Запалиха джипа на варненски общинар

Изгорели са задната дясна гума и врата на колата на Владимир Тонев
Обновена: 14 май 2013 14:44 | 14 май 2013 14:44,
5
Запалиха джипа на варненски общинар
Снимка: Архив Булфото

Джипът на варненския общински съветник Владимир Тонев, който е шеф и на партия "Нашият град", е горял снощи.

По думите на шефа на пожарната в морския град Тихомир Тотев най-вероятно се касае за умишлен палеж, но експертизите ще потвърдят или отрекат това.

При пламъците, които лумнали около 21.30 ч., изгорели задната дясна гума и задната дясна врата. Пострадала е и тапицерията на тавана.

По време на инцидента автомобилът е бил на паркинга под Двореца на културата и спорта, а Тонев е играел тенис на корт. Сигнал за горящата кола подали случайни граждани.

"Не съм заплашван от никого. Автомобилът е моя собственост, а не на партията", коментира той. Подробностите за инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: палеж на автомобил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
9
 
! Отговори
Алек преди 11 години
"По време на инцидента автомобилът е бил на паркинга под Двореца на културата и спорта" - какво, вече да не наказват дори и ако паркингът се намира БЛИЗО до Морската?! Аз лично редовно си спирам там и съм нямал проблеми. Може би ги е издразнило, че е джип, лъскав някакъв... Ама каквото и да е, егати малоумната хлапашка изцепка - да "наказваш" по начин, за който сам носиш наказателна отговорност...и дано да си я понесе виновника!
3
0
 
13
 
! Отговори
Адел преди 11 години
Да де, то се вижда, че това не е същата кола от статията. Мъкичка, това е от архива на днес.бг. А колкото до подпалването, за мен не е редно да се случват такива неща. Това е лично мое мнение. Пък и този подлез винаги се е ползвал като паркинг :)
2
1
 
12
 
! Отговори
Мъкичка преди 11 години
Прилича ми на предна лява гума и врата или аз просто не виждам като хората! о.0
1
2
 
13
 
! Отговори
мел преди 11 години
Най-вероятно някоя ревнива мацка му е спретнала сладко отмъщение.