Четирима загинаха в тежка катастрофа край Сандански

Инцидентът е станал на завой
Обновена: 19 апр 2014 12:13 | 19 апр 2014 12:13, Камелия Цветанова
129
Четирима загинаха в тежка катастрофа край Сандански
Снимка: Булфото, архив

Четирима загинаха при катастрофа в района на град Сандански, съобщиха от ОД на МВР-Благоевград.

Инцидентът е станало около 10:00 часа на път Е-79 при ж.п. прелез в района на Сандански.

На завой, лек автомобил „Пасат”, движещ се в посока от София към Сандански, се е завъртял, навлизъл е  в насрещното платно за движение, блъснал се в джип „Мицубиши Паджеро”, движещ се в посока от  Сандански към София и управляван от 45-годишен мъж от село Добри Лаки, след което се е блъснал в еластична ограда и се е преобърнал извън пътното платно.

Вследствие на инцидента са загинали: Д.Т. на 28 години от Петрич, С.Т. на 25 години също от Петрич, С.Ч. на 26 години от с. Яворница и Т.Г. също на 26  години от с.Яворница, всички пътуващи в лекия автомобил „Пасат”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
5
 
! Отговори
ВИДИН преди 10 години
ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ. НЕКА ПОМЪЛЧИМ ЗА ХОРАТА,ЗА НОВИНИТЕ ДУШИ КОЙТО ЗАГИВАТ ПО-ПЪТИЩАТА.
87
7
 
1
 
! Отговори
ВИДИН преди 10 години
КАТО ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НАПРАВО СЕ УЖАСЯВАЩИ.ВЧЕРА АЗ САМАТА И МЪЖЪТ МИ ЩЯХМЕ ДА ПОСТРАДА МЕ ОТ ЕДИН 80г.ДЯДО КОЙТО ЕДВА ХОДИ НО СЕ КАЧИЛ ЗАД ВОЛАНА ДА ШОФИРА. СЕГА И НИЕ-НЯМАШЕ ДА БЪДЕМ ЖИВИ. НА ТАКИВА ХОРА ДА ИМ ОТНЕМАТ КНИЖКИТЕ.
86
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес на АМ Тракия, в участъка където правят мостовете и движението е в едното платно, ограничение 60, един *** се засилил зад мен и ми премига да го пусна, а ние сме в отсрещното платно, тръгна да ме заобикаля от дясно, чудо. Естествено с S класа.То за тия закони няма !
85
5
 
3
 
! Отговори
ВИДИН преди 10 години
ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА Е РЕАЛНОСТА.АКО В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ ИМАШЕ РАБОТА И ВУЗОВЕ ЗНАЯТ ЛИ КОЛКО КАТАСТРОФИ ЩЯХА ДА БЪДАТ ИЗБЕГНАТИ.РОДИТЕЛИ И ДЕЦА ЩЯХА ДА БЪДАТ ЗАЕДНО. СЪЩО НЯМАШЕ ДА ИМА ЗАМИНАВАЩИ ЗА ЧУЖБИНА.
84
2
 
1
 
! Отговори
ОТ ВИДИН преди 10 години
ТОЯ ДЖЕГИТ ДА СИ ЗАТВОРИ УСТАТА.ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И НА НЕГО.
83
2
 
0
 
! Отговори
От Джигит от Гоцето преди 10 години
До Джигитки от ГоцетоЕ па тука ние немаме спирачки , те дамите ни карат кат Алансо И Шумахер а па ти искаш мъжете да возят мис Дейзи , няма как по тоя край сме НИНДЖИ.Много съжалявам и за оцелелите и за загиналите , но поне първите имат втори шанс!!!
82
2
 
1
 
! Отговори
Джигитки от Гоцето преди 10 години
Страховитата гледка събуди рано сутринта гоцеделчевци, оказа се, че дамите от катастрофиралия автомобил са напуснали мястото на произшествието. Полиция пристигна на мястото на инцидента и участничките в страховития сблъсък бяха открити. Местната фризьорка, чийто баща Р. Шарланджиев работи в инспектората на МВР и нейната приятелка Лили се връщали от дискотека,така разказват местните.
81
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иван Костов е виновен
80
2
 
5
 
! Отговори
левскар преди 10 години
До До леффффскарБраво спечели баса , ама ти откъде си информиран? Да не си КМЕТ на Петрич а? Ей Муню Мунчов хвани си сложи едно яйце в ДъТо и ходи някъде да ти го Чукнат , сигурен съм че няма да е бияч.По тоя път съм минавал достатъчно пъти за да ти кажа че има ограничение 60 и със 60km/h и с 20г пасат възможността да се забиеш в насрещното намалява , а със 80km/h се увеличава, ама ти май в кола само на задна седалка се возиш , а? Слагат ли още столчето и лигавничето да не ти стане лошо мишок
79
2
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
Най важният фактор за по безопасно каране по всякакви пътища и пътни условия естествено е ЗАДВОЛАННОТО УСТРОЙСТВО.Затова преди сядане зад волана про4етете ЗДП само Чл.5; Чл. 5. (1) Всеки участник в движението по пътищата:1. с поведението си не трябва да създава опасности и пречки за движението, нетрябва да поставя в опасност живота и здравето на хората и да причинява имущественивреди;2. трябва да опазва околната среда, като не изхвърля и не оставя на пътяпредмети или вещества, както и да вземе мерки за отстраняването им или запредупреждаване на останалите участници в движението, ко
78
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Трагедия, отишли са си млади хора :( Лака пръст на починалите.
77
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВЪН ЧЕРВЕНИ *** ЙОВКА ОСТАВКА ПОДАВАЙ първия ден на големия трафик 2 верижни и една тежка добрее бе в понеделник на голямото прибиране да чакаме още 10 леки и 5 тежки а как ти звучи ?
76
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комплексите убиват. Не може да се състезаваш по пътищата има си място за търсачите на силни усещания. Бог да ги прости.
75
5
 
5
 
! Отговори
УЖАС преди 10 години
ПОВЯРВАЛ Е ЧЕ АКО УМРАТ УТРЕ ЩЕ ВЪЗКРЪСНАТ И НЕ СЕ Е СЪОБРАЗЯВАЛ МНОГО,МНОГО................... ЛЕКА ИМ ПРЪСТ МЛАДИ МОМЧЕТА СА.............
74
3
 
5
 
! Отговори
Васко преди 10 години
До *** Ти май си обратен,защото който ти чете коментарите те благославя задните .Тук май си търсиш партньори.Постави се малко на мястото на тези родители,за един ден да загубиш двете си деца.
73
1
 
4
 
! Отговори
КАЛАШНИКОВ преди 10 години
Някои хора не се съобразяват с пътната настилка..............
72
15
 
2
 
! Отговори
Алов преди 10 години
"Четирима загинаха в тежка катастрофа"-Нищо, утре ще възкръснат.
71
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо днеска няма голяма снимка и статия на Бойко в Днес бг?!!
70
3
 
6
 
! Отговори
До леффффскар преди 10 години
Ей лефффскар момчетата са архитекти и инжинери бе царву и сега са щели да се женят. Дано господ те накаже информирай се за мъката бе царвул, 2 братя с бъдещите им булки. Злоба злоба а цели фамилий се затриха
69
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
90, те са били пометени от идващия джип, ама преди това са поднесли и са навлезли в неговата лента. Дребна, но доста важна подробност.