Открити са мъртви петима души от едно семейство в София

В апартамент са намерени телата на две жени и трима мъже
Обновена: 11 яну 2013 14:49 | 11 яну 2013 06:21, Елка Василева
206
Открити са мъртви петима души от едно семейство в София
Снимка: архив, Булфото

Открито е мъртво петчленно семейство в дома му в блок 254 в квартал „Гоце Делчев” в София. Намерени са телата на жена на 79 години, дъщеря й и зет й на по 54 и 55 години и двамата им синове на 27 и 21 години.

По непотвърдена информация те са починали в началото на седмицата, а снощи след 21 ч. са били намерени от съседи, които са издирвали възрастната жена, която не били виждали от дни. Те имали ключ от жилището. Входната врата на апартамента е била заключена.

Тялото на възрастната жена е било намерено в коридора на жилището, а в другите стаи са открити останалите четирима членове на семейството.

Директорът на СДВР Валери Йорданов уточни, че вероятно става въпрос за тежък битов инцидент.

Разследващите органи работят по версията, че млад мъж е застрелял четиримата свои роднини, след което се е самоубил. Предполага се, че автор на убийството е единият от двамата синове.

При огледа на мястото са намерени четири гилзи и законно притежаваното оръжие на зетя на възрастната жена. Той е бивш служител на Министерството на отбраната, сега пенсионер. Съпругата му е работила в Министерството на вътрешните работи.

Според съседите  става дума за скромно семейство, не са били конфликтни, не са имали пререкания. По думите им двата младежи са имали леки психични отклонения, но тепърва ще се установява дали са били освидетелствани, съответно дали са се водели на отчет в психодиспансер.

Огледът, продължил повече от осем часа, е приключил към 6.30 тази сутрин. Назначени са експертизи, иззети са натривки от ръцете на лицата, съобщи старши комисар Валери Йорданов.

„Главната цел на експертизите на натривките ще бъде да можем да установим кой е стрелял, тъй като категорично към този момент не можем да кажем нито как е започнал скандалът, нито как са се развили събитията и кой е останал последен жив от петимата, коментира той, цитиран от „Фокус“.

Според него всяко твърдение за евентуалния извършител на този етап е несериозно.

„Трябва да излязат и резултатите от аутопсията, за да може и на база на нараняванията, които са получени по телата, колегите да сглобят по-пълна картина освен това, което е установено“, каза още старши комисар Валери Йорданов. 

Информацията е актуализирана в 9.05 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: гоце делчевСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
25
 
1
 
Отговори
hes преди 11 години
Отново на преде план излиза въпроса за "законното" оръжие на пенсионерите от МНО и МВР. ЗА КАКВО ИМ Е??? Това оръжие е статистически е нанесло повече злини, отколкото полза на хората
65
35
 
0
 
Отговори
Caco CACARKOV преди 11 години
Zashto triabva da se registriram za da glasuvam be,DANS.bg?
64
29
 
0
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Пази Боже!
63
29
 
1
 
Отговори
Некой си... преди 11 години
113десети - напротив. Батко е много позитивна личност, ако и леко луд. Но някак си ми писна постоянно да чета едни и същи калцуни, как постоянно се гаврят с всяка драма на хората, написана в новина. Та за хейтърите - само хейтърски иначе не става, ово са гадове шИ знайш!
62
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се помолим та бог както за физическо така и за психическо здраве,. Бог да даде здраве на тялото и духа ! Амин !
61
12
 
1
 
Отговори
експерт преди 11 години
Е как да не може да се определи бе в когото е патлака тои е последния убиец.Няма как да се гръмнещ в празната тиква и да дадеш пищова на друг.Просто не е нужно всеки дето е бил в армията и полицията да си оставя оръжие за спомен.Това си е масово убииство нали.
60
10
 
1
 
Отговори
До 109 преди 11 години
Аз предлагам ДА ИСКАТ И СНИМКА
59
10
 
0
 
Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 107"Газови камери и регулярно избиване за всички хейтъри"Еми добре ама ти по какво се различаваш от "хейтърите" след като ги "хейтиш"???
58
9
 
1
 
Отговори
НВ преди 11 години
Човешка трагедия .А другото е коментар на ЗЛАТКИТЕ.
57
13
 
2
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами нали си имаме вече нов по-голям брат. Какво се учудвате? Нали искахте да живеете по американски. Докараха ви и министър оттам. Разбрахте как се плащат непосилни данъци и осигуровки, разбрахте що е експлоатация на човек от човека, усетихте що е безнадеждност и банков рекет.Усетихте се ама късноооо - какъв родолюбив управник сте имали в лицето на ТАТО, и каква подредена държава сте имали тогава със социални придобивки които сега можете само да си мечтаете.Капитализъм искахте-капитализъм получихте! Стига сте рИвали!
56
15
 
1
 
Отговори
Въпрос преди 11 години
Кога ги е утрепал, за да не бъде чут от съседите? И защо чак сега ги търсят...
55
22
 
24
 
Отговори
vvarna преди 11 години
... бивши служители на МО и МВР. Значи децата им са си имали фамилна анамнеза. Предлагам да бъдат издирени и подложени на обстоен психиатричен прегле всички деца на такива родители и вложени в списък, като потенционално опасни!
54
18
 
0
 
Отговори
до 88 преди 11 години
Ами те почти са го писали - едиуният от синовете ги избил и после се самоубил
53
13
 
0
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицията как не са го писали самоубийство? Сега ще трябва и работа да вършат евентуално.
52
15
 
0
 
Отговори
ГЕРБ=СМЪРТ преди 11 години
Някой ГЕРБЕРАСТ ги е убил!Какво друго може да се очаква от партия на наркотрафиканти, убийци и комунисти като ГЕРБ!?
51
15
 
0
 
Отговори
не политизирайте преди 11 години
Това е една човешка трагедия, най-вероятно се касае за човек с психични отклонения..Няма нужда да политизирате нещата, нито в посока Герб или БСП или която е да е и друга партия......Ставате доста смешни и жалки така....
50
15
 
1
 
Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 81Необходимо ли е да ти припомня, че в САЩ както в много други държави си имат и проблеми и хубави неща. Лошото (и иронично) е, че след 1989 г. ние много бързо възприехме лошите неща от Запада. Не само от САЩ а и от други държави. Обаче хубавото - нъц!!! Не го щем. Това е въпрос на личен избор на българина, на бай ти *** ако щеш.Не са ти виновни американците!
49
15
 
0
 
Отговори
сократ преди 11 години
До къде ни доведе Хамериканизацията.Депресията е най- масовото и опасно заболяване.На всеки канал само убииства и битови скандали.Изборът е или се опасваш със взрив колкото можеш да носиш и пред входа на МСъвет и Б-У-М, или хващаш Балкана и чистиш "богаташи" докато те хванат.Те са богати защото продават и предават твоя живот.За предатели и продажници присъдата е само една.........сещаш се нали.Да живееее Робин Худ и Идже войвода.
48
16
 
1
 
Отговори
пенсия преди 11 години
до Пич 68. *** какво сравнение правиш? Герберасите са мутантите на БСП.Това е една човешка трагедия. Не се рови муцуната в ла*ната на хората. Да ти припомня ли онзи "демократ" които застреля близо 30 ученици и преподаватели в САЩ.
47
15
 
1
 
Отговори
скръб-ежедневна преди 11 години
Не са и двамата сина с леки психични отклонения,а само големия син 27г.,които е бил така от рождение,баща му го е извеждал на разходки и го е водил на лечение,но изглежда тяхното отношение към болестното състояние на сина им е отключило агресия в съдбовния ден и той е налетял първо на този,които го е ефектирал и после е довършил другите и себе си.Това е голяма скръб и виновни няма,просто родителите се са надявали,че сина им ще се оправи или не се очаквали той да им създаде някога сериозни проблеми.Това се случва защото няма къде такива хора с леки психични проблеми да получат навременна и адекватна помощ за да се асоцеира сред обществото,това може да се случи и на напълно нормални хора,злото не спи никога никой не е защитен...