Бивш гард на Братя Галеви убит в заведение в Дупница

28-годишният е починал в болница от раните си след побой
Обновена: 12 мар 2014 14:11 | 12 мар 2014 09:28, Анисия Иванова
93
Бивш гард на Братя Галеви убит в заведение в Дупница
Архив: Булфото

Мъж на 28 години е бил убит вчера в Дупница, съобщиха за Dnes.bg от пресцентъра на МВР.  Причината за смъртта е нанесен побой в 22,00 часа пред заведението "Колата" в града.

При възникнал скандал, 28-годишният Николай Радев, известен с прозвището си Отвертката, бил намушкан с нож в областта на корема. Той е починал по-късно в дупнишката болница.

За побоя са задържани трима души - мъж и двамата му синове, уточниха от полицията. Те са на 68, 46 и 39 години.  По случая е образувано досъдебно производство.

Жертвата е известен на полицията и по непотвърдени данни убитият е бивш охранител на т.нар. Братя Галеви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: ДупницаМВРубит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
2
 
! Отговори
Вера преди 10 години
УЖАС !ЕГАТИ СЪДИСТИТЕ !ТО ТРЕБВА ВСИЧКИ ПО ЗАТВОРИТЕ ДА ИЗТЕПАТ ПО ТЕХНАТА ЛОГИКА, А В СЛУЧЕЯ МОМЧЕТО НЕ Е НАПРАВИЛО НИКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правилно,щото умрел кон не рита!Ся да мета текмета при Свети Петър!
77
1
 
15
 
! Отговори
v преди 10 години
Здравейте, току що прочетох, че убития е пребил жестоко бившата си приятелка и един друг младеж. Тия лекари са го знаели, ако вашата дъщеря е задявана от такъв, опазил ви Господ! Роднините са я защитили...
76
0
 
8
 
! Отговори
Georgiev преди 10 години
Da to v Bulgaria nima nikakva sila koiato da regolira prestupnosta zatova vseki koito moje da likvidira po edin nai malko kolkoto poveche tolkova po dobre
75
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на анестезиолога,перфектно си е свършил работата!
74
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боли ме фарът за гнусната мутра! А дупничани няма да е лошо да съберат малко подписи и да подкрепят тримата герои!
73
1
 
30
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Щом е бил слуга на Галеви, значи е участник в престъпна организация и е престъпник, никой нормално мислещ младеж няма да стане пазител на престъпници. Заслужил си е смъртта този бандюга, кой знае колко майки и бащи е разплаквал, колко нещастни хора от дребният бизнес е рекетирал, колко смъртни заплахи е изричал ? Как така се е стигнало интелигентни хора да го умъртвят, значи тази *** заслужено е мъртва, като нема съд има народна справедливост.
72
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е това е ся лекар да те барне ама на място, учил е човека къде да боцне!
71
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един *** по-малко! Но,като чета коментарите се замислих че тоя лайньо ако някак види как хората коментират смъта му ще възкръсне и сам ще си прегризе вените.
70
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някаква объркана жертва е това момче, вие пък умряхте да се радвате за смъртта на един ***. Душевно грозни сме наистина това българите.
69
2
 
28
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
какви изнасилвания ви гоня - просто тая фръцла от две години се бе влюбила в Отверката , а преди това той успя да нае.....и и жената на малкия син Иван. Та тоя Иван е пръв приятел на Стъклето - колко момичета е изназилил и него го разпаряха преди три години , ама оцеля. ИСТИНАТА ИМА МНОГО ЛИЦА!!!
68
4
 
49
 
! Отговори
гн Е преди 10 години
Това *** е убито от баща на изнасилено момичеDA ZASHTITIM BASHTATA NA IZNASILENOTO MOMICHE! *** трябва да се ликвидират ,, цяла Бг да застане зад доктора и синовете му, като милициятаи държавата не работи хората сами си оправят проблемите
67
2
 
58
 
! Отговори
gencho преди 10 години
Честито на всички в Дупница. Един *** по-малко! Копирано от standartnews
66
0
 
61
 
! Отговори
преди 10 години
Е как да не се зарадва човек на това ,че изнасилвач,побойник и убиец е бил убит. В Америка и Европа това си е нещо нормално -я на електрическя стол я доживотна в стая 2 на 2.Тука обаче въпросното същество продължава да изнасилва и бие защото съдът го няма.....е как да не се радват хората от Дупница ,че се отърваха от тази ***.....ще се радват и теб да те беше пребил или изнасилил сестра ти и ти сега щеше да се радваш.
65
2
 
26
 
! Отговори
OUTLAW преди 10 години
До НагоренПопокатепетълЗНАМ СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА НЯКАКЪВ СИ РИАЖАТА ИЛИ НЕЩО ОТ СОРТА АМА ВИЖ КАК МЕДИИТЕ ПОКРИВАТ ТАКИВА СЛУЧАИ ЗА ДА НЕ СЕ НАДИГНАТ ХОРАТА И ИЗРИНАТ МУТРИТЕ ЗАЩОТО НИ НАТИСКАТ ЧРЕЗ ТЯХ
64
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сега като му дойдат на погребението ще ги хванет
63
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на Галевите такъв *** ли им е бил гарда.е как ще ги варди тоя като само са го боцнали в корема и той се спукал като балон.ха ха ха намерил си е майстора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
62
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поне една добра новина...
61
0
 
32
 
! Отговори
Sasho преди 10 години
Edin *** po-malko. Nali toya prebi priyatelkata si a sega tragnal da zadyava drugo momiche- dashteryata na lekarya ili sestra mu. Takiva na kol tryabva da gi nabivat. Ama skapana darjava sme.
60
0
 
36
 
! Отговори
до 61 преди 10 години
Мутро по тихо там , че те тьрсят.