Футболен национал блъсна момиче на пешеходна пътека

Инцидентът е станал в Сливен, пострадалата е настанена в болница
Обновена: 20 май 2013 14:21 | 20 май 2013 14:14, Красимир Ангелов
63
Футболен национал блъсна момиче на пешеходна пътека
Георги Терзиев (с №3) с екипа на националния отбор. Снимка: Булфото

16-годишно момиче е блъснато на пешеходна пътека в сливенския квартал "Сини камъни", съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът на пътния инцидент е подаден в неделя вечер в 20,19 часа. Лек автомобил “Ауди А8”, управляван от 20-годишният Г.Т., е блъснал момиче на 16 години, което е пресичало пътното платно на бул. „Стефан Стамболов“ в града.

Пострадалата е откарана в МБАЛ-Сливен с фрактури на долни и горни крайници и настанена за лечение в тежко състояние. Момичето е ученичка в местната Професионална гимназия по икономика. 

По информация на bTV шофьорът с инициали Г.Т. е футболният национал Георги Терзиев.

Роденият през 1992 година в Сливен Терзиев е един от най-големите таланти в родния футбол, като дори има записани 2 мача в националния отбор. В момента защитникът играе в отбора на Черноморец (Бургас), но към него интерес проявяват няколко европейски клуба от водещи първенства в Европа. Сред най-настоятелните за подписа на младия защитник са испанския Еспаньол и холандския гранд Фейенорд.

Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
10
 
5
 
! Отговори
РН преди 11 години
До аззза за футболист, нека да си върнеш думите назад.. момчето наистина играе много добре... невярвам в холандия и испания да търсят "селяни" за отборите си !
17
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам кат в САЩ - Бърз процес , затвор + обществено полезен труд . Нали известните тр. да са пример за всички нас . Съответно и наказанията им тр. да за пример .
16
2
 
31
 
! Отговори
не познавам момчето преди 11 години
До Надеждаауди А8 с над 100 в града.. каква оценка и присъда искаш? мишок в лимузина - тръгнал да кара нашия .. да излезе на магистралата да вдига 100 .. ами ако беше ти на мястото на момичето нямаше да го съдиш, а прошка щеше да му дадеш сигурно
15
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СалахадинАз пък да те питам, по-глупави ли са от теб германските инженери, че произвеждат коли с вградени дневни светлини? Разбрахме, че твоя голям проблем в живота са дневните светлини, моля те спри да занимаваш форума с душевните си терзания.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само шампиони...
13
2
 
17
 
! Отговори
barovec преди 11 години
prost selqnin s A8
12
1
 
31
 
! Отговори
Калоян преди 11 години
С каква скорост ли е карал, за да не може да спре с този автомобил. Горкото момиче, дано се оправи бързо. А такива като този, направо в затвора.
11
3
 
40
 
! Отговори
Чингету! преди 11 години
Сега, освен всичко друго като наказание, от догодина на това *** гражданската му застраховка да е 10 000 лв за година, като потенциален убиец. Затова на младите гъзари гражданската трябва да е космическа, доказано е, че като си млад повече ти "тежи" крака на газта. До 30 годишни, да плащат с 500% по скъпа гражданска и ако имат произшествия през годината увеличение с още 500%.Дано да се оправи момичето, Бог да му е на помощ.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами явно са лежерни Сливенските КАТ-аджии. Свищовските са като майки орлици и е*ват майката на всичко и всички, често устройват хитри дву и три степенни капани за шарани. Да отидат по програма "Обмяна на Опит" и да научат колегите как се дебне с радар.В София пък пичовете дебнат за пешаходни пътеки, примерно ако идваш от Черни Връх и завиваш надясно към "Попа". Директно има палчица.
9
16
 
16
 
! Отговори
Салахадин преди 11 години
Да добавя моето скромно мнение.А8 се произвеждат с вградени дневни светлини!!Умът ми не го побира защо тогава е блъснал момичето??Вие, бившите ГЕРБ-ери имате ли напредстава?
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
карат като ненормални ,пълна анархия
7
3
 
39
 
! Отговори
Monibonboni преди 11 години
Номер 9, всичко се случва, но в населени места около пешеходни пътеки се кара бавно и внимателно.
6
38
 
9
 
! Отговори
Надежда преди 11 години
Много сте бързи в присъдите и оценките. Б*си хората!
5
4
 
31
 
! Отговори
аззз преди 11 години
какъвто и футболист,такъв и шефьор-некадърен селянин
4
6
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е на 20 с ауди и то А8 ..супер мотивиращо за всички останали 20 годишни които каквото и да учат и колкото и да са добри в учението ще им се наложи да работят в БГ поне 20 години за да си позволят подобна кола ..аа..извинявам се на всички бях забравил колко е талантливо момчето и ,че без мотивацията да е тариката на квартала няма да му се развие талантабях забравил и ,че в БГ не е толкова важно да се развиват талантите на лекари,учители и тн.така де цвета на нацията ни са футболистите аман
3
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой им дава на тея пикльовци А8. Да си беше взел нещо, което да му отива на годините. Ама нали до вчера е ръчкал на дядо си АЗЛК-а и сега иска да се покаже. Хайде да видим сега има ли прокуратура в БГ или тя е само за политически битки и предизборни помии.
2
4
 
54
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
Поредното доказателство, колко глупави са футболярите,
1
7
 
77
 
! Отговори
Буревестников преди 11 години
.... Сигурно е бързал за местния клон на "ПЛАНЕТА ПАЙНЕР КЛУБ" - "таланта"!!! И НЕ Е видял изобщо момичето от "бързане"....! И кой кой се "борил" за подписа му?!?! Аааа ха ха ха ха... Еспаньол и Фейенорд?!?! Така ли?!?! Ей сегичка ако се свържа с Администрацията на тези клубове... съм на 99 процента убеден,че НЯМА ДА СА ЧУВАЛИ ИМЕТО НА ТОЗИ "НЕВЕРОЯТЕН БГ ТАЛАНТ" и ще си ПОЧЕСВАТ ГЛАВИТЕ В НЕДОУМЕНИЕ!!!!.... :)