Открити са мъртви петима души от едно семейство в София

В апартамент са намерени телата на две жени и трима мъже
Обновена: 11 яну 2013 14:49 | 11 яну 2013 06:21, Елка Василева
206
Открити са мъртви петима души от едно семейство в София
Снимка: архив, Булфото

Открито е мъртво петчленно семейство в дома му в блок 254 в квартал „Гоце Делчев” в София. Намерени са телата на жена на 79 години, дъщеря й и зет й на по 54 и 55 години и двамата им синове на 27 и 21 години.

По непотвърдена информация те са починали в началото на седмицата, а снощи след 21 ч. са били намерени от съседи, които са издирвали възрастната жена, която не били виждали от дни. Те имали ключ от жилището. Входната врата на апартамента е била заключена.

Тялото на възрастната жена е било намерено в коридора на жилището, а в другите стаи са открити останалите четирима членове на семейството.

Директорът на СДВР Валери Йорданов уточни, че вероятно става въпрос за тежък битов инцидент.

Разследващите органи работят по версията, че млад мъж е застрелял четиримата свои роднини, след което се е самоубил. Предполага се, че автор на убийството е единият от двамата синове.

При огледа на мястото са намерени четири гилзи и законно притежаваното оръжие на зетя на възрастната жена. Той е бивш служител на Министерството на отбраната, сега пенсионер. Съпругата му е работила в Министерството на вътрешните работи.

Според съседите  става дума за скромно семейство, не са били конфликтни, не са имали пререкания. По думите им двата младежи са имали леки психични отклонения, но тепърва ще се установява дали са били освидетелствани, съответно дали са се водели на отчет в психодиспансер.

Огледът, продължил повече от осем часа, е приключил към 6.30 тази сутрин. Назначени са експертизи, иззети са натривки от ръцете на лицата, съобщи старши комисар Валери Йорданов.

„Главната цел на експертизите на натривките ще бъде да можем да установим кой е стрелял, тъй като категорично към този момент не можем да кажем нито как е започнал скандалът, нито как са се развили събитията и кой е останал последен жив от петимата, коментира той, цитиран от „Фокус“.

Според него всяко твърдение за евентуалния извършител на този етап е несериозно.

„Трябва да излязат и резултатите от аутопсията, за да може и на база на нараняванията, които са получени по телата, колегите да сглобят по-пълна картина освен това, което е установено“, каза още старши комисар Валери Йорданов. 

Информацията е актуализирана в 9.05 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: гоце делчевСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
1
 
! Отговори
Данъчен преди 11 години
Кофти работа, но защо полицията в лицето на Валери Йорданов твърди, че убиеца е вероятно по-големия син, който на всичкото от горе е и изперкал, без това да е проверено в съответната институция
105
6
 
1
 
Отговори
134 преди 11 години
Ами просто не ме е страх да го кажа и не си затварям очите..В България липсва култура при 80% от хората.Военните и полицаите са на дъното на тази статистика.Повечето са с елементарно основно образование.Не се четат книги, няма вяра и духовни ценности.Всеки втори би заявил, че работещите в системата са интелектуално и ментално осакатени!Или си мислите, че ние не контактуваме с такива хора!Това, което казах не е обида, а констатация.Липсва емпатия, липсват човешки ценности!
104
10
 
0
 
Отговори
АМИ ТАКА Е... преди 11 години
.....ЩОМ РУСНАЦИТЕ МОГАТ ДА ЗАЩИТАВАТ НЯКАКЪВ ДИВАК , КОЙТО ИЗБИВА 60-хил ,ЧОВЕКА ..КАТО МУХИ ---ЗАЩО И "БРАТУШКАТА" В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ИЗБИЕ МАЛКО ХОРА ...??!СЪВСЕМ ПО СТАЛИНСКИ И ПУТИНСКИ ,Е....!НАЛИ??!
103
7
 
0
 
Отговори
до 145 преди 11 години
Пращиш бате от интелект - за жалост подбора на кадри става от такива като теб - няма как от калпаф материал да излезе читав полицай . Та замълчи и запази малко достойнство , ако ти е позната тази думичка де
102
4
 
1
 
Отговори
Кратун преди 11 години
Петима убити, намерени 4 гилзи, тежък битов инцидент...... престъпност няма!
101
6
 
1
 
Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Пет човека застреляни а полицията формилира петорното убийство като тежък битов инцидент-) хаха) И как така никой не е чул изстрели като се е стреляло поне 5 пъти? Сега ще се окаже че цялото семейство са "КУКУ" понеже така е по лесно за полицията- кой знае каква трагедия се крие пак за бедната българска врата на овехтял апартамент ..а Опиц в затвора ,рисува ли рисува икони с образа на М Попова и счупените везни на българското правосъдие
100
8
 
4
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом не може да се гласува без регистрация, аз повече в тоя умрял и манипулативен сайт днес.бг НЯМА ДА ВЛИЗАМ!
99
16
 
0
 
Отговори
това преди 11 години
това е вилищен блок... как никой няма да чуе 4 иътрела
98
13
 
0
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно а комшиите са търсили комшийката си след като не са я виждали с дни.Как тогава тези същите комшии не са чули изстрелите, който са били поне 4-5.В затворено помещение звука от изстрелите ще отеква в целия вход и няма начин никой да не ги чуе. Такова нещо като Битов инцидент няма при наличието на 5 трупа гилзи и пистолет, просто е непрофесионално да се прави такова изказване. Както всеки подобен случай в БГ и на този ще му скалъпят нещо, и ще го раздуват с дни по медиите.
97
18
 
1
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
ама е и бърза...ще те издебна когато идеш да си смениш тампона и тогава ще пиша.
96
19
 
1
 
Отговори
ICO666 преди 11 години
Уважаеми модератори, с какво наруших правилата, че питам защо всички моментари са отрицателни ли???????
95
14
 
1
 
Отговори
до 134 преди 11 години
Какво знаете за хората от МВР и МНО ?Кое Ви дава правото да давате подобни мнения ? Както и в други свери има и добри и лоши .Факта , че има свестни хора не би трябвало да Ви позволи подобен коментар. Единственно нисък интелект съчетан с злоба обяснява поведението Ви , моля въздържайте се от подобни коментари - обиждате свестни и кадърни хора .Да не споменавам ,че след такава трагедия подобни "психоанализи " са гавра
94
16
 
0
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Епа каква е била тая ракия ?Инак критикта е към МВР ,то не са малко народ ,но да има толкова случаи на стрелящи полицаи някак говори за кофти подбор на кадри.
93
22
 
1
 
Отговори
Има ли наследници ? преди 11 години
Кой ще наследи апартамента , това престъпление е ужастно ?И как никой не е чул стрелба .
92
22
 
0
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
149, ами, стани автобус, защото хората ги интересува повече какво става в собствения им двор, отколкото какво става при ония ***.
91
16
 
1
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
За младите хора няма работа , няма бъдеще ! Не могат да се отделят , три поколения трябва да живеят заедно .Но трагедията е , че младите хора не виждат и изход ...
90
28
 
0
 
Отговори
ББ преди 11 години
Станишев е виновен!
89
17
 
1
 
Отговори
СТИГА С ТАЯ ТЕМА ,БЕ преди 11 години
....ОТ СУТРИНТА ,ТОВА СЕ ВЪРТИ ПО ВСИЧКИ КАНАЛИ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА И РАДИОТО!ЕГАТИ ЖУРНАЛИСТИКАТА......ПО-ДОБРЕ ДА ОТВОРЯТ ПО ЕДНО ПОГРЕБАЛНО БЮРО!В СИРИЯ ОНЯ ДИВАК ИЗБИ 60-хил. човека ----АМА, ПОНЕЖЕ ТАМ СА РУСНАЦИТЕ И ..ВСИЧКО Е ПО "МЕД И МАСЛО"!ТОВА АКО СА МЕДИИ----АЗ СЪМ АВТОБУС....!"ИДИОТСКА ИСТОРИЯ" ОТ "СОЦ-*** НА ПАРТИЯТА"
88
18
 
0
 
Отговори
qwer преди 11 години
Чао и на този форум,и по-добре,че много почервенял.Лека им пръст на хората.
87
19
 
1
 
Отговори
Мимоза преди 11 години
Истинска трагедия...Да не дава Господ...Бог да ги прости, тези хора.