - съболезнования! Какви глупости говорите, бе злобни хора? За евентуалната "дупка" до Езерово - пак Б.Борисов виновен ! Това е или "страхотна простотия" или "затъпяване на мозъчната дейност" на тези българи. Затова още много време няма да се оправим, защото сме лоши и необективни и се мразим помежду си!
68
0
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 11 години
До До Борислав Напълно съм съгласен с това което казваш, дори съм го виждал с очите си как става,за колко време и каква е организацията.Коментара ми наблегна по-скоро на това, че хората са готови с цел икономия да застрашат дори живота си.И напълно разбираемо с оглед на ситуацията.
67
1
 
18
 
! Отговори
George1 преди 11 години
Крайно време е да се направи подписка с искането на незабавна оставка на хомосексуалиста Кирил Йорданов.Докато е на власт мекерето на *** Варна и областта ще тъне в разруха.
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ е дясното менте в европарламентаКомунистите си направиха тяхна дясна партия и я пробутват на тъпите европейци за дясна, та да няма къде да бъдат представени истинските демократи от България
65
4
 
17
 
! Отговори
царят е гол преди 11 години
и Станишев нищо не правеше, ама не ходеше да се хвали пред хората , затова никой не го е яд на него, а на Борисов, който си мисли, че сме преди 10-ти ноември и имитира бай Тошо, ама вече са други времена и хората не искат да казват на бялото - черно. Затова с право се обвиняват правителствата, включително сегашното за многото мизерии, които правят на хората с глупостта и алчността си. И тия сегашните - и те са маскари/бивши комунисти/
64
0
 
20
 
! Отговори
Гневен шофьор преди 11 години
Пътищата ни са истински убийци. Дупките са огромни и на такива места, че се прибиваш като куче през деня, а какво остава вечер, като няма дори знаци за ремонт или неравности по пътя. Минете през Искърското дефиле или през Петрохан, пошофирайте в Северозападнала България и до дни ще сте си потрошили колцата. Ако не се потрошите и вие си е чиста случайност.
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VINOVNO E PRAVITELSTVOTO
62
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за такова произшествие в Германия министърът на регионалното развитие подава оставка моментално
61
1
 
17
 
! Отговори
вижте София преди 11 години
В София не запушват дупките, ами строят опасни препятствия по пешеходните пътеки. Скоро една линейка летя в буквалния смисъл над една такава широка и висока пешеходна пътека, приземи се със страшен трясък и по чудо нямаше жертви. Добрата Фъндъкова не е мислила, че по улиците минават линейки. Тя не ги и знае къде се намират. Не й пука. Понеже никой не написа, че друга линейка се блъсна в "нововъведенията"й по Графа,та после доктора лежа болен 2 години след травма на главата.
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 55И с камъни по крадливите им кратуни и по скъпите им коли .... Грозни дяволи!
59
0
 
10
 
! Отговори
nemam nervi преди 11 години
Алоооо администраторите рикламирайте по друг начин булинс -много е досадна рекламата
58
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гарантирано от ГЕРБ!С големи икономии и получени комисионни се строят магистралките!Самодържеца си прави магидстрали за бронираният си Мерцедес.А за народеца - дупки по асфалта!
57
5
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 11 години
Движението е свръх натоварено, повечето коли са нови и лъскави, няма Лади и Москвичи... Не е вярно, че българите са похарчили 4 млрд. лева за празниците - похарчили са поне 2 пъти повече!
56
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До KOM6IATAАми, не, както знаем японците не правят много качествени и здрави коли! Факта, че си отишъл с твоя японски автомобил на 3тия ден в сервиз, го потвърждава.
55
1
 
14
 
! Отговори
Пътища преди 11 години
Пътищата са в окаяно състояние и всеки кмет трябва да докладва това ?Борисов що се прави на министър на пътищата и ходеше да реже лента за 4 км път и да се бие в гърдите че върши нещо , което в същност е нищо .РЕМОНТИРАНЕТО на пътищата е ежедневие . Един Министер председател трябва да мисли за заетоста на хората , за безработицата , усвояване на ЕС фондове, икономическото развитие ? Стана смешен да реже лентички и да не отчитат общото окаяно състояние от разбити пътища и дупки !Само хвалби