25-годишен е извергът, убил 10-годишно момиченце

Той също е от село Брестница, задържан е за 24 часа
Обновена: 10 апр 2013 09:45 | 10 апр 2013 09:44,
156
25-годишен е извергът, убил 10-годишно момиченце
Снимка: Булфото, архив

Двадесет и петгодишен мъж е задържаният за убийството на десетгодишно дете край Ябланица, съобщи окръжният прокурор Кирил Петров, цитиран от БТА.

Заподозреният е задържан за 24 часа, до обяд ще му бъде повдигнато обвинение и поискана мярка от 72 часа, а след това и постоянна мярка "задържане под стража".

Още по темата

Петров уточни, че и момиченцето и извършителят са от село Брестница.

Вчера към 17.45 часа на тел. 112 е подаден сигнал за открит труп на дете на територията на Ловешка област. Веднага на място  е изпратен полицейски екип, който е извършил оглед и е установил самоличността на детето - 10-годишно момиченце.

По главата на детето са открити тежки черепни травми. След като бъде готова съдебно-медицинската експертиза, ще се установи причината за настъпване на смъртта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
34
 
! Отговори
отвратен преди 11 години
Добре, цял ден тръбите за това издевателство, до сега трябваше и той да е изнасилен и убит и............КРАЙ. Какво само си чоплите приказките. Аман вече
89
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американците нали най-много натискат за спазване на човешките права и отмяна на смъртното наказание,а истината е ,че в някои от техните щати има смъртно наказание,а в България и други подобни страни то е премахнато.За каква демокрация говорим?
88
1
 
41
 
! Отговори
присъда преди 11 години
Тъй като органите на реда не могат да се справят адекватно...трябва да се въведе смъртна присъда, която поне малко да всее респект в българската съдебна система..... толкова много убийци оставата безнаказани и се разхождат по улиците?! Как да спим спокойно?!
87
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицията да отговори защо прикрива човек от етническото малцинство, който е изнасилил и убил невинно 10 годишно момиченце?
86
0
 
24
 
! Отговори
до 114 преди 11 години
Никога няма да стане- подписали сме конвенции, и това е било едно от изискванията да станем членове на рецица международни организации. Никъде в ЕС няма смъртно наказание. Има доживотна без право на обжалване, но вицепрезидентът Попова най-нагло агитираше преди месеци да няма без право на замяна, а да бъде доживотна с право на замяна и лобираше усърдно по всички телевизии и лъжеше, че така искали Брюлсел, докато не стана ясно, че се надява да промени присъдата по конкретно дело.
85
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Убиецът на детето е вече мъртвец- осъди ли те Мешарето на смърт, пътник си. Какъв звяр си , че да изнасилиш и убиеш така жестоко дете. Съобщиха, че е е изнасилил детето, убил го е с голям камък в главата и после се върнал да се увери да не е оживяло.
84
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ще гласувам за този, който върне смъртната присъда
83
5
 
11
 
! Отговори
аз преди 11 години
Не мога да разбера от кога медиите започнаха да раздават присъди. В статията се говори, че имало задържан, а в заглавието се казва, че задържаният е "извергът, убил момичето".Кое от двете - има задържан или има доказан убиец?
82
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Червените *** от БСП да си спомнят че Марин и Първанов дадоха амнистия на доказания престъпник Цветелин КънчевБСП+***=Коалиция за изборите
81
1
 
5
 
! Отговори
. преди 11 години
Къде и коя статия пише , че политиците ни са лъжци и крадци ? Може да са честни и милосърдни хора , продължавай да гледаш новините в 19 щом ти се вярва :)
80
2
 
21
 
! Отговори
Mangalskarabota преди 11 години
Почернената жена, която е от ромски произход, разказа пред ТВ7, че извергът е подмамил детето да отиде в барака, отдалечена от махалата край селото, убеждавайки го, че там ще наберат гъби.След като изнасилил детето, той го е удрял с камък в главата.После се е върнал в махалата, изчакал майката на жертвата си и й казал, че камион или кола е убило момичето.
79
1
 
27
 
! Отговори
XXL преди 11 години
Мръсен ***....;)))
78
3
 
11
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Каде точно в статията се казва ,че момиченцето и убиеца са ***?А ако са българи.....?..........Гледай в 19 новините щом не ти се вярва..:)))
77
2
 
32
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Когато отидете да гласувате за ГЕРБ спомнете си че вицепрезидентката на България която също е от партия ГЕРБ иска да премахне доживотния затвор за *** като тоя . За да може да излезе след 10 години от затвора и да усмърти нечие друго дете. Кога ще прогледнеш слепи народе?........A ти си спомни, че БСП е в коалиция с *** (Евророма), когато отидеш да пуснеш бюлетината си за тях. Кога ще прогледнеш слепи социалисте?:))
76
0
 
37
 
! Отговори
. преди 11 години
Покажете мръсния *** !
75
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смърт за този. "независимата и неподкупна " съдебна система дали ще му даде повече от 4-5г.?
74
8
 
11
 
! Отговори
до Анти циганите преди 11 години
Каде точно в статията се казва ,че момиченцето и убиеца са ***?А ако са българи.....?Това как променя факта ,че е било убито дете?
73
20
 
2
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Що пък да е изверг !? Ако хлапето го е изнервило нещо нормално е да му свети маслото.
72
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Брестница живеят предимно *** от най-долните касти, така че не се чудете. Те са *** и трябва държавата да намери начин да се отърве от тях. Например наказанията за криминални престъпления да са изселване. Така ще се спестят стотици милион левове на данъкоплатеца и ще предотвратим рецидивите.
71
0
 
9
 
! Отговори
Справедливо преди 11 години
На този ще му дера кожата на живо, нишка по нишка.