Цар Киро е задържан за притежание и разпространение на дрога

Арестувани са и трима души от Асеновград и Пловдив
Обновена: 10 юли 2014 21:22 | 10 юли 2014 21:14, Елка Василева
100
Цар Киро е задържан за притежание и разпространение на дрога
Кирил Рашков. Снимка: архив, Булфото

Кирил Рашков е арестуван тази вечер в Пловдив при съвместна операция на окръжната прокуратура и териториалната дирекция на ДАНС. Това съобщи на извънредна пресконференция говорителят на окръжната прокуратура прокурор Галина Андреева.

Арестът на Рашков, известен като цар Киро, е във връзка с досъдебно производство за притежание и разпространение на наркотици.

Още по темата

Във вторник са били арестувани други трима - от Асеновград и Пловдив, които нямат роднинска връзка с Рашков, уточни Андреева. У тях са намерени 2,7 кг амфетамини, както и незаконно притежаван пистолет и боеприпаси, съобщи окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

На тримата са повдигнати обвинения, а утре прокуратурата ще прецени дали да поиска от съда да им бъде наложена постоянна мярка "задържане под стража".

Също утре ще се решава дали и какви обвинения ще бъдат предявени на Кирил Рашков.

В момента продължават претърсвания и изземвания от различни адреси и автомобили.

Разследва се и възможността задържаните да имат отношение и към производството на амфетамини, тъй като са открити съставки за синтетичния наркотик.

До момента от прокуратурата съобщават само, че имат данни за съпричастност на Кирил Рашков към тримата обвиняеми. Единият от тях е криминално проявен. Рашков има осъждания за хулиганство и укриване на данъци.

Рашков е задържан, но все още не е в ареста, защото внезапно му е прилошало и му е оказана медицинска помощ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
2
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
Аз ако бях прокурор щях да изисквам сделка от съда минимална присъда 2-3 месеца срещу свидетелски показания за 25 години поименно да си посочи всички рушветоприематели които закриляха Киро *** Цар
34
0
 
14
 
! Отговори
67454 преди 9 години
Когато се сменя властта цср Киро винаги го обвиняват в нещо. Когато получат от него рекета, веднага го оневиняват. И така до следващите които идват. А той горкият, предния път щеше да умира от тормоз....ама не умря. Сега отново искат от него пари и след известно време,щ косвените улики ще бъдат просто забравени. Топлата вода е открита отдавна.
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
знаех си куму-нистите са виновни!!!!след 25години демокрация...кой друг да е виновен?
32
0
 
26
 
! Отговори
Защитник на BG преди 9 години
Милия Цар Киро...пак му прилоша като го арестуваха. Ей, нямат милост тия милиционери, умориха човеца - толкова му прилошава напоследък, че чак на мен ми се оправи настроението. И не е било амфетамин, а хапчета против косопад.
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние оправихме Украйна,Сирия,Турция,Израил,Палестина но не успяхме само България
30
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Йовчев не бил добър министър ахахахахах
29
1
 
19
 
! Отговори
НОВ преди 9 години
Кога ще престанат тъпите драскачи да титуловат този ръждьо "цар".
28
0
 
7
 
! Отговори
Камаз Челни! преди 9 години
Пуснете го сега в Бруталия е "демокрация" Да набием на моя крив к.. И българия и съдебната система... А и всички политици!!!
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В една нормална държава, където се спазват законите и има съдебна система този отдавна или щеше да е доживот зад решетките или щеше да е ликвидиран. Но не и тук. Ще пошуми, па ще отмине... и пак на свобода..
26
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ясноДа, наистина съда вкара *** Киро в затвора при управленита на Герб,след като Цуци шлифера цял месец го кри по хотели със солидна държавна охрана,платена от народа-нал тъй?????????
25
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На пишещите против *** мога да добавя само едно нещо -нямате си представа какво се разиграва тук. ББ и ЦЦ организирахаконтрабанда за наркотици и амфетамини за над 1 Милиард годишно."Цар" Киро е кокошкаря с трохите.
24
12
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ и САЩ преди 9 години
Едно момиченце казало на баща си като излезе да му донесе две куклички: една със шапчица и една без шапчица. Бащата се прибрал. Момиченцето го попитало какво му носи. Той бил пиян... Извадил си инструмента (оная работа) и казал:- Ето дъще, като го оголиш - кукличка със шапчица като е иначе - кукличка без шапчица.Момиченцето си играло така цяла нощ и на сутринта таткото какво да види - целият посинял. Поискал обяснение и какво според вас?- Играх си на кукличка със шапчица и без шапчица, тя ме наплю и аз я набих с точилката!
23
0
 
15
 
! Отговори
инженер преди 9 години
Интегриращото устройство за крадливи ***, които са убийци се нарича месомелачка. На изхода всичко излиза като еднородна смес. Чак тогава може да очаквате нещото да се промени.За съжаление това е реалността. И докато се осъзнаем, те я въртят срещу нас.
22
7
 
18
 
! Отговори
ясно преди 9 години
ГЕРБ го вкараха в затвора, а дрОгарите го пуснаха да им върти търговийката....
21
0
 
19
 
! Отговори
уж-избирател преди 9 години
Пуснете човека бе! Той има права! Има достойнство!А ние заради такива като него нищо нямаме...Да си питам аз, ей така риторично - защо и кой го пусна този, подяволите???Докога *** ще царуват? И последен въпрос - *** ли е този, който нарича буклука Рашков цар??? (Верен отговор - ДА)
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей този ако беше в Турция щеше да чеше наровете
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Утре ще го пуснат! Станало е грешка.
18
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Киро задържан за дрога а за убития от него Българин
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ще каже Менда сега?
16
7
 
50
 
! Отговори
Светлозар преди 9 години
Някой помни ли как след събитията в Катуница Герб криеше противния *** по хотели с внушителна държавна охрана,платена от народа?????