Мотоциклетист загина при катастрофа край Велико Търново

23-годишният мъж се е ударил в товарен автомобил
Обновена: 15 юни 2014 13:14 | 15 юни 2014 13:13, Елка Василева
67
Мотоциклетист загина при катастрофа край Велико Търново
Снимка: архив, Булфото

Мотоциклетист е загинал при пътен инцидент край Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Произшествието е станало около 11.30 ч. в района на паркинга край град Килифарево.

Товарен автомобил с полска регистрация се е движел в посока от Стара Загора към Велико Търново, при маневра завиване наляво движещият се зад него мотоциклет, управляван от 23-годишен мъж от великотърновското село Беляковец, се е ударил в задната част на товарния автомобил.

На място е починал водачът на мотоциклета, возещата се зад него жена не е пострадала.

Движението в района на произшествието се регулира от служители на "Пътна полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Тъжен моторджия преди 9 години
Ако, ако, ако, ако .... От всичкото това ако само замирисва .... И 60 км са достатъчни за такова нещо, в повечето случаи на пасажера на мотора му се разминава леко, стига да не се стоварят в насрещното. Точно това място на Килифарево ... При подобна маневра, щеше да ме отнесе човек, изпреварващ мен... Защото не бил видял мигача - без коментар. Тия дето злобеят никога не са слизали от корсичките си и обикновено са най - големите ***. Факта - една душа я няма, другата ще страда дълго
55
0
 
0
 
! Отговори
схглкфдсх преди 9 години
Бил ли си на мястото? Видял ли си какво е станало? Не си! тогава не коментирай!Момчето си е виновно, щом е карал като побъркан в зоната, където са допустими 50км/ч и то без да спазва дистанция.
54
0
 
0
 
! Отговори
В.Търново преди 9 години
Момчето се казва Иван и ми е приятел но за мен той си е виновен както разбрах от други приятели по телефона той доста е засукал газта на мотора което е жалко.Ванка почивай в мир братле...
53
0
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 9 години
Професори спрете се Бог да прости момчето а вие се молете да не застига вас такава участ!!!
52
0
 
1
 
! Отговори
Емигрант преди 9 години
Дончо, ти хубаво вадиш статистика, я кажи колата, като предприема изпреварване и като поглежда в огледалото няма мотор и изведнъж идва с 200-250 км никролог ? Шофиора на колата ли е винове, че не е изпреварил от дясно по банкета? Нагледал съм се на такива никролози и не един път съм настръхвал и съм се кръстел докато карам от Габрово към Търново, че не се е блъснал някой в мен! Бог да прости Иван, никой незаслужава да почине по такъв нелеп начин!
51
0
 
4
 
! Отговори
Renesa Renesa преди 9 години
Как не ви е срам.Сиерджии мръсни.Бог да закриля душата му ,както и на всички жертви на пътя.Миналата година по вина на Турски Тираджия загина Ивайло друг скъп приятел.Бог да прости.... :(
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Пичага" ли си,какъв си?Ако го говориш сериозно това,ти си някакъв *** бе...!Бог да го прости момчето...
49
0
 
6
 
! Отговори
русе преди 9 години
лека му пръст на момчето дано да е на едно по добро място
48
1
 
8
 
! Отговори
Тя преди 9 години
А отделен е въпроса, кой е дал разрешетелно за паркинг в зона, където няма видимост. Кой разрешава да се паркират товарни автомобили на паркинги, намиращи се в посока обратна на тяхното движение? Ами разрешете на тираджиите още малко и обратен завой на магистралите да правят! Всички знаем как карат! Над това се замислете, защото утре, на следващия завой, изненадващо може да сте вие!
47
0
 
10
 
! Отговори
тя преди 9 години
Абе, как не ви е срам, бе! Как не ви е срам да говорите така! Отиде си една душа, та той беше дете! Пътуваше с приятелката си, щяха да се женят! Като не познавате човека, по-добре си затворете устата и никога не се обаждайте! Щеше ли тя да е само с драскотини, ако беше карал бързо??? А тъпите тираджии решават изведнъж, че трябва да спрат на отсрещния паркинг и завиват в другото платно, без дори да пуснат мигач, а що остана и да погледнат в огледалото, дали някой не ги изпреварва!
46
2
 
8
 
! Отговори
Гацко преди 9 години
Като мухи са. Бръмнат и се размажат някъде.
45
0
 
6
 
! Отговори
кроко преди 9 години
До Софийска МутраДа напълно сте прав аз съм от това село доста хора загинаха по пътищата от Беляковец и то млади хора !
44
5
 
1
 
! Отговори
не преди 9 години
кво значи мъжкар ....казва се *** и *** нищо повече.Намерил сие маистора, Жалко за водача на камиона дано го оправдаят . Знаем как карат тези *** ,и как се държат на пътя.
43
8
 
7
 
! Отговори
Софийска Мутра преди 9 години
Хората от Беляковец много пият,бият и карат лудо.Там е Държава в държавата.Мъжкари са но и доста гинат.Направете репортаж за последните 20 години спрямо жертвите от там.
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 46Всички рано или късно умираме.Не можеш да спреш никого от самоубийствен акт - не става въпрос за справедливост.Или понеже е моторист, другият задължително е виновен?не е ОК!
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНо можем да търсим справедливост.... ОК???
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 43Престани с твоето семейство.Фактът, че го имаш, не е гаранция, че караш разумно.И никой не плюе момчето, а начина, по който се държат мотористите на пътя.Ако детето ми поиска да кара мотор, със сигурност ще се постарая да видя, как го прави.В определен момент всеки поема сам отговорността за живота си и не можем да търсим вината в големите тирове и автомобили. ОК?
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До gudeТираджията е виновен, понеже е чужденец!Много яко!
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ми е интересно, дали ако ваш скъп приятел, роднина или просто добър познат реши, че има желание да кара мотор, познавате човека, знаете, че е разумен, пак ли ще изсипете подобна жлъч върху него!!!??? Ами ако утре вашето дете реши да кара или да се вози на мотор!!!???? Аз карам и кола и мотор, имам две деца и повярвайте ми, не ми се иска да загина нелепо, правейки идиотщини и неспазвайки правилата!!! Заклеймявам всеки, който се държе *** както на мотор, така и в колата!
37
9
 
2
 
! Отговори
gude преди 9 години
Полската *** е виновна...като е с тир пътят не е негов...