51-годишен се самозапали пред президентството

Мъжът е с изгаряния по ръцете и лицето, откаран е в болница
Обновена: 13 мар 2013 14:49 | 13 мар 2013 13:55,
234
51-годишен се самозапали пред президентството
Снимка: архив, Булфото

51-годишен мъж се е самозапалил пред сградата на президентството, съобщиха за Dnes.bg от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в 13.35 часа.

По първоначална информация мъжът е получил изгаряния по ръцете и лицето. Той е откаран в болнично заведение.

Охранители от НСО са погасили огъня по човека. Мъжът не е криминално проявен.  МВР не дават повече информация по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
18
 
2
 
! Отговори
DDT преди 11 години
Чудно още един *** за хранене по-малко... Ало бензинаджиите я раздайте малко керосин или бензин на аванта, та белким по-честичко почнат да си драската клечката
116
2
 
4
 
! Отговори
до 119 преди 11 години
какви ги пишеш, модерно да се палиш, то да не е като да се напиеш, пиеш, за да ти е кеф, ама като пламнеш- ,,голям кеф'', нали
115
8
 
8
 
! Отговори
ужас преди 11 години
ей това червените платени наглеци срам нямат , всяка тема политизират , само и само техния Сергей да се докопа до властта , малки продажни душичкиИначе жалко за човека , дано прескочи трапа
114
3
 
16
 
! Отговори
Балтия преди 11 години
Скоро ще има и камикадзета! Ножа вече е опрял кокала и БОЛИ АДСКИ! Мизерията ще роди радикални движения в България! Това е НЕИЗБЕЖНО! Българите може да са търпеливи но търпението си има граници, а проблемите и напрежението се натрупват и се предават през поколенията! В един момент ще се окаже че в Бг има цяла армия от хора които просто няма какво да губят И ТОГАВА(сега?) започват радикалните движения !
113
7
 
7
 
! Отговори
джиджи преди 11 години
Ало, националистите, вие наред ли сте? Какво освобождаване от президента, който е мажоритарно избран?Какви националисти сте, като искате да обърнете цялата държава с главата надолу?
112
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
122, тоя 108 си ги пише едни и същи, а и със същите грешки от 2 години (или поне аз от толкова го чета). На всеки протест веднага почва да спами и да си копира мнението по няколко пъти. За сега не му се получава... Нито агитацията, нито правописа.
111
2
 
2
 
! Отговори
до124 преди 11 години
да се запалиш и ти в *** си барабяр с парязитите кряй тебе
110
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Remember, remember the Fifth of November,the Gunpowder Treason and Plot,I see no reason why Gunpowder Treason should ever be forgot.Guy Fawkes, twas his intent to blow up King and Parliament.Three score barrels were laid below to prove old Englands overthrow;By Gods mercy he was catchd with a dark lantern and lighted match.
109
4
 
21
 
! Отговори
. преди 11 години
Тези самозапалвания ...са пример до какво са докарани една плашещо голяма част хора ...
108
5
 
9
 
! Отговори
rusnak преди 11 години
Има една много нагла прослойка в обществото, която по ред причини е добарала някои лев и сега се бъзика с нещо много реално, независещо от хората, мизерията им. Е точно тези наглеци ще разпалят повече огънят..
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ИДВАТ ТАНКОВЕТЕ!!!ако имаме такива...
106
10
 
12
 
! Отговори
IT преди 11 години
И да се палят, и да не се палят, пак за ГЕРБ ще се гласува. Направиха някои грешки, но и доста положително неща.
105
4
 
9
 
! Отговори
До ЛЕВСКИ преди 11 години
Червн другарю, не скверни името на Дякона .За каква революция призоваваш другарю , ББ ли управляваваше през последните 23 -и години ??? ББ ли създаде олигарсите , монополите .ББ ли продаде БЪлгария на чужди фрми , които ни ограбват .ББ ли унищожи селското ни стопанство и промишлеността ни ??? Не , другарю , ако започнем революция ще караме подред - първо червените другари - Костов, Станишев, Доган и т.н. ................
104
3
 
5
 
! Отговори
Ал преди 11 години
До 108 . Левски , какъв българин си ти ? Дори не можеш да пишеш правилно на български , знаеш ли какво са препинателни знаци бе , неграмотнико ?!!
103
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРОТЕСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДОКАТО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НА ПРЕХОДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ПОЛИТИКАТА
102
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам безплатна храна, жилище, вода, ток, телефон, интернет и бензин, иначе ще се самозапаля!!!!
101
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде, айде, силно отчаяние било! Не сте виждали вие силно отчаяние! Не се палят от отчаяние, а щото е модерно! Също както е модерно да се танцува Harlem Shake! А всички, които героизират самозапалилите се трябва да бъдат обвинени в подстрекателство!
100
6
 
9
 
! Отговори
95 до 103 преди 11 години
Ти си уникален ***...за съжаление има много като теб! Докато тоя се е палил аз съм станал рано за да отида на презентация на голяма компания предлагаща 200 работни места в града. Да чуя какво очакват, какво предлагат и в крайна сметка да се опитма да спечеля едно от тези места. Според такива като теб най-вероятно сега като се запали тоя *** семейството му ще яде пържоли, пък може и да напишат книга за него и да стане бестселър! И да си казват след време-Добре, че татко се запали! ***!
99
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ДАЛИ Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН??????????? КУКИТЕ ПРОЯВЯВАТ КРИМИНАЛНО ВСЕКИ ВТОРИ, ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
98
6
 
10
 
! Отговори
Шенген преди 11 години
Маринчо ли си, Райков лиси , бегай си у Франция докато не са възстановили визите.