54 чужденци задържани на българо-турската "зелена" граница

Те са опитали нелегално да влязат в страната ни
Обновена: 19 авг 2013 13:47 | 18 авг 2013 14:31, Елка Василева
10
54 чужденци задържани на българо-турската "зелена" граница
Снимка: архив, Булфото

През изминалото денонощие на българо-турската “зелена” граница са задържани 54 чужденци, опитали нелегално да влязат в страната ни, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В землището на с. Маточина е заловен мъж без документи за самоличност, по негови данни палестински гражданин. В землището на с. Вълча Поляна са задържани 14 души. Те също са били без документи за самоличност, по техни данни - граждани на Сирия и Палестина. В землището на с. Лесово гранични полицаи са заловили турски граждани. В землището на с. Голям Дервент са задържани петима, без документи за самоличност - иракски граждани. В землището на с. Крайново са задържани 31 души, отново без документи за самоличност – по думите им -сирийски граждани. В землището на с. Голям Дервент са задържани двама, без документи за самоличност – от Сирия и Либерия.

Пълнолетните са задържани и настанени в ПВЗЛ на ГПУ-Елхово, на майките и децата са осигурени условия в специализираните за тях помещения. На ГКПП Капитан Андреево при влизане в страната ни са задържани трима чужденци – граждани на Еквадор, Сирия и Германия. Настанени са в ПВЗЛ на ГПУ-Свиленград.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моля ви Г-да Граничари, като хващате такива хора по границите ни, покажете им обратният път и да ходят да си оправят положението. Нямаме нужда от проблемите на най-проблемните хора на Земята. Какво е това нещо? Дайте им по 3-4 10 л. туби с минерална вода и няколко хляба и по обратната пътека в Турция. Поне там са сред техни хора. Зареди едно БМВ и Мерцедес пускате такива пришълци в България. Не ви е срам.
8
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тия, като са мюсулмани, що не бягат в Турция, ами само минават през ислямските държави и идват да имигрират в християнска държава,... Много странно. Защо ли?И защо не ги връщшаме на Турция...?
7
0
 
37
 
! Отговори
мак преди 10 години
Връщайте ги обратно. Бедна България не може да издържа толкова пришълци, да не говорим за това, че сред тях може да има и престъпници.
6
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Burzo pravete ogradata! Kakvi sa tiq gluposti kato "zelena ganica" s islqmska durzava?! Tova da he vi e Shveiariq!
5
1
 
41
 
! Отговори
**** преди 10 години
Я ако нашите гранични стреляха на месо,и това се знае от бъдещите *** които се готвят да минат границата,май няма да им стиска да правят опити да влязат тук,а и *** нарочно ги пускат да минат тук,иняма да се учудя дори ако *** ги карат до нашата граница направо.
4
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да се знае, че за всеки един нелегален *** преминал нашата граница турските гранични офицери вземат по 4000 евро. Когато предишното правителство на Б.Б. направи плах опит да възстанови телените заграждения по границата, турското правителство скръцна със зъби, привика нашия посланик и отправи протесна нота. Така днес ние имаме една "зелена" граница ,може и червена- зависи с какъв цвят е нарисувана на картата, а турските власти печелят милиони от бизнеса с каналджийството.
3
0
 
52
 
! Отговори
граничен полицай преди 10 години
Това не е само днес - от месеци е така вече и никой не обръща внимание - всеки ден по 50-60 души минават границата, направо за нищо я нямат. Вече хиляди бежанци дойдоха в България, лагерите за временно настаняване се пукат по шевовете. Да не говорим, че немалка част от тези хора са си чисти терористи, които за няколко месеца биват пускани да живеят сред нормалните българи. Дори нямаме право да конфискуваме хладното оръжие, та да не се оплачат после, че сме ги обрали. Връщаме ножове,телефони,пари
2
1
 
38
 
! Отговори
CS преди 10 години
To tepurva se zadava bejanskata vulna ot iztoka , kolko li minavat bez da budat hvanati .Bqga6ti ot voinite na islqma
1
1
 
36
 
! Отговори
chach преди 10 години
az predlagam tezi bez dokumenti da se kastrirat.vijdam che se oformia nova politicheska partia za sledva6tite izbori.