Бивш гард на Братя Галеви убит в заведение в Дупница

28-годишният е починал в болница от раните си след побой
Обновена: 12 мар 2014 14:11 | 12 мар 2014 09:28, Анисия Иванова
93
Бивш гард на Братя Галеви убит в заведение в Дупница
Архив: Булфото

Мъж на 28 години е бил убит вчера в Дупница, съобщиха за Dnes.bg от пресцентъра на МВР.  Причината за смъртта е нанесен побой в 22,00 часа пред заведението "Колата" в града.

При възникнал скандал, 28-годишният Николай Радев, известен с прозвището си Отвертката, бил намушкан с нож в областта на корема. Той е починал по-късно в дупнишката болница.

За побоя са задържани трима души - мъж и двамата му синове, уточниха от полицията. Те са на 68, 46 и 39 години.  По случая е образувано досъдебно производство.

Жертвата е известен на полицията и по непотвърдени данни убитият е бивш охранител на т.нар. Братя Галеви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: ДупницаМВРубит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
18
 
3
 
! Отговори
дете на прехода преди 10 години
Немога да се нагледам на линча на вишистите плод на скапаната образователна система, създала ги неконкурентни за европейския пазар, изпитващи съдистично удоволствие върху едно убийство !!Всеки си получава заслуженото.
38
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Синът на колоритния дупнишки стоматолог Владимир Карастоянов - Иван, е съден по бързата процедура по Указа за борба с дребното хулиганство вчера сутринта. Той е глобен 150 лева за това, че в заведение Галерията е ударил шамари на две момичета. Иван Карастоянов е бил пиян, момичетата, които се забавлявали в заведението, отказали неговото предложение да излязат заедно и да се разходят и той решил с шамари да ги принуди. П
37
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ясно така се прави.Трепе се и после се излежава...По възможност-копае..Какво ще му треперя и обяснявам на простака
36
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Разследващи твърдят, че и тримата задържани в полицейското управление на Дупница имат отношение към убийството на Отвертката. Те твърдят, че и тримата са го ръгали с ножове, след което го изхвърлили през прозореца на заведението." яко
35
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заедно всички срещу мутрите!!!
34
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бандитизмът е в разцвета си в момента.
33
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този колко хора е пребил, бедна ви е фантазията, всичко се връща на този свят. Затова мислете с какво ще се занимавате и с какво се захващате!
32
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквото търсил - намерил...
31
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Николай Йорданов от Дупница бе пребит в дискотека Енигма в града около 1 часа след полунощ в петък срещу събота. Той е получил комоцио от нанесените му удари от Николай Радев, известен с прякора Отвертката, и от Мартин Димитров-Марто, и двамата от Дупница. Пострадалият разказа:Бях в дискотеката с приятели и без да искам се блъснах в познат на Мартин Димитров и на Отвертката. Двамата се нахвърлиха върху мен и ме смляха от бой, без да съм ги обидил.
30
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди е биел жени, сега е попаднал на мъжеАбсурд! Николай Радев съди Милена Очкова за обида, след като я преби и потроши колата й
29
0
 
82
 
! Отговори
Висшист преди 10 години
Не е нужно да пишат, за да се досетим всички за какво става въпрос...Този уруд сигурно е тормозил цялото семейство и най-вероятно е насилвал някое момиче тяхна сеста, братовчедка или т.н. Нормално е при това беззаконие мъжете в семейството да вземат нещата в свои ръце, целият град трябва да застане зад това семейство!!! Това е начина, когато институциите работят само и единствено в позла на мутренско-олигархичните тирани, само оловото и стоманата са решението!!! 200% ПОДКРЕПА и за тримата!!!!
28
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отверката е пребивал хората сега него.В дупнишка дискотека набиха сина на Злати Златев-Златистия - Йордан заради момиче. Боят бил поръчан по телефона от Англия от дупничанина Николай Илиев-Отвертката, съобщава днес в. Струма. Данчо Златев е настанен в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница с множество синини по тялото и със съмнение за мозъчна травма.
27
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Известният дупнишки стоматолог д-р Карастоянов и двамата му синове, единият от които е анестезиолог в болницата в Дупница, са арестувани за кървавото меле, в което беше убит гарда на Галеви Николай Радев Отвертката.Предстои да се изясни кой от членовете на фамилията Карастоянови е нанесъл смъртоносния удар в корема на Отверката. От болницата в Дупница потвърдиха за ареста на анестезиолога. Всички са в шок от инцидента. Арестът на анестезиолога е потвърден.
26
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тримата не са ***,а зъболекар и двамата му сина-единият е анестезиолог!
25
58
 
13
 
! Отговори
дете на прехода преди 10 години
Ей това е татковината, убит е човек на 28г. някакъв *** пише че ставали хубави неща и 30 човека го харесват. Кои са истинските хейтъри в случая?
24
45
 
17
 
! Отговори
50/50 преди 10 години
Тука мн хейтъри пишат.Да оставим на страна че тоя не е цвете за мирисане 100%,новината е че е станало убийство,едно младо момче е наръгано,а всички коментари са : браво,заслужил си е и т.н,ЕГАТИ ПСИХЯСАЛИЯ НАРОД,РАДВАТ СЕ НА УБИЙСТВО,МАЙКО МИЛАА
23
0
 
66
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
ДОСТОЕН НАРОДЕН ОТГОВОР НА МУТРИТЕ..ТАКАВА СЪДБА ТРЯБВА ДА СПОЛЕТИ И НАРКОДИЛАРИТЕ В КВАРТАЛИТЕ НА СОФИЯ...ПЛОВДИВ...ВАРНАВРЕМЕ Е НАРОДА САМ ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ МУТРИТЕ, ЗАЩОТО ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА ГИ ПАЗЯТ БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ НАЙ-БОЛНИТЕ В СВЕТА..ВРЪЗКАТА МУТРА И КОРУМПИРАН ЛЕКАР ..ВРЪЗКАТА МУТРА-ПОЛИЦАЙМУТРА/СЪДИЯ..МУТРА/ ПОЛИТИК...КЪДЕ Е ЕС И САЩ ДА ИМ БЛОКИРАТ ВЛОГОВЕТЕ ДА ИМ ЗАПОРИРАТ ИМУЩЕСТВОТОПЪРВИТЕ ВИЗИ И ПАСПОРТИ БЯХА РАЗДАДЕНИ В САЩ НА БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ..ДЕЦА НА ВИСШИ ПОЛИЦАИ
22
35
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутри трепят мутри! Жалко за момчето! Не беше цвете, но все пак прокуратурата трябваше да си свърши работата, а не тези *** ( без преувеличение и без изключение( бащата и двете синчета Карастоянови) да се правят на Господ. Естествено ще останат безнаказани, защото са с известна фамилия! Но да знаете, че всичко се връща. На Николай Радев- Отвертката му се върна и на вас няма да ви се размине!
21
0
 
47
 
! Отговори
Х преди 10 години
Като няма правосъдие ,действа закона но Линч.
20
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди 5-6г. в Дупница този и още един в една пицария пребиха човек до смърт. От 120 човека никой не посмя да свидетелства, тези които бяха записани като свидетели от охраната на галеви им обещаха адвокати. Как на първия ден разбраха кои са извикани за разпит сами си правете изводите.