Прокурорски син замесен в наркогрупа

Майка му му давала съвети как да прикрие следите си
25 яну 2013 13:53,
66
Прокурорски син замесен в наркогрупа
Снимка: МВР

Прокурорски син се оказа замесен в организирана престъпна наркогрупа, съобщиха от МВР. 34-годишният К.Р. от София е закопчан при акция на ГДБОП. 

Майка му е прокурор, тя е прикривала задържания и му давала съвети как да заличи следите си, посочиха още от полицията. 

Операцията на антимафиотите била продължение на реализираната на 15 и 16 януари т.г. спецакция, при която бяха задържани И.В. /38 г./, лидер на организирана престъпна група за разпространение на дрога в столицата, и четирима негови „сътрудници“. 

В хода на продължилите оперативни действия антимафиотите стигнали и до техния съучастник К.Р. 

Той бил задържан в дома му. При вида на спецслужителите побързал да се отърве от незаконното си оръжие и изхвърлил през прозореца боен револвер „Колт”, пистолет с надпис „БЛОУ”, пет патрона и угарка от цигара, съдържаща марихуана.

При претърсването от жилището му са иззети два кобура и мобилен телефон. 

К.Р. е регистриран за престъпление по чл. 131 и чл. 325 от НК. Той е задържан за 24 часа и след преглед в Медицинския институт на МВР е настанен за лечение в столична болница заради хронични здравословни проблеми.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
6
 
! Отговори
Xopxe преди 11 години
хаха егати фирмата!!тоя ти протава неква пумия,а майка му те прибира за притежание на нещо си!!!и двамата ти взимат парите!утре си излиза от болница с хроничкото си заболяване и ше си допуши патрончето дето куките са намерили,щото майка му се е погрижила сичко да е тип топ!да му мисли тоя дето ше му лепнат 5 до 15 за един джойнт щото няма майка прокурор!!!*** държавата!
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
napalno degradirala nacia i darjava chitavite biagat ostavat ytaikite .i po zle shte stava.
52
0
 
15
 
! Отговори
the lepper temis преди 11 години
До 1 (59)чети внимателно: майка му го е учила как да си заличава следите....Поредното доказателство че съдебната власт в Бг не става за нищо. ***. Напълно подкрепям нападките и натискът към тях от страна на ЦЦ
51
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Стига да си Плати Данъците и може да смени Цуцаров като Главен Прокурор,щото Цуцаров с неговите Далаверки все едно е от Детската Градиха
50
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
awe vie ste mnogo zle kvo obsho imat decata s roditelite znaeteli kolko svesni hora imat deca det se propiva stavat narkomani i taka na tatuk kradci i tem podobni
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
......... Поредното доказателство, че ЮРИСТИТЕ И ИКОНОМИСТИТЕ е....ха майката на България !!! И тази 9измет няма никакъв срам !!!
48
0
 
16
 
! Отговори
Виждащ преди 11 години
Ако всеки съдия и прокурор огледат своето обкръжение организирана престъпност няма да има.
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
emi za onazi rabota go darjite vkaraite go sas maika mu i ba6ta mu cecko ne si zatvarai o4ite
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
za tova li prokyrorite vzimat podkopi za da plashtat drogata na decata si,taka im se polaga bog zabavia no ne zabravia vseki si plashta grexa.dali na nego ili decata vnycite .
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
голяма далавера.еей да няма грешка бе,проверете да не мангалин.
44
2
 
6
 
! Отговори
Замесен преди 11 години
Е къде другаде да е замесен? В някой институт като старши научен сътрудник ли?За 650 лева?Или както е на ти с оръжията (незаконните), да вземе един оръжеен магазин да отвори ;)
43
9
 
3
 
! Отговори
Овчаря преди 11 години
Значи измамниците от МВР ви подхвърлят нещо и стадото задружно започва `ууу, прокурорката, блеее, урччч`.А после се сърдите, че ни смятат за най *** племе в света :-)
42
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Не се учудвам на такива Майки-орлици-прокурорки.Типичен пример за това е Маргарита Попова. През 2006 г без конкурс тя бе назначена лично от недоразумението тогава Борис Велчев на създадената за нея длъжност"говорителка на Главния прокурор" Същата година вече на новата си длъжност тя чрез "конкурс" с членове само нейни колеги от ВКС ,назначи синчето си в Софийска районна прокуратура. Ето пример за ЕТ "М.ПОПОВА"
41
1
 
10
 
! Отговори
Диляна преди 11 години
Абсолютно прав сте г-н Петракиев! Благодаря Ви, че имате същите прозрения! Това в момента съм сигурна, че се чете от тази гилдия прокурорска в Мездра, но не ми пука! Имам вече заканата от тях, че ще бъда глобена от 4000 до 10 000 лв! Аз зная защо, за да се опитат да ме сплашат, но няма да стане! Ще изтегля поредния кредит за да плащам за изедници! Сигурна съм, че ще дойде и техния ДЕН! Те вместо да отсъждат правотата, влезнаха в ролята на психиатри, като ме диагнозираха! Да четат Ботев -"БОРБА
40
1
 
20
 
! Отговори
Петракиев преди 11 години
Диляна,мога да напиша още 101 прокурорски имано след твоите.Във всеки град има по 6-7 недоразумения наричащи се прокурори.Мафия от висока класа.ВСС,ВКС,Главна прокуратура-един дол дренки.Представят на дела абсурдни доказателства,предявяват абсурдни обвинения,валят пари,адвокати в комбина с прокурори и съдии.Произнасят се присъди за изпълнение на план осъдени,други-оневинени,щото платили.Оправията е : сопа и пищов
39
2
 
6
 
! Отговори
7/ преди 11 години
" Угарка от марихуана " хахахахахахахаха
38
2
 
16
 
! Отговори
Диляна преди 11 години
Първо искам да питам, защо не се казва името на прокурорката???После, преди години бях пред Съдебната палата и там студенти по право развяваха плакати - ПРОКУРАТУРАТА-ВЪН ОТ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ! Бях много учудена от тази гледка! Но сега -НЕЕ! Когато ми се наложи за съжаление да се сблъскам с прокурорите от РП-Мездра а именно, Георги Палански, Любен Владинов, Евтим Евтимов, Цвети Пашовска и сие гилдия РП, както и Белорешка и Дилков от ОП-Враца, казвам - СЪД ЗА ТЕЗИ! ТЕ ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ!!
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако е само той сега тате ще го оправи
36
1
 
24
 
! Отговори
djaf-djaf преди 11 години
Мили овце!(и аз съм един от вас,спокойно).Повече от 20 години,създадената от хитреците система си стои непокътната,наглеците си действат необезпокоявано,а ние си блеем,ли,блеем.А нещата са много прости,но трябва "дупе" и стотици хиляди на улицата.Смяна на системата.Пряка "демокрация" и никакви,ама,никакви партии(разбойнически свърталища).А за съдебната система,като начало,наемаме германски съдебни органи за сметка целия съдебен бюджет.Като за начало...
35
2
 
20
 
! Отговори
Агент 007 преди 11 години
Всички синове и дъщери на прокурори и съдии се занимават с незаконни деяния! ФАКТ! Ама никой не иска да се захване и да провери!