25-годишен е извергът, убил 10-годишно момиченце

Той също е от село Брестница, задържан е за 24 часа
Обновена: 10 апр 2013 09:45 | 10 апр 2013 09:44,
156
25-годишен е извергът, убил 10-годишно момиченце
Снимка: Булфото, архив

Двадесет и петгодишен мъж е задържаният за убийството на десетгодишно дете край Ябланица, съобщи окръжният прокурор Кирил Петров, цитиран от БТА.

Заподозреният е задържан за 24 часа, до обяд ще му бъде повдигнато обвинение и поискана мярка от 72 часа, а след това и постоянна мярка "задържане под стража".

Още по темата

Петров уточни, че и момиченцето и извършителят са от село Брестница.

Вчера към 17.45 часа на тел. 112 е подаден сигнал за открит труп на дете на територията на Ловешка област. Веднага на място  е изпратен полицейски екип, който е извършил оглед и е установил самоличността на детето - 10-годишно момиченце.

По главата на детето са открити тежки черепни травми. След като бъде готова съдебно-медицинската експертиза, ще се установи причината за настъпване на смъртта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
18
 
! Отговори
Мимето преди 11 години
След като не сме правова държава :Наложителна е кастрация за ***.Линч за убиеца - за близките на жертвата е най-голямото удовлетворение.
69
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да влезе в затвора и там да му пръскат гъзицата до живот, смъртната присъда е леко наказание за такива като него.
68
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тоя бих му прегризал гръкляна със собственните си зъби.Трябва да има смъртно наказание. Говоря сериозно.
67
0
 
7
 
! Отговори
до 71 преди 11 години
Всъшност дето го е измислил Крум са го записали ,на дипломатическия език в онази епоха - Гръцкия ,ама то да отвори човек книжка е доста сложно.Мита за неграмотния пра-българин маи не минава много ,по тази логика цяла Западна Европа която ползва деривати на Латинския и до момента е неграмотна.
66
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Крумовите закони трябва да се върнат, макар че е минало толкова време не губят смисъла си, винаги ще могат да се прилагат! Ще гласувам за този, който обещае да ги върне....
65
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
още една криминална новина сътворена от интегрирани ***
64
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На бесилото...
63
3
 
9
 
! Отговори
Lora преди 11 години
Smart za akiva izvergi.
62
3
 
2
 
! Отговори
до ДОЛУ АТАКА и ВМРО преди 11 години
Ами след като е очевидно че такива като Каракачанов и Сидеров служат за контрол и внимателно отклоняване на националистически настроените хора в България, просто трябва да се организира ново истинско националистическо движение. Това да стане от долу - от самите хора. И внимателно да се пази от внедряване на такива контролиращи органи. Национализма е най-голямата опасност за другарите!
61
25
 
3
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Чак пък изверг...Ако беше умряло от диабет да нямаше ли да е по-добре. Стават такива неща.Като се е забъркало с такива хора не стигна надалеч.
60
2
 
17
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
До ДОЛУ АТАКА и ВМРОТи колко пъти си гласувал за Атака или ВМРО? Тези партии никога не са били във властта за да направят нещо. Какво ще направят десет депутата когато срещу тях са 230?
59
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-голямата заблуда която се насажда в света е че хората са равни. Не, не са. Какво от това като имал бил ръце, крака, храни се през устата и е от вида homo sapiens. Какъв си се определя от делата. А такива като този убиец просто не трябва да съществуват. Смъртна присъда за него, в трапа и толкова. Светът ще е по-хубав и чист след това.
58
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде е Цв.Кънчев да обясни колко сме им виновни на ***.
57
6
 
17
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Когато отидете да гласувате за ГЕРБ спомнете си че вицепрезидентката на България която също е от партия ГЕРБ иска да премахне доживотния затвор за *** като тоя . За да може да излезе след 10 години от затвора и да усмърти нечие друго дете. Кога ще прогледнеш слепи народе?
56
0
 
16
 
! Отговори
читател преди 11 години
Много жалко за детето. Дано този изверг не живее дълго.Но пък медиите нещо мълчат за другото дете, отвлечено посред бял ден.Каква ли е трагедията и там?Смърт за всеки посегнал на дете.
55
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
До марио pojelavam ti da da te dokosne Bog i da de presledva negovata luvob
54
2
 
11
 
! Отговори
,,PIPO,, преди 11 години
MOMENTALNO DA SE VARNE SMARTNATA PRISADA !
53
0
 
21
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Всъщност какво е измислил Крум не се знае. Още не е имал азбука за да го запише. Но това е друга тема.............................Крумовите закони са известни от чужди хроники. Споменават се във връзка с това, че българите начело с Крум унижтожават Аварската империя (каганат). Така че, много добре се знае. По-скоро е интересно, че той ги омекотява, за кражба се е убивало, а при него и след това са се строшавали краката. А иначе, чети повече, да не се излагаш..:)))
52
11
 
3
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
Всъщност какво е измислил Крум не се знае. Още не е имал азбука за да го запише. Но това е друга тема....
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мешерето да се заеме с това. Нали казаха, че са затова да не са натоварва съда. Накичили златото и се перчат.Сега къде са??!!