Арестуваха двама младежи за убийството на 88-годишна

Откраднали брадва, стари пари, коронки за зъби и монети
Обновена: 20 апр 2014 15:19 | 20 апр 2014 14:55, Александър Попов
67
Арестуваха двама младежи за убийството на 88-годишна
Снимка: Булфото, архив

Двама младежи от козлодуйското село Гложене са задържани като заподозрени за убийството на 88-годишна жена от същото село, съобщиха от МВР.

Тялото на убитата възрастна жена бе намерено в събота следобед, след като нейна съседка се обадила в полицията, че не я е виждала от известно време. При огледа бе установено, че в къщата е влизано след разбиване на врата, жената е убита с удар по главата, както и че е извъшена кражба на вещи.

От бързите следствените действия е установено, че извършители на тежкото престъпление са двама криминално проявени младежи на 19 и 20 години.

След убийството на стопанката на къщата, извършено през нощта на 16 април, двамата откраднали златен пръстен, две сребърни монети и две златни коронки за зъби, както и над 1000 лева стари банкноти и брадва.

Брадвата и парите са намерени у един от заподозрените. Златните и сребърни предмети двамата продали на свой съселянин и на жител на Мизия, които в хода на разследването са ги предали доброволно на полицията.

Двамата заподозрени са задържани в следствения арест във Враца и работата по изясняване на извършеното престъпление продължава, допълват от МВР. Срещу тях е започнато досъдебно производство и най-вероятно ще бъде поискана постоянна мярка за задържането им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
29
 
! Отговори
?? преди 10 години
Другари, нали уж успешно се борите с битовата (***) престъпност!? Всичко, което кажете е лъжа, само онези, които ги убиват и ограбват не го разбират и продължават да гласуват за вас..
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
seriozno nesto e vrstaneto na smrtnoto nakazanie. ako go varnat treba da ima pravila. bolkite koito e ponesla jertvata - da budat publi4no naneseni na ubieca.
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напълно съм съгласен с мнението на Георги! Каква е тая криворазбрана хуманност с отмяната на смъртната присъда?! Значи да храниме убийците докато са в затвора, след това ги освобождават и започват отново! Отмяната на смъртното наказание не е нищо друго, освен поощряване на престъпността!
8
0
 
48
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Да се върне СМЪРТНАТА ПРИСЪДА .Нямаме оправяне, само пълнят затворите с мерзавци, след 4 години ги пускат и те пак убиват .СМЪРТ за *** .Ще гласувам за партия, която върне СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ.Писна ми, искам ред в България .
7
0
 
41
 
! Отговори
bat bubi преди 10 години
*** тъпите ***, убили бабата от собственото си село и продали вещите на друг от същото село. едва ли в това село има над 500 жители които се познават. Колко прости са тия??
6
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Престъпността била намаляла със 70% след идването на жандармерията в селата и страхът и той бил изчезнал??!!
5
1
 
24
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Ако не се заблуждавам тези маймуноподобни не са ли от електоратът на БСП/ДПС ?
4
0
 
48
 
! Отговори
qwer преди 10 години
*** ли са тези или индийци ? Така ,като са криминално проявени какво правят на свобода ? В Ирландия вкарват две наши *** в затворът за 200 евро, в България да видиме за отнет човешки живот и обир колко ще получат тези маймуни ? Закони трябва строги много строги, а за тази *** *** смъртни присъди изпълнени веднага след прочитането им, за да не се обременяват българите с издръжката на тези *** по затворите.
3
0
 
50
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
В селата по Северозападна България - младежите са само ***... Жалко за жената, а още по-жалкото е, че тая *** няма да висне обесена по стълбовете. Твърде коректни и толерантни сме, за да раздадем правосъдие.
2
2
 
27
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Те не се казват Асен и не са ***!!!
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ПАК "ястреби"