Футболен национал блъсна момиче на пешеходна пътека

Инцидентът е станал в Сливен, пострадалата е настанена в болница
Обновена: 20 май 2013 14:21 | 20 май 2013 14:14, Красимир Ангелов
63
Футболен национал блъсна момиче на пешеходна пътека
Георги Терзиев (с №3) с екипа на националния отбор. Снимка: Булфото

16-годишно момиче е блъснато на пешеходна пътека в сливенския квартал "Сини камъни", съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът на пътния инцидент е подаден в неделя вечер в 20,19 часа. Лек автомобил “Ауди А8”, управляван от 20-годишният Г.Т., е блъснал момиче на 16 години, което е пресичало пътното платно на бул. „Стефан Стамболов“ в града.

Пострадалата е откарана в МБАЛ-Сливен с фрактури на долни и горни крайници и настанена за лечение в тежко състояние. Момичето е ученичка в местната Професионална гимназия по икономика. 

По информация на bTV шофьорът с инициали Г.Т. е футболният национал Георги Терзиев.

Роденият през 1992 година в Сливен Терзиев е един от най-големите таланти в родния футбол, като дори има записани 2 мача в националния отбор. В момента защитникът играе в отбора на Черноморец (Бургас), но към него интерес проявяват няколко европейски клуба от водещи първенства в Европа. Сред най-настоятелните за подписа на младия защитник са испанския Еспаньол и холандския гранд Фейенорд.

Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Ти си изключението:) Повечето карат избушени дрифтаджийски 3-ки от 92-ра:)
37
0
 
12
 
! Отговори
Сънчо преди 11 години
20г. младеж с автомобил за десетки хиляди,къде ли се доказакато футболист,какво спечели и как ги спечели точно тези мангизи? Защо НАП не вземат да направят проверка на доходите на поредната самозабравила се звезда на излисленото ни футболно първенство? Явно на измислените звездите в тази държава всичко им се разминава, така ли щеше да погледне на този инцидент обществото в Испания или Холандия или там вече са свикнали с изцепките на родните таланти!
36
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aз пък съм нa 20 и си кaрaм тойотa ярис 990кубикa и не искaм зaрaди *** дa ми се вдигa грaждaнскaтa.В грaдa кaрaм с 50 a нa извънгрaдско и дa искaм повече от 100 не може.Изводa е един взимaйте си по-слaби коли.Зaмърсявa по-мaлко и хaрчи 5 грaдско-с климaтик 6 литрa aмa тогaвa стaвa още по-тромaвa.Лесно се пaркирa.Дaнъкa е 40лв.
35
0
 
12
 
! Отговори
Гражданин на БГ преди 11 години
Затвор за *** футболистче (не че в този спорт има много умни!) !
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Салахадин Ако всичко това, което си написал е вярно, ще спреш да ревеш под всяка статия за катастрофа, срещу наредбата за фаровете. Между другото, ако беше толкова начетен, колкото се опитваш да ни внушиш, че си, щеше да можеш да си дадеш сметка, защо е полезно да се шофира с включени светлини и през светлата част на денонощието, особено през лятото. При теб това няма да се получи, както се казва, не става само с ядене...П.С. Дано момичето се възстанови напълно!
33
1
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 11 години
Само не разбирам тия ЖУРНАЛЯТА,защо е необходимо към името на нарушителя да се пояснява,че бил ФУТБОЛЕН НАЦИОНАЛ !!! Г - да *** да не би това обстоятелдтво да е индулгенция за невиновност - стига с тия терекатски евтини журналистически номера ! Иначе ако коментара не ви изнася можете да го изтриете веднага-това го можете !!!
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пишете статии , а не ги пишете докрая!!! Я напишете с колко е карал...и как е станало ...една кола спира да даде път , а другата прошучава на пешеходна пътека с над 100 км !!!
31
0
 
10
 
! Отговори
Далавер Келепиров преди 11 години
Започвам да се убеждавам, че единствения начин да се въведе ред е някаква форма на "Крумови закони". Китайците бяха въвели нещо подобно преди време, Сингапур също не лъже в правораздаването. А конкретно за това тъпанче и за такива ситуации си е за трепане, един в десетката за сметка на роднините и повече няма да кара със 100 в населено място. А останалите гъзарчета доста ще се замислят дали въобще да седнат зад волана. За шофиране без книжка същото наказание и ще настъпи такъв живот ...
30
1
 
0
 
! Отговори
Todor преди 11 години
Съгласен сьм с теб !
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ще видим дали правосъдието в България е за всички или само за избрани.
28
4
 
7
 
! Отговори
MADE IN BULGERII6 преди 11 години
AUDI A 8 KUPENO SYS PARI OT NA6I DANYCI
27
5
 
16
 
! Отговори
BOIKO FUTBOLISTA преди 11 години
6TO E RITNITOPOKOVEC VSE E TYPO PAR4E...ZATVOR ZA KELE6A
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И от двете страни на булеварда в този участък е много оживено. На тази пешеходна пътека винаги има хора. Между двете платна има храсти. Прав участък. Жалко! Един натрошен живот, няколко съсипани. Заради едната гъзария.
25
9
 
31
 
! Отговори
читател преди 11 години
А този спорт няма ли да го забранят най-накрая? Кому е нужен?Хем по-малко безредици, по-малко гъзари, по-малко пострадали, по-малко мошеници, по-малко бандити...всичко е на плюс!!!
24
0
 
37
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Ми в България единствения занаят дето е платен нормално е футбола.Ако тоя беше в стандарт дето инжинера си прибира 10 бона на месец ,а работника 3 -4 те нямаше да прави никакво впечатление.Поне 75% от простотията в тая държава тръгва от изкуствено ниския стандарт ,лично за мен една Испания в момента е с пъти по зле като икономика ,но едва ли там някои работи за 400 лв.
23
1
 
18
 
! Отговори
Дънди преди 11 години
я сега ми кажете темата за какво се отнася,за инцидента,или за кариерата на скапаният футболист блъснал момичето.Днес.бг кога ще почнете да пишете както трябва.Пишете нещо повече по дадената тема.Пиян ли е бил друсан.тоя сега нека да го видим какво ще го направят,ам аз препоръчвам да излежи една присъда от поне 3 4 месеца и после да поработи малко да си изработи присъдата *то скапано
22
1
 
26
 
! Отговори
Черен Петър преди 11 години
Ами гъзаря явно е надул чалгата на 6 и не е гледал напред, а троторара отстрани да види как всички му се възхищават и завиждат на новото возило.
21
1
 
21
 
! Отговори
Черен Петър преди 11 години
Ами гъзаря явно е надул чалгата на 6 и не е гледал напред, а троторара отстрани да види как всички му се възхищават и завиждат на новото возило.
20
3
 
8
 
! Отговори
Салахадин преди 11 години
до 18: Те германските инженери със сигурност са по-умни от тебе!!Те ги сложиха защото е такава лобистката наредба на ЕС от 2010 г!!Но поне малко да си умен трябва и да четеш??И едва ли занимавам форума само със "Фаровете".Но всяка една такава трагедия доказва не твоята ,а моята теза!!Знаеш ли че Златев достига Нирвана гледайки ,как всеки е включил фаровете!!!!Няма как да знаеш!!Аз не искам да се печели от трагедията на хората!!Много ли искам а 18 анонимник???
19
2
 
52
 
! Отговори
666 преди 11 години
Голяма работа като е национал който е записал грандиозните 2 мача. Аз не видях нищо повече от поредния 20 годишен гъзар! Сега пък ако и тв репортаж по случая направят ще стане....хайде да не се изказвам. Блъснал го е детето следователно пълна тежест на закона и това е! Каквото е за мен такова и за него!