Около 50 бона задигнали от "Либра" обирджиите

Все още няма задържани за грабежа на фармацевтичната фирма
Обновена: 30 ное 2013 11:48 | 30 ное 2013 11:46,
42
Около 50 бона задигнали от "Либра" обирджиите
Снимка: Булфото

Около 50 хиляди лева е размерът на открадната сума при грабежа на фармацевтичната компания "Либра" снощи, съобщи пред Дарик радио заместник-министърът на вътрешните работи Васил Маринов.

Той обясни, че първоначалната информация била за откраднати около 85 хиляди лева, но впоследствие "колегите са намерили едни 40 хиляди лева в шкаф".

Както Dnes.bg вече писа, петима маскирани нахлуха въоръжени в петък около 17.30 часа в офиса на фармацевтичната фирма, който се намира до бул. "Околовръстен път".

Двама от обирджиите били с автомати, а останалите - с пистолети. Те нахлули в сградата и блъснали охранител, който им се изпречил на пътя.

След това събрали пачките с пари в две торби и избягали. При инцидента няма пострадали.

Обирджиите все още не са задържани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: грабежпариЛибра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
dano nikoga ne gi xvanat majki momcheta samo taka obiraite byrjoaziata ,i ne zakachaite bednia .
36
1
 
6
 
! Отговори
Готина ученичка преди 10 години
Стискам палци на момчетата да се измъкнат. Между другото: познавам един от тях.
35
0
 
1
 
! Отговори
син боклук преди 10 години
я бегаи се прегледаи дечко...... наясно ли си колко различни търговски имена има на едно и също лекарство????и колко са разликите в едно от друго????я беж при мама да си досучеш и много поздрави на магистралката от мен....
34
5
 
2
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Хубаво е при правителството на Орешарски, нали?
33
0
 
2
 
! Отговори
bai slon преди 10 години
SARDECHNI POZDRAVLENIA ZA OBIRDJIITE TOCHNO TAKA TREBVA ZA TEZ NARODNOIZEDNICI DET PRODAVAT NA DVOINO ITROINO PO VISOKI CENI I TO LEKARSTVA.,,,TOCHNO TAKA BRAVOOOOOOOO!!! PRODALJAVAITE NA MEN OSVEN XOBOTA NEMA KAKVO DA MI ZEMAT DAMU MISLAT DRUGITE. AKO IMAT S KAKVO,,,,,
32
2
 
8
 
! Отговори
син боклук преди 10 години
на улицата да ги стрешна с парите=ще ги поздравяи ще ги помоляот все сърце да отделят 5 %за беднитея дарение за някоя социална трапезарияа нещо чисто и хубаво-пари за болно детенещо което е благородно ...
31
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смешно е да ми обяснявате как една мутра била предотвратила престъпления...погледнете се, бе, всичките до един сте в прокуратурата. Лукойл и г-н "Пашата" нещо говорят ли ви? Ами СИК? Айде и да прочетем какво пишат американците в докладите си за Б.Б - "Мащабен трафик на метамфетамини и съмнителни сделки в комбинация с Лукойл България" - и цитират данни на "СИМО", които след германски разследвания се оказаха не кой да е, а ЦРУ !
30
10
 
5
 
! Отговори
Педро преди 10 години
Видяхте ли, че страха изчезна?Два дена - два големи въоръжени обира!Няма го страха, фактите го доказват!А когато ГЕРБ ви страхуваше, никой не смееше дори една сергия да обере.
29
3
 
8
 
! Отговори
ДЮДЮ преди 10 години
До 27Г-жо Русева, утре същите "робинхутовци", може да оберат и Вас. Но без да Ви насилват. Все пак те са на работа, не за да Ви доставят удоволствие. Искам да попитам в това хипотетично "утре" Вие отново ли ще сте толкова въодушевена спрямо тях!?
28
5
 
14
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Другари, опорните точки са следните: това са платени провокатори, както и онези ограбили земеделската фирма. Наети са от Прокопиев със пари на Сорос, за да компрометират най-доброто правителство, което сме имали от 25 години насам.
27
11
 
13
 
! Отговори
:) преди 10 години
На Боко бригадите останаха без пари и се връщат към кражбите :)
26
1
 
0
 
! Отговори
2013 преди 10 години
До anonim1000: Какво общо според теб трябва да има между заплатите и касовата наличност в една фирма? Да не си представяш, че всичко което влезе в касата трябва да се раздава автоматично като заплати? А и май не са 100 000, а 40 000 лева...
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Престъпление ли е да откраднеш от търговец на отрова и плацебо ??
24
4
 
17
 
! Отговори
KORKO преди 10 години
Полицията е доста заета да тормози хората по улиците. Няма грижи всеки ден да се извършват въоръжени грабежи. Браво министре, много сте некадърен.
23
2
 
20
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 10 години
Кват ни държавата, - такива ни и бандитите. Въоръжен грабеж за 50 бона - смях. Колко ненормален трябва да си, че да рискуваш 20 г. затвор за некви смешни пари.
22
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарко или другарю 18:Не ми говори кой колко книги е прочел, дай си сметка, че 24 г. твоята любима партия не е изпускала властта-резултат- много бедни хора в т.ч, бедни работещи, никакво образование, ужасно здравеопазване, за пенсионерите да не говорим, много богати "наши хора", че целия народ сме в "здравата прегръдка" на ДС.Целта на комунистите наистина е разделяй и владей и за съжаление успяват заради такива като теб! Но всички сме потърпевши, докато не се обединим!
21
2
 
17
 
! Отговори
MAFIAAAAAAAAAAAAAAAA преди 10 години
Местан: Това е най-силният кабинет от началото на прехода:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
20
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
протестиращите са най опасните престъпници.останалите се разхождат с автомати
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
туристите ги взривиха заради отказа от белене
18
15
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
Абе вие като сте интелигентни не ви ли е било обидно да ви управлява човек прочел само една книга!? Не ви ли е било обидно че този същият е бил ядрото на силовите групировки!? Не ви ли беше страх когато уж се пазихме с дюнери а взривиха автобус с туристи? Бойко предаде нашата нацонална сигурност а вие го боготворите! "Не сме народ а ***..."Заслужавате си го