Нападнаха с нож бежанец от "Военна рампа"

Момчето е сириец и е на 17 г., няма опасност за живота му
Обновена: 5 ное 2013 09:21 | 4 ное 2013 23:16, Камелия Цветанова
137
Нападнаха с нож бежанец от "Военна рампа"
Снимка: Булфото, архив

Бежанец от общежитието във „Военна рампа” в столицата е бил наръган с нож тази вечер, съобщи "Фокус".

Инцидентът се е случил в близост до общежитието малко преди 22.00 часа.

Момчето е от сирийски произход и е на 17 години, казаха хора, които живеят с него в центъра.

Неговите познати са споделили, че той се е прибирал от бул. „Мария Луиза” към мястото, където живее в момента и е бил нападнат с нож в гърба.

Засега все още не се знае колко и кои са нападателите.

По непотвърдена информация нападателят е бил един, но произходът му все още не е ясен.

Пострадалият младеж е откаран в „Пирогов“ и няма опасност за живота му.

Още по темата

Нападението става два дни, след като нелегален емигрант нападна студентката Виктория Христова в магазин в центъра на София, в който работела като продавачка.

Пострадалата също е в „Пирогов“  с няколко рани по лицето и шията.

От МВР съобщиха по-рано днес, че мъжът, когото полицията издирва във връзка с нападението над младата жена се казва Салахедин бин Аладин. Той е на 20 години и е от Алжир. Той е бил със статут на кандидат бежанец до 7 май тази година.

Единствено от „Военна рампа” излязоха с декларация, която се обяви срещу насилието и ксенофобията във връзка със случая с ранената Виктория.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
21
 
! Отговори
az преди 10 години
Абе много наредена работа ми се струва май се почва и в България ще стане втора Сърбия
29
2
 
5
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
В няколко други медии днес се появи информация , че алжирския *** е заловен , днес.бг !???
28
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да живее братска Русия!Русофобите не са българи, а турци с фесове!
27
3
 
9
 
! Отговори
Даниел преди 10 години
Не на насилието!
26
14
 
5
 
! Отговори
КОЙ? преди 10 години
Попитайте ГЕРБ, те толко протеста организираха, та защо да не са пратили някой от наемниците си! А може и Орешарски да е , за да обвини българина в това, и да ни накара да млъкнем!
25
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проруските организации, активно работят да ни отдалечат от демократична Европа и да ни вкарат в лапите на проклетата Руска Империя!!! Атака, ВМРО, НФСБ = ФСБ /КГБ/
24
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей няма да бельосвате българите! Това си е арабски национален спорт да се ръгат с ножове, турците са същите. По старите даже не си крият анджарите, а си ги носят на колана отзад. Ние пишеме по форумите, а 50 човека протестирарат! Толкова са ни силите!
23
6
 
28
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Станахме пишмани от тези човечета, защо ги допуснахте да минат българската граница? Сега всеки Божи ден ще има намушкани хора. То бива бива, на не спират намушкванията с нож-почна се от 20 годишно момиче, което беше намушкано 10 пъти с нож, сега пък бежанец е намушкан. Нека ви изколят всички, да знаете за кои сте гласували и да го запомните. Вие геноцид не сте виждали, ще го видите в действие. Пазете си жените и момичетата, защото те ще са първите жертви на геноцида, които трябва да дадете!
22
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И да го е наръгал българин да си понесе последствията и толкова! Нали не трябва да слагаме етикети и да да слагаме всички под общ знаменател. Не се срамувайте толкова! Има престъпници, има и полиция, съд и тн. Да не говорим, че нищо не е доказано!
21
12
 
41
 
! Отговори
Теодора преди 10 години
Кълцайте ги яко тези арабски *** с ножове, брадви - кой с каквото намери! Не жалете тази мюсюлманска смрадня! Не бъдете толерасти, защото животът ни научи, че толерастията вреди! Аз съм момиче, но падне ли ми такъв, ще го обезташача с отверка и ще го направя сопрано!
20
5
 
36
 
! Отговори
до 21 преди 10 години
От какво се срамуваш точно? От това, че сме ги приели в страната си и им даваме повече пари отколкото получават голяма част от пенсионерите, работили цял живот за държавата, която сега се подиграва с тях!? Кой ти каза, че го е наръгал българин? Видя ли какво е станало?
19
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой ви каза, че го е наръгал българин? Как разбрахте, че бил скинар или не знам си какъв? Призовавате да няма омраза, а първото, което правите е да започнете да я насаждате! Изчакайте полицията да си свърши работата и тогава коментирайте!
18
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато колиха Вики не го отразихте толкова бързо нали Днес бг? Толкова сте долни,че не мога да го опиша
17
3
 
28
 
! Отговори
Bizon16 преди 10 години
До 8888888Абсолютно прав си. Сбили са се помежду си, а сега ще го лепнат на българите. И какво прави на "Мария Луиза", да си седи в общежитието. Лъвов мост и Халите, бъкат от тая черна ***.
16
18
 
7
 
! Отговори
681 преди 10 години
Само чакаме някой да каже хоп и скачаме...Лошото е че ни изполват много яко така..Тва ако не е някаква етническа заигравка от псевдонационалистическите партии е та на...Дано да не се срамуваме някой ден,щото 99% от тия бежанци са тук да се спасят а ние се държим по-зверски от там където е война...Просо МВР трябва да упражнява контрол върху тези които не спазват закона и то строг!Но етнически саморазправи е доста жалко..Не сме такива хора и за тва при нас е кажи речи спокойно.
15
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Типично за арабин да забие нож в гръб. Сигурно е някой от онези палестинци които се клаха миналата седмица в общежитието и едвам ги разтърваха...
14
4
 
21
 
! Отговори
..... преди 10 години
Прибирал се от бул. "Мария Луиза" в 9 вечерта...... Тия, като са неизвестни бежанци без документи, не ги ли държат поне затворени!? Жалко за момчето, *** няма работа по нощите в София
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Izvarshitelq koito e naragal sirieca ne e nacionalist a e rasist , na koito mu mati glavata da izvarshva ubiistva na nevinni hora ! Dano Gospod mu pomogne na sirieca .
12
5
 
13
 
! Отговори
Сър_Пичук преди 10 години
Опасна заигравка! Дано полицията залови извършителите и момчето да се оправи.
11
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най вероятно са се скарали с някой съседен клан-семейство.Не е задължително да са сирийци доколкото знам така наречените бежанци са сборна бригата от поне 20 националности.Цел- да се докопат до някоя по заможна евро страна където ще могат да могат да правят деца и да лежат на социална помощ..Ако не могат там и в София е прекрасно място- центъра е пълен с араби и ***.Понякога когато се разходжам по Пиротска се чувствам се едно съм в някое арабо-*** гето.После националистите били лошите..