Митничари и спецполицаи хванаха над 46 кг хероин

Организаторът на канала е заловен в Хасково
Обновена: 1 сеп 2014 14:05 | 1 сеп 2014 11:13, Анисия Иванова
8
Митничари и спецполицаи хванаха над 46 кг хероин
Откритият хероин на Капитан Андреево. Снимка ДАНС

Митничари и служители на ДАНС са задържали над 46 кг хероин при операция за разкриване на международен канал за трафик на наркотици.

Хероинът е открит при две проверки – в началото на миналата седмица на Граничния пункт ”Капитан Андреево” митничари са селектирали за проверка лек автомобил „Мерцедес” с белгийски регистрационен номер и водач турски гражданин, живущ в Белгия, съобщиха от ДАНС.

При проверката в задната седалка на автомобила и в специално пригоден тайник под пода на колата са открити 65 пакета с форма на правоъгълен паралелепипед, увити в кафяво тиксо. Пакетите съдържали бежово прахообразно вещество с тегло 33,501 кг, което при тестване с полеви наркотест реагирало на хероин.

Служители на ДАНС поели случая, при последвали разследвания те установили, че задържаният хероин е трябвало да бъде транспортиран до Холандия. Установен е организаторът на канала - турски гражданин, постоянно пребиваващ в Белгия.

В края на миналата седмица спецполицаите го задържат в Хасково. При допълнителното разследването те откриват още 12,860 кг хероин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ДАНСмитницихероин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Цв.Цв. преди 9 години
БРАВУС..;( Цял живот с фуражка да ходят.....всички с пръст да ги сочат....
5
1
 
2
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХА преди 9 години
Митничари и спецполицаи хванаха над 46 кг хероин-ВЧЕРА ИМАШЕ НОВИНА ЗАДЪРЖАЛИ ДРОГА ЗА НАД 330МЛН. В НЯКВА ДЪРЖАВА.ЕЛЕМЕНТАРНО,ЗАДЪРЖАТ НАЩЕ КАЛПАЦИ 45КГ,А ПУСКАТ 450КГ.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сменят канала на дрогата, за да могат сегашните/надяващи се и утре управляващи/ да вземат парите и купуват гласове... Браво Ваньо, Браво Танев! Хаир да не видиш и дано децата ти и тези на мутрите от ГЕРБ се удавят в дрогата!
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦЯЛАТА ТА ИМ "икономика" на турчаците се крепи на хероина
2
0
 
6
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
...митничари са селектирали...Ъ?От къде ги измисляте тия глупости?Какво й е на думичката ИЗБОР? Щеше ли да му се счупи клавиатурата на *** писал тази статия ако просто бепе написал "митничарите са ИЗБРАЛИ"?Тотално го съсипахте тоя език!
1
1
 
4
 
! Отговори
БМБ преди 9 години
Така няма да се разберем ....АЛО ВАНЬО ?