Намериха труп на момиче край магистрала "Хемус"

Студентката Хюлия изчезнала в новогодишната нощ
Обновена: 5 яну 2014 22:55 | 5 яну 2014 17:40,
166
Намериха труп на момиче край магистрала "Хемус"
Хюлия Маджар Снимка: Facebook

Труп на млада жена е бил намерен край автомагистрала „Хемус” в събота, предаде bTV.

Тялото е на 24-годишната Хюлия Маджар от село Белоградец. Тя била студентка във Варненския свободен университет и е изчезнала в новогодишната нощ.

Родителите й пък били едни от най-известните предприемачи в селото. Семейството имало собствен бизнес. Цялото село било в шок от случилото се, а съседи определили момичето като изключително възпитано, вежливо и интелигентно.

От полицията потвърдиха за намерено тяло в близост до стария път за Девня, но отказаха повече информация. По случая работи Варненската окръжна прокуратура, която възнамерява да обяви подробности в понеделник.

Неофициално се твърди, че основният заподозрян за убийството на Хюлия  е бившият й приятел, който в момента се укрива от криминалистите, съобщи БНТ.

По непотвърдена информация  в момента полицията работи по две версии – едната е, че Хюлия е била отвлечена и за освобождаването й са поискани 300 хиляди лева откуп. Другата е, че това е убийство с лични мотиви. 

Хюлия е дъщеря на местен арендатор. Семейството има заведение в Белоградец. Малко преди да изчезне на 1 януари, Хюлия била там с приятели, за да празнуват Нова година. Следите й се губят около 2 часа след полунощ на 1 януари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: момичетрупБелоградец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
10
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
300 000 лева откуп поискали от бащата на Хюлия Маджарова похитители, отвлекли 22-годишното момиче, твърди Блиц. След празнуването през новогодишната нощ в бившата сграда на ТКЗС-то в Белоградец, където заможното семейство Маджар държи механа, Хюлия продължила партито и на следващия ден заедно със своя компания.Към 20 часа тя получила обаждане и казала на майка си и баща си, че ще се бави не повече от половин час. Като не се върнала обаче, към 23 часа родителите й позвънили и тя казала, че е заедно със своя приятел от детинство Иван, за който се говори, че бил боксьор и особено проблемна на
35
3
 
10
 
! Отговори
Bad Company преди 10 години
Нещата са простички. Иде реч за пари. За много пари. Толкова много пари, че чак Оги Стефанов превъзмогна болката от потрошените кости. Милия той!!! Бареков ....номер 2. Не вярвах.Честно!! Явно е получил" предложение" на което "не може да откаже" Идиотска история. Абсурд пълен. Жертвата да слугува на палачите. Честно, не вдявам.....
34
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано полицията си свърши работата и хванат убиеца. Дано се разбере цялата истина.
33
4
 
9
 
! Отговори
Bad Company преди 10 години
До ПИНОЧЕТОй , милия.........изчерпа се тотално, завалата. Дано Кутев не те бъхти!
32
3
 
19
 
! Отговори
Bad Company преди 10 години
Хипотетично само..............ей тъй на........Ако ми е писано скоро да напусна този свят......дали да не избия максимум гадове? Ясно е, че в гроба не мога да занеса нищо. И е чудесно! Никой не може да ме обвини, че го правя за пари!
31
3
 
41
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
Стига сте дрънкали простотий бе ***.Да почива в мир,момичето
30
3
 
18
 
! Отговори
Bad Company преди 10 години
И що ме триете постоянно бре? Не се вписвам в "опорните точки ли"???
29
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ХУНТА !Ъхъ. А "телешките пържолки" за какво бяха, бе сладък?А на Брендо хлапето? А?
28
9
 
57
 
! Отговори
bolka преди 10 години
До АнонименДа допълня - понеже беше много опасно, то тогава нямаше решетки на прозорците, двойни блиндирани врати като в затворите. Не беше опасно да се движиш посред нощите по улиците, нямаше ги тези опустошени селски къщи и дворове, нямаше изнасилени и убити старци и старици, нямаше отвлечени момичета и деца, нямаше...списъкът е много дълъгПри всичките недостатъци на времето до 1989 г. имаше сигурност и спокойствие. Факт. Който е живял по него време, да си сложи ръка на сърцето и да признае
27
3
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Колко страшно става в тази държава. И малкото хора които остонахме не можем да сме спокойни, защото всеки ден четем за убийства, палежи, кражби и всичко страшно за което се сетите. Какви политици сме си избрали, не чуват и не виждат какво става с хората, та нали стоите на меко и на топло за да създавате благини на народа и ли създавате благини само на вас си. Защо се оправдавате с ГЕРБ, нали сега БСП е нса власт защо тя не зазтане на мястото си и да работи както трябва. Всички стекрадциимаскари.
26
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО ДЕБОРА1Благодаря за "младоците", но примери като "Жоро павето" и някои други бяха широко известни и единици за радост на съвременниците им.А сегашното чудо никога не е било.Като много други неща! Заради *** като теб младите се възпитават в дух, че това положение е нормално и винаги е било така.
25
26
 
50
 
! Отговори
Михаил преди 10 години
Да ви е честито БСП на власт!
24
2
 
18
 
! Отговори
данък Доган бей преди 10 години
Хюлия излязла на 31 декември да празнува с приятели Нова година. Мястото на сбирката било специално помощение в бившата сграда на ТКЗС в Белоградец, което е пригодено за сватби и се ползва понякога като ресторант. На първи вечерта нейн близък й казал, че я търсят на портала. Тя излязла и повече не се появила. На следващия ден на семейството й се обадили похитители, които поискали откуп. Предупредили баща й Назми да не се обажда в полицията. След като чакал обаче 24 часа, той не издържал и се свързал с Дирекцията на полицията. Униформените са арестували младеж, който обаче бил освободен. Това з
23
43
 
73
 
! Отговори
Bad Company преди 10 години
Цвъкайте минуси платени тикви! Това е истината. Комунистите са на власт и мутренските времена се върнаха! Пълен отказ от правосъдие! Впрочем...........къде е Цацаров??? Брои бюлетините от Костинброд ли??? Или се чуди как да НЕ предприеме нищо срещу Сидеров??? Или срещу Моника ??? Супата , българи!!!!!!!!!!!!!!! Страхливци!!!!!! Щях да кажа"***" ама ще се въздържа.
22
9
 
23
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
Деборче, що не си чешеш една работа, по-добре ще го правиш- едно време, по времето на "тато ти" такива новини като тази щеше да потъне в мъглата, щото се случваше веднъж на 10 години, а не веднъж на 10 минути като сега и досущ като в Америка.Тва е малката разлика, нема нужда да ползуваш криви или прави макарони.
21
38
 
66
 
! Отговори
Bad Company преди 10 години
Нищо неочаквано. Дойдоха комунистите на власт. И ко? Трактора, Хамстера, Релето, Мъндев..........и цяла плеада главорези са НА СВОБОДА!!! Да ви таковам такованката , робско племе "българи"!!!!!!!! Заслужавате си го, роби! Палячовци страхливи! Децата ви протестират а вие си пиете шльокавицата и плюнчите пред телевизора! Да ви таковам такованката!!!!!!!!!! Страхливци!!!!!!!!!
20
15
 
39
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
До ANONIMПо времето на "тато ти" средствата за мвсова информация бяха обградени с цензура която имаше форма на крив макарон. Новина като тази щеше да потъне в мъглата.Дори и да си видял нещо ще го кажеш само ако не ти е мил живота. Моля младите, непознали тоталитарния режим да не се изказват. Истина е само това че *** се страхуваха от комунистите и бяха жаби, които си знаеха мястото в гьола
19
17
 
38
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ХУНТА ! Мирослава от Перник, дъщерята на Брендо - при кого ги отвлякоха бе, тиквопоклонник?
18
4
 
4
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
До ДО VARG VIKERNESНамерих го като четох един варненски сайт бе.Мисля,че един внимателен поглед би хвърлили повече светлина върху случая.
17
2
 
42
 
! Отговори
МАМ...!!!! преди 10 години
Може ли такива работи БЕЕЕ!!!ЕЙ *** МРЪСЕН УБИЕЦ, КОИТО И ДА СИ!!!ЗАСЛУЖАВАШ ДА БЪДЕШ ЗАВЪРЗАН, И С НОЖ ДА ТИ СЕ ОТРЕЖАТ ПЕТИТЕ БЕ!СЛЕД ТОВА С БУРГИЯ 14-ка на средел между очите, докато ....