Шофьорка прелетя с колата си над трамвайните релси

Минала през преграда, релси, ограда и се спряла в паркирани коли
Обновена: 9 апр 2013 15:35 | 9 апр 2013 15:35,
74

Снимка: Булфото

Водачка на лек автомобил "Роувър" разби две огради и прелетя над трамвайните релси на булевард "Цар Борис III" в София.

Полетът на колата е приключил в паркирани автомобили в локалното платно на булеварда.  По предварителна информация няма сериозно пострадали при инцидента.

Жената е шофирала "Роувър"-а си по "Цар Борис III" в посока центъра вероятно с несъобразена с мократа пътна настилка скорост.

Малко след кръстовището с булевард "Гоце Делчев" тя изгубила контрол над управлението на автомобила, съборила крайпътната преграда, преминала през трамвайните релси, отнесла леката ограда, отделяща локалното платно, и спряла своето движение едва в паркираните там коли.

Най-сериозни материални щети са нанесени по автомобил "Хюндай", както и по летящия "Роувър".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фаровете са въпрос на осъзната потребност за Златев, той най-добре осъзнава ефекта на мярката, нали си гушка милиончетата, а ние се трепем по-безопасно с включени фарове.
19
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо паркиралите коли не са били с включени светлини? Защо оградите нямат светлини, които да превключват от дълги на къси и обратното. ЗАЩОООО?! Това щеше да спаси автомобила. Пешеходците носеха ли си джобни фенерчета? Ако не са си носели, трябва да се глобят!
18
4
 
13
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
До МиленМиуенчо, върху павета се кара по различен начин, отколкото върху асфалт. Като не ти харесват паветата там, заобикаляй по асфалтираните улици. И никой не ти е виновен, че имаш мозък по- малко, отколкото пиле.
17
2
 
13
 
! Отговори
Vesso преди 11 години
До АнонименИ тя като двамата *** по долу е разбрала,че като светне фаровете пътя няма да е хлъзгав,дървета и препятсвия ще се отместват,ще отстранява другите коли и ще неутрализира въздействието на алкохола и наркотиците.Те за това са критични.Толкова им стига акъла и опита да осъзнаят ефекта от мярката.Затова очакват чудеса.Ние се молим да не ги срещаме на пътя и си включвахме фаровете още преди да ни задължат със закон.Въпрос на осъзната потребност.
16
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kakto kazva6e edin moy priyatel:jena li-samo boy i e.an.V si4ko drugo e lija.
15
3
 
23
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
С или без фарове, факт е, че 90% от вас не можете да карате нормално.
14
28
 
13
 
! Отговори
Милен преди 11 години
За всичко са виновни скапаните ПАВЕТА!!!!!!!!!!!! Колкото и добър да е един шофьор вибрацията е супер голяма и се прецакват супер много колите и стават големи фалове..... Няма значение кой е зад волана!
13
3
 
16
 
! Отговори
негър-скиор преди 11 години
Я, жена шофьор!
12
2
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Пий си биричката пред телевизора, не те закачаме!
11
4
 
28
 
! Отговори
Транспортна комисия преди 11 години
За да не се случват такива инциденти, вече и паркиралите автомобили ще трябва да стоят на къси СВЕТЛИНИ, денонощно и целогодишно, за да бъдат своевременно забелязвани, респективно заобикаляни от летящите коли. Това се предвижда в следващата промяна на ЗДвП.
10
1
 
6
 
! Отговори
До Боб Марли преди 11 години
Така ли? Мен кой ще ме прибира като се напия.
9
2
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
А от доказващ се мъж зад волана не те е страх, те са от твоята партия?
8
6
 
29
 
! Отговори
М преди 11 години
До 3Извинявай, но дали зад волана е мъж или жена - няма никакво значение. Никой не е застрахован от нищо. Аз също шофирам /от около 7 год./ и смея да кажа, че съм виждала много *** маневри, както от мъже, така и от жени. Лошото е, че в България всеки който кара хубава кола, си мисли че на него нищо не може да му се случи на пътя. Жалко, но факт!Хубавото в случая е, че никой не е пострадал. Ламарината се оправя.
7
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На всички ни е ясно, че пуснатите фарове не могат да ни спасят от летящи роувъри, но все пак си ги приеха - да светят през цялата година, защо?
6
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тези с фаровете, ако вие е крив животафаровете са ви виновни И Костов същонали така умнициА кой е виновен че сте ***
5
29
 
16
 
! Отговори
Боб Марли преди 11 години
Крайно време е да се отнеме правото на жени да управляват МПС-та.
4
27
 
20
 
! Отговори
Транспортна комисия преди 11 години
Несъобразената с мократа настилка скорост не е причина, а следствие. Ако шофьорката беше посегнала към манипулатора за СВЕТЛИНИТЕ и беше карала на ФАРОВЕ, автомобилът нямаше да се отлепи от паважа и спирачките щяха да се задействат на границата на блокирането до окончателното спиране на автомобила на разстояние 2м от първата релса. Ако ги беше включила тези ФАРОВЕ, сега нямаше да четем поредната шофьорска новина!
3
9
 
28
 
! Отговори
х преди 11 години
много сте духовити с тези фарове навсякъде, като вентилатори сте.
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От мечки в гората и лъвове в джунглата страх нямам ,но от жена шофъор в цикъл ,колата на мъуо ,и купено или по милост тескере ,най ме е страх.
1
4
 
13
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
СНИМАЛИ СА ФИЛМ