Нападнаха с нож бежанец от "Военна рампа"

Момчето е сириец и е на 17 г., няма опасност за живота му
Обновена: 5 ное 2013 09:21 | 4 ное 2013 23:16, Камелия Цветанова
137
Нападнаха с нож бежанец от "Военна рампа"
Снимка: Булфото, архив

Бежанец от общежитието във „Военна рампа” в столицата е бил наръган с нож тази вечер, съобщи "Фокус".

Инцидентът се е случил в близост до общежитието малко преди 22.00 часа.

Момчето е от сирийски произход и е на 17 години, казаха хора, които живеят с него в центъра.

Неговите познати са споделили, че той се е прибирал от бул. „Мария Луиза” към мястото, където живее в момента и е бил нападнат с нож в гърба.

Засега все още не се знае колко и кои са нападателите.

По непотвърдена информация нападателят е бил един, но произходът му все още не е ясен.

Пострадалият младеж е откаран в „Пирогов“ и няма опасност за живота му.

Още по темата

Нападението става два дни, след като нелегален емигрант нападна студентката Виктория Христова в магазин в центъра на София, в който работела като продавачка.

Пострадалата също е в „Пирогов“  с няколко рани по лицето и шията.

От МВР съобщиха по-рано днес, че мъжът, когото полицията издирва във връзка с нападението над младата жена се казва Салахедин бин Аладин. Той е на 20 години и е от Алжир. Той е бил със статут на кандидат бежанец до 7 май тази година.

Единствено от „Военна рампа” излязоха с декларация, която се обяви срещу насилието и ксенофобията във връзка със случая с ранената Виктория.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
30
 
! Отговори
mamun преди 10 години
ВНИМАНИЕ !!! ЦЕЛТА Е МЕЖДУЕТНИЧЕСКА И ФИНАНСОВА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА ,НА ПО КЪСЕН ЕТАП И НА ЕВРОЗОНАТА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ОПОЗИЦИЯТА ИГРАЯТ В ЕДИН ОТБОР В ХОД Е СЦЕНАРИЙ ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И ОТЦЕПВАНЕ НА ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА РЕПУБЛИКАТА мислете с главите си не с задниците си !!!! Ако се обединим СЦЕНАРИЯТ НЯМА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ Не се подавайте на евтини провокации .....това е и целта , да се подадете.....Въздържайте се от всякакви провокации и реваншизъм ЗАДКУЛИСИЕТО ДЕЙСТВА..Помнете !
49
12
 
10
 
! Отговори
До да река преди 10 години
Ти си мислиш, че си "бял човек, ариец", а ако отидеш в северна Европа, където са истинските бели, за тях ще си точно ***. Защо мислиш не ни щат в Европа, а? Най-смешно е когато държави, чиито граждани са жертва на предразсъдъци и расизъм почти навсякъде в чужбина (каквито са точно българите) се изживяват като расисити.
48
14
 
4
 
! Отговори
Dark преди 10 години
Само комунизъм ще ни управи нас и цялата пасмина която идва на наша територия.Но най вече прогнилият ни държавен апарат.Колкото до националистчетата тяхното място е във същите лагери като на бежанците.
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние сме добър народ, но в тежки време СТАВАМЕ РАСИСТИ. Обикновено само когато трябва, и ако правителствата не го разберат ще съжаляваме . Всъщност се чудя ,малко ли хора има "ГОРЕ" за ръгане ами момчето са наръгали.
46
2
 
21
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Забравих да добавя:1. Никой не е длъжен да приема и да желае присъствието на чужденци, особено нелегални емигранти от близкия изток/северна Африка. 2. Тук никой от народа НЕ ЖЕЛАЕ пришълци, най-малко пък ислямисти/джихадисти/араби, нецивилизовани, агресивни и със средновековен манталитет. имаме достатъчно голям брой ***, които са диваците (ходят с ножове/брадви, колят се) в България.3. Най-добре за идващите насам ще е да се върнат и да останат в Турция, тук не са желани. Ние сме различни.
45
2
 
21
 
! Отговори
Един Българин преди 10 години
51, това не е вярно ! Първо ние сме членове на ЕС, а не нелегални емигранти в Европа, освен това нямаме навика да носим ножове, и още по-малко да намушкваме хора в гърба - когато българи си оправят отношенията, го вършат по друг начин. Що се отнася до лошата ни слава , тя се дължи предимно на нашите съграждани от *** произход.
44
1
 
9
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До do 48Глупако, в Турция няма война - и тия изобщо не са бежанци нито по Конвенцията за бежанци нито по закона ни. Тези всичките нелегални емигранти идват от Турция, където имат "бежански" лагери до границата си със Сирия. Там между другото в тия лагери, които всъщност са военни лагери се обучават бойците на сирийската свободна армия и между другото от септември насам когато се разпърдя военната намеса на Обама, обучени бойци пращат тук с каква цел сам си отговори... виж в сайта на ССА ...
43
6
 
6
 
! Отговори
иван преди 10 години
До Сър_ПичукТъй като си толераст и отявлен антирасист-антибългарин, можеш да ми направиш една много сочна *** като преди това ми налапаш макарите и да не излизат *** от устата ти като чифутските измислици расизъм/ксенофобия. Хора като теб обичащи терористи/муджахидини//ислямисти/джихадисти и подобна *** средновековна могат на момента да напуснат християнска България и да не живеят с нас българите, никой не ви иска и не желае да ви слуша тъпотиите и толерастките антинародни изявления!
42
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами, да си седи в бежанския център, кой го кара да излиза, нито езика ни говорят, нито работят, какво търсят навън, май си търсят белята, не се ли сещат,че не можем да ги понасяме.
41
16
 
10
 
! Отговори
do 48 преди 10 години
Братле, ами и за нас така говорят из европа. Ама имаме претенции европейците да проявяват търпимост. А ние не сме от наи-примерните. Е аз мисля, че е наш ред да проявим търпимост. Ако тук имаше война, нямаше ли ти да търсиш убежище някъде. Нямаше ли да искаш да те приемат и уважават.
40
3
 
11
 
! Отговори
доц. ак. Празноглави преди 10 години
Докъде са способни да стигнат мръсните комунисти да си запазят властта! Лошото е, че започват невероятна омраза, само и само изкуствено да създадат събитие, което да отнеме вниманието от некадърното им управление! Предричам го, и дано да греша, мръсните *** ще запазят властта точно заради тези събития...
39
5
 
33
 
! Отговори
ДОЛУ ДПС преди 10 години
ВЪН ВСИЧКИ СИРИЙЦИ И АФРИКАНЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!
38
3
 
8
 
! Отговори
ggg преди 10 години
nishto mu nema, i bez tva samo prechat
37
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой и с какъв мозък е позволил на сирийците свободно придвижване извън бежанския лагер???Кой, кой, кой *** е създал предпоставки за инциденти за да се подмаже на западните си господари?!
36
2
 
17
 
! Отговори
Един Българин преди 10 години
Определено не вярвам това да го е сторил българин ! Стилът, по който е извършено нападението, е типично южняшки !
35
3
 
7
 
! Отговори
а? преди 10 години
Знаете да крякате по форумите!А КОЛКО МАСОНИ ЛИКВИДИРАХТЕ?!?!
34
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кво ти е виновна София запад бе, ***? Ако твоето дете е ръгано над 10 пъти с нож, КАК ЩЕ РЕАГИРАШ? ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ В НЯКОЙ ОТ АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ ПРИ ТАКАВА СИТУАЦИЯ ИМАТ ПРАВО В 24 ЧАСОВ СРОК ДА УБИЯТ ИЗВЕРГА?
33
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато полицията си затваря очите пред *** плакати на к.рволяците от София запад така ще е. Трябва да се действа твърдо. Никой няма право да призовава към насилие най малкото разни фашизирани *** без реална цел в живота. *** си знаят работата в затвора. Ще има да си играят на мама и татко.
32
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са си го направили арабеските за да ни накарат да млъкнеме, но не са познали- НЯМА ДА МЪЛЧИМ! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ВТОРА СИРИЯ И ДА СЕ НАПЪЛНИ С ЧУЖДИ ИСЛЯМИСТИ, А ПОСЛЕ ХАМЕРИКА ДА НИ БОНБАРДИРА КАТО В СЪРБИЯ! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТОВА!
31
5
 
18
 
! Отговори
ТВА ЧЕРВЕНИТЕ преди 10 години
ТВА ЧЕРВЕНИТЕ СА ОПАНО НЕЩО - ПАК ОТВЛЯКОХА ВНИМАНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ. НЕ СА ПРОБЛЕМ БЕЖАНЦИТЕ А ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ. НЕ ИСКАМ ПАРТИЙНО УПРАВЛЕНИЕ! ИСКАМ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.