Не била Юревич, друга наша миска е арестувана в Атина!

"В Козлодуй съм, потресена съм, че името ми е замесено"
Обновена: 8 юни 2013 18:54 | 8 юни 2013 17:19,
60
Не била Юревич, друга наша миска е арестувана в Атина!
Юлия Юревич Снимка: архив, Булфото

Редакцията на гръцкия вестник "Катимерини" категорично опроверга изданието да е написало, че задържаната за дрога българска миска е именно Юлия Юревич. Оказа се, че намесването на нейното име е станало от страна на БТА, след като агенцията се извини за допуснатата грешка.

Точната информация в гръцките медии е, че 27-годишна българка, бивша "Мис България", отпреди шест години, е заловена в дома си в Атина, който бил превърнат в нарколаборатория, съобщават гръцките сайтове Нюз ин, Мадата и Та неа. Името й обаче не се посочва.

От обиска на полицията в дома станало ясно, че красивата българка е примесвала лекарства с наркотични субстанции и ги е доставяла на клиенти в барове и нощни заведения в южните предградия на Атина. В дома й са били открити и конфискувани големи количества кокаин, хероин, канабис и екстази.

Красавицата била следена от полицията от началото на февруари. Тя била наблюдавана от полицейски служител, който играл ключова роля при ареста на крупния гръцки наркодилър Макриянис преди години.

Междувременно Юлия Юревич изпрати писмо до медиите, в което категорично опроверга тиражираната по-рано информация.

"Искам да изразя своето безкрайно недоумение и възмущение от новината, тиражирана по-рано днес, че съм забъркана в скандала с арестуваната за притежание на наркотици българка в Гърция. С много от вас се познаваме през годините и всички сте наясно, че нито моралът ми, нито семейното ми възпитание ми позволяват да имам каквото и да е общо с подобни неща", пише тя. 

"Информацията, че съм арестувана в Гърция, научих, докато бях в Козлодуй при родителите си. Давате си сметка, че "недоразумение" от този порядък нанася на името ми щети, които са на практика неизмерими", пише още тя. 

"Вероятно е неизбежно да се търси сензация, но не трябва никога да се забравя, че зад имената стоят реални хора и съдби, на които може да бъде навредено с непроверена или лъжлива информация", подчертава Юлия Юревич.

*Информацията е актуализирана към 18.47 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Юлия Юревич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
15
 
64
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
БТА трябва да плати за това че й почерни името на момичето.. сума от размер на 200 000 евра, и другия път БГ журналята да се научат на занаят
5
15
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес също да се извини публично, заедно със всички злословци и драскачи! Опетнихте момичето, което е от интелигентно семейство.
4
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И коя е тази хубавица тогава?Нека да й научим името.Не,че по света не сме известни било с ***,било с първокласни мутри,но се оказа,че си имаме "аптекарка" от класа.
3
9
 
57
 
! Отговори
Somebody преди 10 години
А всъщност за МИС или за МИСИС България става дума :) Защото превода от гръцки е малко относителен в това отношение :) Я да видим коя е била мисИС България през 2007 *** :)
2
12
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Де го оня, дето твърдеше, че гръцките власти били потвърдили, че е тя?
1
16
 
67
 
! Отговори
somebody преди 10 години
То сега *** обяснявай, че нямаш сестра. Трябва здраво да я компенсират за грешката която са допуснали и са опетнили името и.