Шофьорка прелетя с колата си над трамвайните релси

Минала през преграда, релси, ограда и се спряла в паркирани коли
Обновена: 9 апр 2013 15:35 | 9 апр 2013 15:35,
74

Снимка: Булфото

Водачка на лек автомобил "Роувър" разби две огради и прелетя над трамвайните релси на булевард "Цар Борис III" в София.

Полетът на колата е приключил в паркирани автомобили в локалното платно на булеварда.  По предварителна информация няма сериозно пострадали при инцидента.

Жената е шофирала "Роувър"-а си по "Цар Борис III" в посока центъра вероятно с несъобразена с мократа пътна настилка скорост.

Малко след кръстовището с булевард "Гоце Делчев" тя изгубила контрол над управлението на автомобила, съборила крайпътната преграда, преминала през трамвайните релси, отнесла леката ограда, отделяща локалното платно, и спряла своето движение едва в паркираните там коли.

Най-сериозни материални щети са нанесени по автомобил "Хюндай", както и по летящия "Роувър".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако жена пуска чистачките в слънчев ден, значи ще прави завой
39
0
 
4
 
! Отговори
Джон Рамбо преди 11 години
Австралиеца ти да не си Дънди Крокодила ? хахахааха
38
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен шофьор преди 11 години
От всяко дърво,*** не става/имам предвид въпросната шофьорка/.Някои от нас се изживяват като авто пилоти,но забравят,че се намират в градска среда и не са застраховани от инциденти.Слава на Господ,че няма сериозно пострадали.Аман от" фръцли "седнали зад волана с 10 см ток на обувката,автоматични скорости и стиснат мобилен телефон в дясната ръка,а иначе -я е забравила да даде мигач,я е решила да мине на червено.
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bravo!
36
6
 
5
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
"Просто някой *** като утрепе 5 човека"Законът за фаровете си е ОК.За да не се случва това пич, по-добре да си включи фаровете и да го глобят 20 пъти дори навън да пече. Така ще знае, че винаги трябва да са включени и няма да има подобни поришествия. Или ти предлагаш да чакаме да се претрепем, а тогава да го мислим? Закона си ОК.
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...ПРОДЪЛЖЕНИЕ ОТ 40- ПОНЕЖЕ НЕ МИ СТИГНАХА СИМВОЛИТЕ...ТА ТАМ РЕЛСИТЕ СА МНОГО ВИСОКИ,И ДЕВОЙКИТЕ РЕШИЛИ ЗА ПО-ПРЯКО НА БЪРЗО ДА МИНАТ ПРЕЗ ТЯХ.СЕГА ТАМ,ВЕЧЕ ИМА ТЕЛЕНО ЗАГРАЖДЕНИЕ...!
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕДИ ГОДИНИ ТРИ ПИКЛИ С ЛЕКА КОЛА.СЕ БЯХА ПАРКИРАЛИ ЕДНА ВЕЧЕР,ВЪРХУ СЪЩИТЕ ТЕЗИ РЕЛСИ,НА СЪЩИЯТ ТОЗИ БУЛ.ТА СПРЯХА ДВИЖЕНИЕТО НА ТРАМВАИТЕ!?! ПОЛИЦАИТЕ НИ СВАЛИХА ОТ ТРАМВАЯ И НИ ПОМОЛИХА ДА ДОЙДЕМ ДА ПОМАГАМЕ ЗА ДА ВДИГНЕМ КОЛАТА И ДА Я ИЗМЕСТИМ! ТОВА СТАВА ,М/У-АВТ.Г.ОВЧА КУПЕЛ И 6 РПУ.ВЪПРЕКИ ОПИТИТЕ НА 4-5ДУШИ И 2ПОЛИЦАЯ,КОЛАТА САМО Я РАЗМЕСТВАХМЕ,БЕЗ ДА МОЖЕМ ДА ОСВОБОДИМ РЕЛСИТЕ.ПИКЛАТА В ОПИТА СИ ДА ПРЕМИНЕ ОТ ЛОКАЛНОТО НА БУЛ.ТАКА Я БЕШЕ НАХЕНДРИЛА И ЗАКЛЕЩИЛА НА РЕЛСИТЕ,ЧЕ ТЯ ВИСЕШЕ..
33
10
 
17
 
! Отговори
не е виц преди 11 години
Жена шофьор - това е пиян таксиметраджия на мотор :)
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидни е болен в 10 вечерта вместо да си пие питието и да си купонясва с маците стои и си доказва успеха ,като ,че сме му съселяни или избягалата изгора.Разбирам го хлапето искали са да успее и това му е вкарвано у кратуната и то си търси на кого да го покаже,че и там е пак никои и цялата му боина слава от разликата в стандарта е посърнала.
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С фарове или без тях,кифлата си е кифла.Още по-опасно е когато кифлата е джигит.,защото тогава спасение няма.
30
2
 
8
 
! Отговори
до Австралия(Сидни) преди 11 години
Не разбрах мен какво ме интересува информацията, която си решил да споделиш, да не би да се очаква да стана на крака за да те аплодирам?
29
0
 
14
 
! Отговори
Genata преди 11 години
До #32Стой си в Сидни, че тука хич не са хуманни хората - ще те вкарат в лудницата, не можеш излезна....
28
1
 
12
 
! Отговори
Burg преди 11 години
Поредната рьейсърка!Овчооооо,овчо, с колко трябва да караш, че да сториш толкова простотии.Ами ако хора минават нещо отстрани, или тва ти е далеч от изпиленото мозъче.Айде със здраве и по 1 чифт очи на гърба, че иначе страшно.
27
0
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Учудващо малко щети по двата автомобила, извадила е късмет! Няма и пострадали, малкия дявол е бил!
26
1
 
15
 
! Отговори
do 27 преди 11 години
Не става въпрос за крушки. Това са глупости. Става въпрос за това, колко безсмислена е наредбата да си с включени фарове в слънчев ден. Това е само начин за събиране на пари чрез глоби. Когато вали, фаровете са задължителни. Така, че примера който си дал е неподходящ. Просто някой *** като утрепе 5 човека, не трябва да се въведе закон за фаровете, а тъпака да се вкара в ЗАТВОРА!!! Това е решениетп. Всичко друго е кокошкарство. Ама нали това е държавата на шуробаджанаците.
25
0
 
9
 
! Отговори
ура преди 11 години
Браво на момичето :D аз и с нагласа да го направя пак може и да не успея да помета всичко :D
24
8
 
20
 
! Отговори
нечовек преди 11 години
За всички раптили,дето 2 лева за 1 крушка им е проблем,в неделя се връщах от Търново към Варна,беше облачно и валеше дъжд и един раптил,който караше без фарове едва не ни уби за да се спести електромера на колата...
23
0
 
20
 
! Отговори
горски пътник преди 11 години
До 16Да, само в България са виновни паветата, а никъде в другите страни (Франция, Италия примерно), където в градовете има подобни настилки. Паветата са единствено виновни, че не можеш да караш на булевард в града със скорост от 100 км/ч.
22
0
 
5
 
! Отговори
До "чиновник&qu преди 11 години
г-н(май по-скоро г-жо чиновник, понеже такова поведение е по-адекватно за п**ка)... с коментари категоризиращи 90% от хората, като неспособни да управляват автомобил, персоналните нападки към моята особа, и глуповатите съвети мисля, че категорично се доказва комлексираността на особата ви неспособна да се справи с реалността и да отстоява промяна. Иначе пилешкото не е лошо. Прекалено много внимание получи, развивай се.
21
1
 
19
 
! Отговори
Genata преди 11 години
Абе най *** е, че патката е прескочила баш спирката, добре, че не е имало хора.....