Три баби от Варна дадоха общо 15 бона на ало измамници

Жените били излъгани по класически сценарий от мним лекар
Обновена: 19 авг 2014 14:05 | 19 авг 2014 12:10,
19
Три баби от Варна дадоха общо 15 бона на ало измамници
Снимка: архив Булфото

Три възрастни жени - на 80, 81 и 84 години, от Варна са станали жертви на телефонни измами вчера. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в крайморския град.

Сценарият и в трите случая е бил класически - лекар, съобщаващ за пострадал при катастрофа син, който се нуждае от средства за спешна операция.

И трите жени предават парите пред домовете си на непознат мъж. Общата сума на предадените пари в трите случая е около 15 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Варнаало измама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Въпрос с понижена... преди 9 години
Ало измамниците колко пари дадоха на техните дружки в полицията се пита в задачата ? 10 бона5 бона2 бона
16
0
 
1
 
! Отговори
до 9/13 преди 9 години
А ти не можа ли да завършиш втори клас? И разсъжденията и правописът ти са на нивото на двойкар от първи клас.
15
2
 
17
 
! Отговори
Тъжно преди 9 години
Бабите и дядовците цял живот са се трудили и после има жалки хора като вас, които им броят парите и не проумяват от къде имат 5-10хил. лева?! Аз ще ви кажа от къде, баба с телефон за 1000+ лв няма, нито с лаптоп, нито с огромен телевизор, нито с БМВ 5ца (която да кара на газ), нито върти гюбеци до зори по дискотеките, нито пие кафенце в "снобарски" заведения по витошка, нито обикаля моловете!По-жалък от вас, зависливци, е единствено фактът, че за цял живот труд тези хора са останали с 10хил.лв
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не, не са хора от честен свят, а хора, които вярват, че за всичко пари се дават под масата, за съжаление
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО 10 НЕ НЕМИСЛЯ ТАКА КАТО ТЕБ , ТЕ ВНУЦИТЕ НЯМА ДАГИ ИСПИЯТ НА БАР , ПРОСТО ЩЕГИ ВНЕСЪТ НА СИГОРНО МЯСТО , И ТОВА СА ТЕХНИ ПАРИ , НО СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ТАКИВА ИЗМАМНИЦИ , НО ТЪЙ КАТО ТЕСА ОТ СТАРОТО ПОКОЛЕНИЯ ДАГИ ДЪРЖАТ ПОТ ВЪЗГЛАВНИЦИТЕ , НАМИРАСА КОЙ ДАГИ ИЗХАРЧИ , ДАНЕ СЪЖАЛЯВАТ ЗА ГЛУПОСТА СИ
12
1
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Измамниците не са се представяли за лекари, които искат подкуп, а са баламосвали бабите, че е нужно платено лечение. *** в която щеш болница и ще ти обяснят с официален ценоразпис какво поема касата при всяко конкретно лечение и какво ще трябва ти да си платиш сам, ако искаш да бъдеш излекуван.Нали днес вече качиха в мрежата статия за жената с кърлеж в тялото, която била върната от Спешна помощ, защото нямала у себе си 10 лева, за да плати манипулацията по изваждането му (прочети в БЛИЦ).
11
3
 
8
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Хора от един друг честен свят, сега не могат да се приспособят към света на лъжата.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
9,Не мислиш ли, че човек над 80 години би трябвало да получава помощ от децата и внуците си, а не самият той да продължи да им дава пари,както е правил цял живот?Не мога да я разбера тази психика у някои хора - като има някой събрани пари, да се разсъждава на кого трябвало да ги даде! Пари се харчат за друг човек, ако отглеждаш дете,ако имаш престарели родители или болен много близък човек.Откъде накъде ще се гледа в ръцете на онзи, който е съумял да спести или е имал късмета да наследи нещо?
9
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАК МОЖЯХА И ТРИТЕ ДАСА ТОЛКОВА *** , ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ , НЯМАТЛИ ДЕЦА ДАГИ ДАДЪТ НА ТЯХ АМИ УДОМА ДЪРЖЪТ ПАРИ , КАТО ЧИЛИ КОГАТО УМРЪТ САМИ ЩЕСА ПОГРЕБВАТ , ДЪРТИ РУНГЕЛИ
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези да се хванат и да се одерат живи. И децата им. И всичките им близки роднини. Бавна смърт. По-гнусно престъпление от това да измамиш възрастен човек има ли?
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе ей, ***, това са бели пари за черни дни! За болести, погребения и пр.
6
3
 
4
 
! Отговори
Чочо преди 9 години
Пък аз се чудех какво става с парите от наема ми 12г. Два апартамента, книжарница до Винс-а и пенсия като за сам човек стигат сякаш....а то какво било!
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Живее като скот ,носи парцали,рови в кофите яде *** и реве че няма пари.Като и звънне някой доктор вади 2,5,10 хиляди и ги дава за операция.*** я таа операция.На 80 години е.За кога?
4
2
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
То вече коментарите под такива статии са излишни. :/
3
4
 
16
 
! Отговори
eh преди 9 години
Даването на рушвет не беше ли престъпление в България или бъркам нещо?
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
откъде такива пари имат тези баби? родителите ми (пенсионери), нямат и хиляда лева! аз получачвам не лоша заплата, ама и аз нямам такива пари?! кой подшушва на измамниците къде да звънкат?
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имали--дали!